2016 Aralik tup bebek

Ya kızlar doktor dikkat et kabiz olma demişti bana eşimde gitmiş ananas almış yesem bi sorun olur mu sanki bi arkadaş yemeyin demişti gerçi tadını beğenmezsem yemen lazım deselerde yiyememde çünkü yersem kendi kendimi hasta ederim

Canım herkes başka şey söylüyor bn yemistim mesela sanki minikgelin Dr da ananas ve elma ye demişti diye hatırlıyorum.bir ark da sakın yemeyin demişti :))

Duphalac vermedi mı Dr bizim merkez kabız olmayalım diye o şurubu icebilursiniz demisti

Of kızlar bir saatyir şiddetli bel ağrım var, çamaşır yıkamıştım ama ağır değildi sepet hız bile etmiyorsun yani, onu alıp balkona çıkardım ,ondanmı acaba?
Canim agir kaldirma..
Benimde sadece ayaga kalkmamla agrilarim basliyor cok ilginc.. Abdest alamaya gidince sonrada tekrar uzaninca belim ve adet olacakmisim gibi agrilar oluyor..
Sen en iyisi hiic bir is yapma lutfen

Canım adet sancısı bi kaç güne hiç kalmaz bel ağrısı oluyor leken gelmediği sürece korkma inşallah bebişleride görseydik sağ salim
İnşallah canım ya bu ağrılar bir geçse yarında sonucumun güzelcene yükseldiğini bir görsem çok mutlu olacam. Aslında ağrının olması herşeyin yolunda gittiğini gösteriyordur dimi? İlk denememde akıntı gibi kanamamda vardı az az şimdikinde hiç yok Allaha şükür, şimdi daha bir ümitliyim.

Duphalac vermedi mı Dr bizim merkez kabız olmayalım diye o şurubu icebilursiniz demisti

Bana da aynı şurubu verdiler kabız olursan sabah akşam iç dedi sadece akşamları az az içtim ama o da azcık ishal etti şimdi içmiyorum kabız olursam içeceğim

Canim agir kaldirma..
Benimde sadece ayaga kalkmamla agrilarim basliyor cok ilginc.. Abdest alamaya gidince sonrada tekrar uzaninca belim ve adet olacakmisim gibi agrilar oluyor..
Sen en iyisi hiic bir is yapma lutfen
Canım ya abdest almasak olmazmı acaba, kocalarımız bizden uzak nasılsa, abdestsiz okusak olmuyormu dualarımızı

Ağır deilse cnm bşy olmaz 5 kg ya kadar taşıyabilirmişiz ondan fazlası sakıncalıymış
Valla benimde şuan adet olcak gibi karnım agrıyor moralim bozulmuyor desem yalan olur
Aynen canim yaa..
Benimde bugun adet olacakmisim gibi agrilar oluyor.. Belim karnim..
Hayirlisi insaallah

Benim transferim salı günü yapıldı. 4. Günüm sizce herhangi bir batma ağrı bişi hissetmemem normal mi?

Canım ya abdest almasak olmazmı acaba, kocalarımız bizden uzak nasılsa, abdestsiz okusak olmuyormu dualarımızı
Canim dualarini okuyabilirsin abdestsiz
Ama ben namaz ve kuran icin abdest aliyorum.. Birde nerdeyse her vakit abdest almak zorundayim malum tutamiyorum bol bol dua edelim insaallah hepimize :)

Bana da aynı şurubu verdiler kabız olursan sabah akşam iç dedi sadece akşamları az az içtim ama o da azcık ishal etti şimdi içmiyorum kabız olursam içeceğim
Bn de az az kullaniyordumm ise yarıyordu zaten gebeler için satılıyor içim rahattı kullanirken

Benim transferim salı günü yapıldı. 4. Günüm sizce herhangi bir batma ağrı bişi hissetmemem normal mi?
Normal tabi ki zaten çok ağrı olunca da tutmadı mı diye geriliyoruz:)) bu aşamada kendimizi çok çok dinlediğimiz için belirtilere takılıyoruz aslında.hayirli olsun insallahh

Mide ağrılarımız mide şişmesi için ne kullanabiliriz kızlar.gaviscon olurmu acaba? Benim mide problemim var kıllandığım pronex diye bir ilaç var ne yazıkki hamilelere yasak.

hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…