Canım herkes başka şey söylüyor bn yemistim mesela sankiYa kızlar doktor dikkat et kabiz olma demişti bana eşimde gitmiş ananas almış yesem bi sorun olur mu sanki bi arkadaş yemeyin demişti gerçi tadını beğenmezsem yemen lazım deselerde yiyememde çünkü yersem kendi kendimi hasta ederim
Duphalac vermedi mı Dr bizim merkez kabız olmayalım diye o şurubu icebilursiniz demistiYa kızlar doktor dikkat et kabiz olma demişti bana eşimde gitmiş ananas almış yesem bi sorun olur mu sanki bi arkadaş yemeyin demişti gerçi tadını beğenmezsem yemen lazım deselerde yiyememde çünkü yersem kendi kendimi hasta ederim
Canim agir kaldirma..Of kızlar bir saatyir şiddetli bel ağrım var, çamaşır yıkamıştım ama ağır değildi sepet hız bile etmiyorsun yani, onu alıp balkona çıkardım ,ondanmı acaba?
Banada verdi ama almadim daha..Duphalac vermedi mı Dr bizim merkez kabız olmayalım diye o şurubu icebilursiniz demisti
İnşallah canım ya bu ağrılar bir geçse yarında sonucumun güzelcene yükseldiğini bir görsem çok mutlu olacam. Aslında ağrının olması herşeyin yolunda gittiğini gösteriyordur dimi? İlk denememde akıntı gibi kanamamda vardı az az şimdikinde hiç yok Allaha şükür, şimdi daha bir ümitliyim.Canım adet sancısı bi kaç güne hiç kalmaz bel ağrısı oluyor leken gelmediği sürece korkma inşallah bebişleride görseydik sağ salim
Duphalac vermedi mı Dr bizim merkez kabız olmayalım diye o şurubu icebilursiniz demisti
Canım ya abdest almasak olmazmı acaba, kocalarımız bizden uzak nasılsa, abdestsiz okusak olmuyormu dualarımızıCanim agir kaldirma..
Benimde sadece ayaga kalkmamla agrilarim basliyor cok ilginc.. Abdest alamaya gidince sonrada tekrar uzaninca belim ve adet olacakmisim gibi agrilar oluyor..
Sen en iyisi hiic bir is yapma lutfen
Aynen canim yaa..Ağır deilse cnm bşy olmaz 5 kg ya kadar taşıyabilirmişiz ondan fazlası sakıncalıymış
Valla benimde şuan adet olcak gibi karnım agrıyor moralim bozulmuyor desem yalan olur
Canim dualarini okuyabilirsin abdestsizCanım ya abdest almasak olmazmı acaba, kocalarımız bizden uzak nasılsa, abdestsiz okusak olmuyormu dualarımızı
Sifa olsun ozaman insaallah bebisine/bebislerineHer gün olmasa da içmiştim ben türk kahvesi canım. 5_6 kez olmuştur belki de daha fazla
Bn de az az kullaniyordumm ise yarıyordu zaten gebeler için satılıyor içim rahattı kullanirkenBana da aynı şurubu verdiler kabız olursan sabah akşam iç dedi sadece akşamları az az içtim ama o da azcık ishal etti şimdi içmiyorum kabız olursam içeceğim
Normal tabi ki zaten çok ağrı olunca da tutmadı mı diye geriliyoruz:)) bu aşamada kendimizi çok çok dinlediğimiz için belirtilere takılıyoruz aslında.hayirli olsun insallahhBenim transferim salı günü yapıldı. 4. Günüm sizce herhangi bir batma ağrı bişi hissetmemem normal mi?
Tabiki normal cnm. Bebiş yerleşmeye çalışıyor2 güne geçer ağrılar daha sonra ara ara olurBenim transferim salı günü yapıldı. 4. Günüm sizce herhangi bir batma ağrı bişi hissetmemem normal mi?
Ayyy hiç ağrım yok valla sıkıntım da oTabiki normal cnm. Bebiş yerleşmeye çalışıyor2 güne geçer ağrılar daha sonra ara ara olur
Sukurlerr olsunn canimm :) allah hayirli etsin kizlar cok sevindimm nolurr bizede dua edinnhifanur @seval_erdal @banu_67 P purple81
ARKADAŞLAR BENDE TÜP BEBEK YAPTIRDIM TRANSFER GÜNÜMÜ SAYMAZSAK 8 GÜN SONUÇ 75 LÜTFEN YORUM YAPIN
hayırlı olsun canımazrass cnm benim 19 aralıkta donmuş embriyo transferiydi, test günüm 31 aralıktı ama ben dayanamayıp 30 aralıkta yaptım. Sonuç pozitif. 2. Denememiz. Eşimin sperm kalitesinde problem var. Büraz gecikmeli oldu ama tablo için yazdım sana. Eklemek istersen diye ama benim için fark etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?