ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SAĞ OL8.ci gun icin guzel bir deger canim..
Tebrik ederim :)
TAMAM CANIM SAĞ OL AMA OLMASA HİÇ ÇIKMAZDI DEMİ 0 ÇIKARDI YANİ
:))) kizim balik :)Balık :))))) senin burcun ne canm :)
Tam burcumu taşıyorumuyum bilmem ama duygusalım..pimpirikliyim ...kafaya takarsam bşyi kesin yaparım... espiriliyimdir bide sildimmi tam silerim:)
Yerim onu ben:) zamanla duygusallık hayatın kazıklarını yiyince azalıyor güçleniyorsun.. umarım evlatlarımız hayırlı günler görürler ..çoğu zaman bu dünyaya bi can getirilirmi diyorum uzun zaman oldu haber seyretmiyorum psikolojimi bozuyor diye ... ama işte umut olmadanda insan olumlu olamıyor ....:))) kizim balik :)
Ben Boga burcuyum ama nedense kendimi cok yakin hissettim sana..
Gerci burclar fasofiso ama iste yine takiliyoruz iste :) balik cok duygusal olur.. Bugun kizim cizgi film seyrederken agladi cok uzuntuluymus cizgi film.. Cok duygusal yavrum
Haklisin canimm zamanla oda katilasir ama annesi kadar uzun surmez insaallah :) yas 37 ben hala duygusal ve naif olabiliyorum tabii bu eskiden cook daha fazlaydi ama yasadiklarimiz biraz olsa gaddarlastiriyor insani... Bende kac zamandir haber izlemiyorum...Yerim onu ben:) zamanla duygusallık hayatın kazıklarını yiyince azalıyor güçleniyorsun.. umarım evlatlarımız hayırlı günler görürler ..çoğu zaman bu dünyaya bi can getirilirmi diyorum uzun zaman oldu haber seyretmiyorum psikolojimi bozuyor diye ... ama işte umut olmadanda insan olumlu olamıyor ....
Bana gunde bir tane icebilirsin dediler ama tabi icmesen daha iyi olur canimArkadaslar bana transferden sonra kahve ve bitkisel caylari icmememi soylediler ama ben kahve cook severim... Gunde 1 bardak iciyorum..
Sizler kahve iciyormusun?
Ay cok seviyorum kahveyi.. Neyse bugun yarim bardak ictim azda olsa nefsimi korelttim :)Bana gunde bir tane icebilirsin dediler ama tabi icmesen daha iyi olur canim
İçecek olsan bile içine süt tozu koymamalısın cnm, katkı maddeli çünküAy cok seviyorum kahveyi.. Neyse bugun yarim bardak ictim azda olsa nefsimi korelttim :)
Ah biliyorum canim ya.. Ama otel odasinda taze sut bende azicik toz kattim.. Yarin icmem artik kahveİçecek olsan bile içine süt tozu koymamalısın cnm, katkı maddeli çünkü
Kıyamam ya aşermeye başlamışsın senAh biliyorum canim ya.. Ama otel odasinda taze sut bende azicik toz kattim.. Yarin icmem artik kahvesimdide canim boza istedi :) tarcinli onun zarari olurmu? Yurtdisinda bozayi bulamiyoruz...
kimler canım negatif alan arkadaşlarım noşuraya üzülmeyin. İnş yine olur sabır ve teslimiyetSlm cnm nasılsın? Hamilelerimiz de var tabi ama negatif sonuç alan arkadaşımızda var. Hem sevinip hem üzüldük
Hayırlı olsun cnm kucağına almakta nasip olsun darısı bizlere:)Kızlar 10.günüm sonuç 36.24 çıktı pazartesi yenilicem hayırlısı ile anlıcaz
İnşAllah canım Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin İnşAllah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı olsun cnm kucağına almakta nasip olsun darısı bizlere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?