- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Belliydi canım maşallah Rabbim kucağina almayida nasip etsin. Isteyen tüm arkadaslarada bu mutlulugunyasatsın aminnKizlarrrr hamileyimmmmmmm 72.98 ciktiii
Bana da bitki caylari kesinlikle yok kahvede gunde bir dediler ama ben transferden sonra sadece bir kez içtim pozitifi almama ragmen hala bebegime kıyip icemiyorum. Ama açik cay iciyorumArkadaslar bana transferden sonra kahve ve bitkisel caylari icmememi soylediler ama ben kahve cook severim... Gunde 1 bardak iciyorum..
Sizler kahve iciyormusun?
Hayırlısı olsun cnm, 10. Güne göre gayet normal değerin. 12. Güne 100 e çıkarKızlar 10.günüm sonuç 36.24 çıktı pazartesi yenilicem hayırlısı ile anlıcaz
Ins canimmm bekleyenn arkadaslarimizinda olumlu olur insssBelliydi canım maşallah Rabbim kucağina almayida nasip etsin. Isteyen tüm arkadaslarada bu mutlulugunyasatsın aminn
Bana da bitki caylari kesinlikle yok kahvede gunde bir dediler ama ben transferden sonra sadece bir kez içtim pozitifi almama ragmen hala bebegime kıyip icemiyorum. Ama açik cay iciyorum
Cnm duacı aklımda şimdi bir arkadaşımız daha vardı unuttum şimdi isminikimler canım negatif alan arkadaşlarım noşuraya üzülmeyin. İnş yine olur sabır ve teslimiyet
Ay canimsin yaa agzindan bal damliyor :)Kıyamam ya aşermeye başlamışsın sen
Masaallah canim :) gozunuz aydin olsun bizlerede dua edin..Kızlar 10.günüm sonuç 36.24 çıktı pazartesi yenilicem hayırlısı ile anlıcaz
Canım once muhtemel dogum tarihini hesaplıyorsun sonra profilinde yeri var ekliyorsun.Kizlar kimse bilmiyormu takvimi eklemeyi
Fazlasini icmemek lazim.. Nefsi koreltmek sadece :) ben kizimda ne kahve ne cay 3 ay icememistimBelliydi canım maşallah Rabbim kucağina almayida nasip etsin. Isteyen tüm arkadaslarada bu mutlulugunyasatsın aminn
Bana da bitki caylari kesinlikle yok kahvede gunde bir dediler ama ben transferden sonra sadece bir kez içtim pozitifi almama ragmen hala bebegime kıyip icemiyorum. Ama açik cay iciyorum
O nasıl oluyo bende bişey yapmadımCanım once muhtemel dogum tarihini hesaplıyorsun sonra profilinde yeri var ekliyorsun.
Evet hesapladim ama ekleme yeri yok bulamadim profilimdenmi?Canım once muhtemel dogum tarihini hesaplıyorsun sonra profilinde yeri var ekliyorsun.
Tskkr ederim cnm inssSeval_cagla canım hayırlı olsun allah daim etsin
Ewet cnm progilini görüntüle rn slta gel orda soruyor zatenEvet hesapladim ama ekleme yeri yok bulamadim profilimdenmi?
Beceremedim galiba cnm :)Seval_cagla cnm değişiklikleri kaydet demeyi unutma. Ben unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?