İnşallah canımbenm test günüm 17 aralıktı on gün sonra gel deemişti gittim keseyi gördü kalbinide. atışlarını duyamadık ama pıtır pıtır kıpırdıyordu. yani 5 haftalıkke. kesyi görebiliyor. ama alttan muayene etti. ilk 3 ay daha net sonuçlar veriyormuş alt muayene öyle dedi bana. bir iki haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi. şimdi 5+4 önümüzdeki haftada sabretmeyi düşünüyorum edebilirsem sonra pıtırcığımı duymaya gitcez
Amin arkadasim insallahHayirlisi olsunn cnm bnmm
Gerçekten çok yipratici birşey. Hem maddi hem manevi. Seni çok iyi anliyorum.su an sana kim gelse teselli edemez,anlayamaz.
ALLAH sana ve eşine sağlık sıhhat versin. Evinizde Ağız tadıyla huzurla geçireceğiniz uzun ömrünüz olsun o bebek çok özlendiğini ve çok sevileceğini bildiği anne babasına gelecek bir gün.. Sevgiler
İnan dicek bisey bulamiyorum cok uzgunum allahim size sabir verecek sabrin sonunda da evlat verecek insallah rabbim yuzunuzu guldursun en yakin zamanda insallah
Her ne kadar birbirimizi tanimasak da birbirimizi en çok anlayan insanlarız.mesajini görünce ben bile yıkım yaşadım seni ve eşini düşünemiyorum..Ne yapalım herkesin bir imtihanı var bu dunyada bizim de buymuş galiba.sabrin sonu selamet dün okudum bi ablamiz 7. Denemede kucağına almış bebeğini.olacak inşallah belki biraz güç belki biraz geç ama olacak o gemi Birgün gelecek vazgecmeyin lütfen..
Üzülme tatlım Rabbim en hayırlısı ne ise onu nasip eder
Kızlar merhaba bayadır siz takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. Negatif sonuç alan arkadaslar Allah size sabır versin. İnanın çok üzgünüm. Testlerinde pozitifi gören arkadaşlar gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim de 27 aralık da transferim oldu test günüm ocak 8 ilk kez deniyoruz
Canimsim yauzulmedim desem yalan olur.. Ne desemki bilmiyorum sadece seni cok iyi anliyabildigimi diyebilirim.. Icinden nasil geliyorsa oyle yap canim.. Aglamak geliyorsa agla ama sunu hic bir zaman unutma rabbim demek boyle istemis ve boyle olmus... Rabbim yar ve yardimcin olsun...
İnşallah en yakın zamanda mutluluk gözyaşlarınız olur Allah gönlünüze göre versin nasipten ötesi yok elden birşey gelmiyor
duaci canım benim ne desek boş, çok çok üzüldüm inan, yılma pes etme kesinlikle, olacak mutlaka belki şümdi değil ama elbet biir denemde o bebiş seni bulacak.
soylenecek sozum yok arkadasimmm rabbimin vardir bildigi belki daha vakti gelmemiss nolur toparlan arkadasimm ( sen test yapmamismiydin silik cikmisti dglmi demekki oda bosss )
Rabbim size saglikli hayirli bebekler nasip etsin insallah kisa surede amin
duaci canimm ne dicemi bilmiyorm cok uzgunum en kisa zamanda toparlarsin kendini umarim rabbim size hayirli bir evlat nasip etsin insallah tez vakite ve by acilari unuttursun
Bitanem çok üzüldüm.iyi haberler bekliyodum senden.
Rabbim en yakın zamanda nasib etsin inşaallah.dualarımdasın canım benim
Çok üzüldüm canım ama zamanı gelmemis demek ki. Rabbimden hayırlısı insallah en kısa zamanda kendiliginden olur
duaci Kuzum çok üzüldüm Senin için her zaman dua edicem Rabbim sana tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel yüzlü evlatlar nasip etsin inşallah .Allah kabul etmeyeceği duanın hayalini kurdurmazmış. Rabbim sana daha iyisini verecektir. Tüm dualarım seninle..
