2016 Aralik tup bebek

Sen annesin artık aman bebeğini düşün fazla üzme kendini. Babaannenede çok çok geçmiş olsun

Arkadaslar bana transferden sonra kahve ve bitkisel caylari icmememi soylediler ama ben kahve cook severim... Gunde 1 bardak iciyorum..
Sizler kahve iciyormusun?
Ama olmadı şimdi bende çok severim ve sadece 1 kez sütlü kahve içtim.lutfen yapma canim olmazsa acaba kahve içtim o mu etkiledi dersin.benim doktorum kesinlikle uzak dur dedi

Arkadaslar bana transferden sonra kahve ve bitkisel caylari icmememi soylediler ama ben kahve cook severim... Gunde 1 bardak iciyorum..
Sizler kahve iciyormusun?
Bşy olmaz 1 taneden pozitif sonucu alınca haftada 1-2 ye düşürürsün

Bana doktorum sadece çamaşır suyu tuz ruhu kulllanma embriyoyu hemen öldürür dedi :)

Ama olmadı şimdi bende çok severim ve sadece 1 kez sütlü kahve içtim.lutfen yapma canim olmazsa acaba kahve içtim o mu etkiledi dersin.benim doktorum kesinlikle uzak dur dedi
Ciddimisin canim..
Bende sut tozu kattim suan iciyordum..
Bir cok tup bebek tedavisi gordum ilk defa kahve icmeyin dedi bende bu yuzden cok orali olmadim

Bana doktorum sadece çamaşır suyu tuz ruhu kulllanma embriyoyu hemen öldürür dedi :)
Ay canimsin yaa :) neyse artik yarim fincan iceyim nefsimi koreteyim sadece :)
Bu arada senin burcunu cok merak ediyorum :) kendime cok benzetiyorum seni :)

Ay ciddi misin ben geçen çamaşır suyuyla uğraştım sonrada gelip fitil yerleştirdim elim kokuyordu biraz çamaşır suyu naptim ben yaa

Ay canimsin yaa :) neyse artik yarim fincan iceyim nefsimi koreteyim sadece :)
Bu arada senin burcunu cok merak ediyorum :) kendime cok benzetiyorum seni :)
Balık :))))) senin burcun ne canm :)
Tam burcumu taşıyorumuyum bilmem ama duygusalım..pimpirikliyim ...kafaya takarsam bşyi kesin yaparım... espiriliyimdir bide sildimmi tam silerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…