2016 Aralik tup bebek

Of kızlar bir saatyir şiddetli bel ağrım var, çamaşır yıkamıştım ama ağır değildi sepet hız bile etmiyorsun yani, onu alıp balkona çıkardım ,ondanmı acaba?

Of kızlar bir saatyir şiddetli bel ağrım var, çamaşır yıkamıştım ama ağır değildi sepet hız bile etmiyorsun yani, onu alıp balkona çıkardım ,ondanmı acaba?
Ağır deilse cnm bşy olmaz 5 kg ya kadar taşıyabilirmişiz ondan fazlası sakıncalıymış
Valla benimde şuan adet olcak gibi karnım agrıyor moralim bozulmuyor desem yalan olur

Kızlar o ağrılar arada yoklayıp gidiyor kormayın allahım bende birilerini teselli ediyorum kız darısı size benide yokluyor bel ağrısı
Ağır deilse cnm bşy olmaz 5 kg ya kadar taşıyabilirmişiz ondan fazlası sakıncalıymış
Valla benimde şuan adet olcak gibi karnım agrıyor moralim bozulmuyor desem yalan olur

Kızlar o ağrılar arada yoklayıp gidiyor kormayın allahım bende birilerini teselli ediyorum kız darısı size benide yokluyor bel ağrısı

İnşallah canım ya, bir an önce şu testlerden bir geçeydik de keseyi bebeği göreydik, hergün bişey düşünüyosun ister istemez.

Arkadaslar bana transferden sonra kahve ve bitkisel caylari icmememi soylediler ama ben kahve cook severim... Gunde 1 bardak iciyorum..
Sizler kahve iciyormusun?
Her gün olmasa da içmiştim ben türk kahvesi canım. 5_6 kez olmuştur belki de daha fazla

Evet hesapladim ama ekleme yeri yok bulamadim profilimdenmi?
Evet canim kişisel bilgileriniz kısmından gireceksin orda bilgilerinin biraz aşşağısında kan grubundan sonra hamilelik takvimi yazıyor. Orda gösterdigi sekilde yazacaksın ve en aşağıda kaydet butonuna basacaksın.

Aminnnnn

İnşallah canım ya, bir an önce şu testlerden bir geçeydik de keseyi bebeği göreydik, hergün bişey düşünüyosun ister istemez.
Canım adet sancısı bi kaç güne hiç kalmaz bel ağrısı oluyor leken gelmediği sürece korkma inşallah bebişleride görseydik sağ salim

@seval_erdal Caniiiiim tebrik ederim cok sevindimm saglikla kucagina al insallah darisi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…