2016 Aralik tup bebek

Duphalac vermedi mı Dr bizim merkez kabız olmayalım diye o şurubu icebilursiniz demisti
Yok kuzum ya vermedi aynen bende öyle birşeyler hatırlıyorum sanki ama yesem mi yemesem mi bilemedim bide eşim soyamazsn kalın diye gidip soydurmus dilimletmis acaba bişey olur mu ki

Yok kuzum ya vermedi aynen bende öyle birşeyler hatırlıyorum sanki ama yesem mi yemesem mi bilemedim bide eşim soyamazsn kalın diye gidip soydurmus dilimletmis acaba bişey olur mu ki
Ben de hep öyle alıyorum zaten kndim soyamiyorumm markette soyup veriolarr bir kaç kişi daha fikrini söylesin ona göre yersinin:) su içmeyi ihmal etme

Aynen canim yaa..
Benimde bugun adet olacakmisim gibi agrilar oluyor.. Belim karnim..
Hayirlisi insaallah
Umarım bebişlerin tutunma agrısıdır hepsi:)
Canım herkes başka şey söylüyor bn yemistim mesela sanki minikgelin Dr da ananas ve elma ye demişti diye hatırlıyorum.bir ark da sakın yemeyin demişti :))
Evt cnm ananas ile elmada embriyonun tutunmasını sağlayıcı enzimler varmış valla bu iki gün daha yiycem daha yemem sıkıldım:) ananas alırken orta yapraklarından bitane çek kolay gelirse olgundur onu al yoksa hiç güzel olmuyor yemesi:)

Ben yedim canım günde 2 dilim falan bana iyi geldi sanırım

Ben de hep öyle alıyorum zaten kndim soyamiyorumm markette soyup veriolarr bir kaç kişi daha fikrini söylesin ona göre yersinin:) su içmeyi ihmal etme
Kızlar ananastan bahsediyorsunuz sanırım. Bende ilk zamanlar transferin ilk 4_5günü 2şer dilim yedim. Sonra devam etmedim. Dr uma sordugumda hiç bir meyve sebze direk tutunmaya yardımcı olur diyemeyiz ama tabiki bazıları tutunmayı kolaylaştıran maddeler içerebilir demişti. Belki sizlere faydası olur paylaşayım dedim. :)

Canım daha önceki denemelerde dr kivi ve ananasi önermişti tutmaya yardimci olur demişti taze nane taze maydanozdan uzak dur demişti onlar hamilelerde bile düşük tehlikesi yaratıyor demişti aslında hersey boş rabbim ol der olur inşallah hepimiz için ol der

Yicem valla kuzum artık bişey olmaz heralde ya aman içimi bunaltmaym rabbim verecekse yediğim zararlida olsa verir rabbim hepimizin bebislerini korusun bian önce tutunsunlar sağlıklı bi şekilde devam etsinlerde bizde rahat edelim

İnşallah canm benim ya hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Çok sağol canm aynen valla sabahtan oturdum onu araştırıyordum size sormadan içim rahat etmedi

Valla kaç tane yemem lazm bilemedim simdii zaten tutunursa şok olcam ben pozitif aldığım o gün heyecandan ölmezsem iyi olur başına gelmeyen kalmadı garibimin bali bunu tam dozunda yiyeyim
Cnm iki parmak kalınlığında 1 halka yesen yeter ben öyle yapıyorum :)

Valla kaç tane yemem lazm bilemedim simdii zaten tutunursa şok olcam ben pozitif aldığım o gün heyecandan ölmezsem iyi olur başına gelmeyen kalmadı garibimin bali bunu tam dozunda yiyeyim

Canım bende alerji gibi yaptı dilim uyuştu boğazım gıcık tuttu.burdaki arkadaşın birisinin akrabası ananas yediği için alerji yapmış bebeği düşmüş korktum bi daha yemedim :)
Rabbim vericekse ne yersek yiyelim verir zaten.ben hiç dikkat edemedim kendime.yatamadım sürekli öksürdüm ama tuttu şükürler olsun :)

Beni kabızlıktan kurtaran tek şey ananas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…