Hayırlısı olsun cnm, 10. Güne göre gayet normal değerin. 12. Güne 100 e çıkar
Ağır deilse cnm bşy olmaz 5 kg ya kadar taşıyabilirmişiz ondan fazlası sakıncalıymışOf kızlar bir saatyir şiddetli bel ağrım var, çamaşır yıkamıştım ama ağır değildi sepet hız bile etmiyorsun yani, onu alıp balkona çıkardım ,ondanmı acaba?
Masaallah canim :) gozunuz aydin olsun bizlerede dua edin..
Ağır deilse cnm bşy olmaz 5 kg ya kadar taşıyabilirmişiz ondan fazlası sakıncalıymış
Valla benimde şuan adet olcak gibi karnım agrıyor moralim bozulmuyor desem yalan olur
Ağır deilse cnm bşy olmaz 5 kg ya kadar taşıyabilirmişiz ondan fazlası sakıncalıymış
Valla benimde şuan adet olcak gibi karnım agrıyor moralim bozulmuyor desem yalan olur
İnşallah canım ya, bir an önce şu testlerden bir geçeydik de keseyi bebeği göreydik, hergün bişey düşünüyosun ister istemez.Kızlar o ağrılar arada yoklayıp gidiyor kormayın allahım bende birilerini teselli ediyorum kız darısı size benide yokluyor bel ağrısı
Her gün olmasa da içmiştim ben türk kahvesi canım. 5_6 kez olmuştur belki de daha fazlaArkadaslar bana transferden sonra kahve ve bitkisel caylari icmememi soylediler ama ben kahve cook severim... Gunde 1 bardak iciyorum..
Sizler kahve iciyormusun?
8.gun için güzel tabiki zaten sonradan çok hızlı artış oluyor hayırlı olsun insallahhARKADAŞLAR BENDE TÜP BEBEK YAPTIRDIM TRANSFER GÜNÜMÜ SAYMAZSAK 8 GÜN SONUÇ 75 LÜTFEN YORUM YAPIN
Masallahh canımm gözun aydinnnnn ,ya sen arada test yapmistin negatif mı cikmistiiii öyle hatırlıyorum sankiiiiKizlarrrr hamileyimmmmmmm 72.98 ciktiii
Evet canim kişisel bilgileriniz kısmından gireceksin orda bilgilerinin biraz aşşağısında kan grubundan sonra hamilelik takvimi yazıyor. Orda gösterdigi sekilde yazacaksın ve en aşağıda kaydet butonuna basacaksın.Evet hesapladim ama ekleme yeri yok bulamadim profilimdenmi?
AminnnnnARKADAŞLAR HEPİNİZE DUA EDİYORUM BU ANI 2 YIL BEKLEDİM KAN TAHLİLLERİNDE HEP 0.1 LERİ GÖRDÜM ŞUAN BİLE İNANAMIYORUM ALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN KİMSEYİ GÖZÜ YAŞLI BIRAKMASIN ALLAHIM NE OLUR 2017 YILINDA HER İSTEYENİN ÇOCUĞU OLSUN AMİN.
Canım adet sancısı bi kaç güne hiç kalmaz bel ağrısı oluyor leken gelmediği sürece korkma inşallah bebişleride görseydik sağ salimİnşallah canım ya, bir an önce şu testlerden bir geçeydik de keseyi bebeği göreydik, hergün bişey düşünüyosun ister istemez.
Güzelce artışın olur insallahhKızlar 10.günüm sonuç 36.24 çıktı pazartesi yenilicem hayırlısı ile anlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?