2016 Aralik tup bebek

TAMAM CANIM SAĞ OL AMA OLMASA HİÇ ÇIKMAZDI DEMİ 0 ÇIKARDI YANİ

Var kiz hamdolsun şükürler olsun Allaha 8. Gun icin cok iyi 12. Gun yaotirsaydin en az 300 lerde olurdu ama ikizse tabi daha cok olur. Iki gun sonra tekrarla bakalim ne olacak Rabbim hayırlısıni nasip etsin cok sevindim

Balık :))))) senin burcun ne canm :)
Tam burcumu taşıyorumuyum bilmem ama duygusalım..pimpirikliyim ...kafaya takarsam bşyi kesin yaparım... espiriliyimdir bide sildimmi tam silerim:)
:))) kizim balik :)
Ben Boga burcuyum ama nedense kendimi cok yakin hissettim sana..
Gerci burclar fasofiso ama iste yine takiliyoruz iste :) balik cok duygusal olur.. Bugun kizim cizgi film seyrederken agladi cok uzuntuluymus cizgi film.. Cok duygusal yavrum

Yerim onu ben:) zamanla duygusallık hayatın kazıklarını yiyince azalıyor güçleniyorsun.. umarım evlatlarımız hayırlı günler görürler ..çoğu zaman bu dünyaya bi can getirilirmi diyorum uzun zaman oldu haber seyretmiyorum psikolojimi bozuyor diye ... ama işte umut olmadanda insan olumlu olamıyor ....

Haklisin canimm zamanla oda katilasir ama annesi kadar uzun surmez insaallah :) yas 37 ben hala duygusal ve naif olabiliyorum tabii bu eskiden cook daha fazlaydi ama yasadiklarimiz biraz olsa gaddarlastiriyor insani... Bende kac zamandir haber izlemiyorum...

İçecek olsan bile içine süt tozu koymamalısın cnm, katkı maddeli çünkü
Ah biliyorum canim ya.. Ama otel odasinda taze sut bende azicik toz kattim.. Yarin icmem artik kahve simdide canim boza istedi :) tarcinli onun zarari olurmu? Yurtdisinda bozayi bulamiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…