2016 Aralik tup bebek

İnşallah canım

Gerçekten çok yipratici birşey. Hem maddi hem manevi. Seni çok iyi anliyorum.su an sana kim gelse teselli edemez,anlayamaz.

İnan dicek bisey bulamiyorum cok uzgunum allahim size sabir verecek sabrin sonunda da evlat verecek insallah rabbim yuzunuzu guldursun en yakin zamanda insallah

Üzülme tatlım Rabbim en hayırlısı ne ise onu nasip eder

İnşallah en yakın zamanda mutluluk gözyaşlarınız olur Allah gönlünüze göre versin nasipten ötesi yok elden birşey gelmiyor

duaci canım benim ne desek boş, çok çok üzüldüm inan, yılma pes etme kesinlikle, olacak mutlaka belki şümdi değil ama elbet biir denemde o bebiş seni bulacak.

soylenecek sozum yok arkadasimmm rabbimin vardir bildigi belki daha vakti gelmemiss nolur toparlan arkadasimm ( sen test yapmamismiydin silik cikmisti dglmi demekki oda bosss )

Rabbim size saglikli hayirli bebekler nasip etsin insallah kisa surede amin

duaci canimm ne dicemi bilmiyorm cok uzgunum en kisa zamanda toparlarsin kendini umarim rabbim size hayirli bir evlat nasip etsin insallah tez vakite ve by acilari unuttursun

Bitanem çok üzüldüm.iyi haberler bekliyodum senden.
Rabbim en yakın zamanda nasib etsin inşaallah.dualarımdasın canım benim

Çok üzüldüm canım ama zamanı gelmemis demek ki. Rabbimden hayırlısı insallah en kısa zamanda kendiliginden olur

duaci canim ne denirki cok uzuldum ama umidini hic kaybetme olur mu rabbim elbet yuzunuzu guldurecektir
Kizlar hepinize tek tek cok tesekkur ediyorum. ALLAH hepinizden razi olsun, guzel dualariniz misliyle sizler icin karsilik bulsun. Hakkinizi helal edin. Selam ve dua ile. Sevgiler

hifanur canim tebrik ederim, hayirli olsun. RABBIM saglikla kucagina alnayi da nasib etsin insaallah.

Kizlar hepinize tek tek cok tesekkur ediyorum. ALLAH hepinizden razi olsun, guzel dualariniz misliyle sizler icin karsilik bulsun. Hakkinizi helal edin. Selam ve dua ile. Sevgiler
canım allah büyük ümidini kesme hiç beklemediğin anda doldurur kucağını inşallah bende 14 senedir uğraşıyorum olursa olur olmazsa ne yapıyım dediğim de aldım müjdeyi inşallah hiç tedavi falan görmeden hamile kalırsın sana hep dua edicem fazla yıpratma kendini rabbim yardımcın olsun.

Amin canim sagolasin. Daha once 3 defa yasamistim bu duyguyu her seferinde uzuldum ama gecti tekrar dedik, yine uzulduk yine bismillah dedik elbet bu da gececek. Hayirlisi.

azrass cnm benim 19 aralıkta donmuş embriyo transferiydi, test günüm 31 aralıktı ama ben dayanamayıp 30 aralıkta yaptım. Sonuç pozitif. 2. Denememiz. Eşimin sperm kalitesinde problem var. Büraz gecikmeli oldu ama tablo için yazdım sana. Eklemek istersen diye ama benim için fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…