Kizlarrrr hamileyimmmmmmm 72.98 ciktiii
Kızlar 10.günüm sonuç 36.24 çıktı pazartesi yenilicem hayırlısı ile anlıcaz
Yok kuzum ya vermedi aynen bende öyle birşeyler hatırlıyorum sanki ama yesem mi yemesem mi bilemedim bide eşim soyamazsn kalın diye gidip soydurmus dilimletmis acaba bişey olur mu kiDuphalac vermedi mı Dr bizim merkez kabız olmayalım diye o şurubu icebilursiniz demisti
İnşallah amin canımSifa olsun ozaman insaallah bebisine/bebislerine
Ben de hep öyle alıyorum zaten kndim soyamiyorumm markette soyup veriolarr bir kaç kişi daha fikrini söylesin ona göre yersinin:) su içmeyi ihmal etmeYok kuzum ya vermedi aynen bende öyle birşeyler hatırlıyorum sanki ama yesem mi yemesem mi bilemedim bide eşim soyamazsn kalın diye gidip soydurmus dilimletmis acaba bişey olur mu ki
Umarım bebişlerin tutunma agrısıdır hepsi:)Aynen canim yaa..
Benimde bugun adet olacakmisim gibi agrilar oluyor.. Belim karnim..
Hayirlisi insaallah
Evt cnm ananas ile elmada embriyonun tutunmasını sağlayıcı enzimler varmış valla bu iki gün daha yiycem daha yemem sıkıldım:) ananas alırken orta yapraklarından bitane çek kolay gelirse olgundur onu al yoksa hiç güzel olmuyor yemesi:)Canım herkes başka şey söylüyor bn yemistim mesela sankiminikgelin Dr da ananas ve elma ye demişti diye hatırlıyorum.bir ark da sakın yemeyin demişti :))
Ben yedim canım günde 2 dilim falan bana iyi geldi sanırımYa kızlar doktor dikkat et kabiz olma demişti bana eşimde gitmiş ananas almış yesem bi sorun olur mu sanki bi arkadaş yemeyin demişti gerçi tadını beğenmezsem yemen lazım deselerde yiyememde çünkü yersem kendi kendimi hasta ederim
Kızlar ananastan bahsediyorsunuz sanırım. Bende ilk zamanlar transferin ilk 4_5günü 2şer dilim yedim. Sonra devam etmedim. