8.ci gun icin guzel bir deger canim..ARKADAŞLAR BENDE TÜP BEBEK YAPTIRDIM TRANSFER GÜNÜMÜ SAYMAZSAK 8 GÜN SONUÇ 75 LÜTFEN YORUM YAPIN
Sen annesin artık aman bebeğini düşün fazla üzme kendini. Babaannenede çok çok geçmiş olsunArkadaslar babannem cok rahatsızlandı artik vucudu dayanmıyormus çok hastalik geçirdi. Allahu Tealadan hakkında hayırlısı sizde dua edin lütfen. Bu gece babamla erkek kardesim gelecek fransadan babaneme gidecez adapazarına insallah bana da dua edin cok üzgünüm. Babannem hep yine bebek getirmedin mi derdi şimdi getirdim dicem ama o duymucak
Tebrikleeeer canimmmm :) rabbim kucagina almayi nasip etsin insaallahKizlarrrr hamileyimmmmmmm 72.98 ciktiii
Çok güzel haber canım maşallah çok sevindim :) kaçıncı deneme kaçıncı gün embriyosu transfer sonrası ne yaptın ne yapmadın bilgilendir biraz bizi artık sen bir annesinKizlarrrr hamileyimmmmmmm 72.98 ciktiii
Başka kimler gidecekti bugün teste baya kişi vardı sanki.
Ama olmadı şimdi bende çok severim ve sadece 1 kez sütlü kahve içtim.lutfen yapma canim olmazsa acaba kahve içtim o mu etkiledi dersin.benim doktorum kesinlikle uzak dur dediArkadaslar bana transferden sonra kahve ve bitkisel caylari icmememi soylediler ama ben kahve cook severim... Gunde 1 bardak iciyorum..
Sizler kahve iciyormusun?
Kaçıncı gündü bugün canım senin ?Bende verdim dayanamadım 4 te çıkııcak İnşAllah
Bşy olmaz 1 taneden pozitif sonucu alınca haftada 1-2 ye düşürürsünArkadaslar bana transferden sonra kahve ve bitkisel caylari icmememi soylediler ama ben kahve cook severim... Gunde 1 bardak iciyorum..
Sizler kahve iciyormusun?
Ciddimisin canim..Ama olmadı şimdi bende çok severim ve sadece 1 kez sütlü kahve içtim.lutfen yapma canim olmazsa acaba kahve içtim o mu etkiledi dersin.benim doktorum kesinlikle uzak dur dedi
Ay canimsin yaa :) neyse artik yarim fincan iceyim nefsimi koreteyim sadece :)Bşy olmaz 1 taneden pozitif sonucu alınca haftada 1-2 ye düşürürsün
Bana doktorum sadece çamaşır suyu tuz ruhu kulllanma embriyoyu hemen öldürür dedi :)
Bşy olmaz 1 taneden pozitif sonucu alınca haftada 1-2 ye düşürürsün
Bana doktorum sadece çamaşır suyu tuz ruhu kulllanma embriyoyu hemen öldürür dedi :)
Balık :))))) senin burcun ne canm :)Ay canimsin yaa :) neyse artik yarim fincan iceyim nefsimi koreteyim sadece :)
Bu arada senin burcunu cok merak ediyorum :) kendime cok benzetiyorum seni :)
Bşy olmaz cnm bidaha uğraşma ama:) komşuya gittim dün çamaşır suyu ile tezgahı silecekti dedim ya silmezsin yada eve giderim:))))Ay ciddi misin ben geçen çamaşır suyuyla uğraştım sonrada gelip fitil yerleştirdim elim kokuyordu biraz çamaşır suyu naptim ben yaa
Hayırlı olsun kuzumKizlarrrr hamileyimmmmmmm 72.98 ciktiii
Senin testin pozitif zaten canım. İnşallah kanda da güzel bir değer alırsınBende verdim dayanamadım 4 te çıkııcak İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?