duaci cnm sonucuna cok üzüldüm hakkımızda hayırlısını istyruz Allah buna sabredecek gucu de verir ıns. En kısa zmnda bu emegının sabrının karsılıgını alacaksn inş cnm süpriz yapıp beklemedgin anda gelir belki bebişin. Seninle aynı merkezdeydık doktrn kımdı negatif sonucu konustunmu bi yorum yaptılar mı
Negatif alan kızlar dünyanın sonu deil rabbim saglık versin evt ilk günler üzülüyor insan ama sonra geçiyor .. bu dünyaya hamile olmak için çocuk doğurmak için gelmedik rabbbim herkesi farklı sınıyor en önemlisi saglıgımız ve sevdiklerimiz ile sınamasın .. silkelenip kendinize gelin normal hayatınıza devam edin yine denersiniz Allah'ın varlığına inanan insanlarız olmuyorsa gerçekten rabbim istemiyor demektir yada zamanı daha gelmemiştir ..bu iki günlük dünyada kendimize bukdr eziyet etmenin bi anlamı Yok evt zor bi süreç gerçekten negatifi alınca dünya başına yıkılıyor sanki hep o anki ruh hali ile Hayatın gidecek gibi geliyor ama İnanın geçecek ... eşime dedim evt çok istiyoruz ama hayırlısını istiyoruz hamile olup sonradan düşürmektense bebek hasta olcaksa dogumda ölceksem gibi kötü şeyler olcaksa hiç olmasın...
Şimdi negatif olanlar tabi senin tuzun kuru bi çocuğun var dersiniz ama İnanın olana kdr belki denerdim belki 10 kez tüp bebek yaptırırdım ama yılmazdım bi kaç gün üzülüp sonra kendime geliyorum hep öyle oldu... her sabah nefes aldığımız için şükretmeliyiz geri kalan herşey olur Allah'ın izini ile ...
Kizlar hepinize tek tek cok tesekkur ediyorum. ALLAH hepinizden razi olsun, guzel dualariniz misliyle sizler icin karsilik bulsun. Hakkinizi helal edin. Selam ve dua ile. Sevgilerduaci canim ne denirki cok uzuldum ama umidini hic kaybetme olur mu rabbim elbet yuzunuzu guldurecektir
hifanur canim senin adina cok sevindim rabbim Saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bugun hem uzldk hem sevindik
Başka kimler gidecekti bugün teste baya kişi vardı sanki.
Amiin diyelim ozaman... :) ne guzel yaİnş cnm hatta 3. Çocuk için uğraşsınlar :)
Benim trasnfermin olduğu gün 3. Çocuk için merkeze gelen bi kadın vardı :)
hifanur canim tebrik ederim, hayirli olsun. RABBIM saglikla kucagina alnayi da nasib etsin insaallah.
canım allah büyük ümidini kesme hiç beklemediğin anda doldurur kucağını inşallah bende 14 senedir uğraşıyorum olursa olur olmazsa ne yapıyım dediğim de aldım müjdeyi inşallah hiç tedavi falan görmeden hamile kalırsın sana hep dua edicem fazla yıpratma kendini rabbim yardımcın olsun.Kizlar hepinize tek tek cok tesekkur ediyorum. ALLAH hepinizden razi olsun, guzel dualariniz misliyle sizler icin karsilik bulsun. Hakkinizi helal edin. Selam ve dua ile. Sevgiler
Cnm biz ikimiz dün gittik zaten dsyanamayıpBaşka kimler gidecekti bugün teste baya kişi vardı sanki.
Amin canim sagolasin. Daha once 3 defa yasamistim bu duyguyu her seferinde uzuldum ama gecti tekrar dedik, yine uzulduk yine bismillah dedik elbet bu da gececek. Hayirlisi.canım allah büyük ümidini kesme hiç beklemediğin anda doldurur kucağını inşallah bende 14 senedir uğraşıyorum olursa olur olmazsa ne yapıyım dediğim de aldım müjdeyi inşallah hiç tedavi falan görmeden hamile kalırsın sana hep dua edicem fazla yıpratma kendini rabbim yardımcın olsun.
Hayırlısı olsun cnm, 8. Güne göre gayet iyi değerin. 12. Güne katlanarak gelirsen belkide ikiz benişlern olabilir yani .2 EMBRİYO KONULDU
Cnm sen 10. Gün de mutlaka tekrarla testini birde mutlaka doktorunla irtibat halinde ol.HALA İMKANSIZ GELİYO NE BİLİM İNŞALLAH ÖYLEDİR ÇOK ŞAŞKINIM ÇOK SAĞ OL YORUM İÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?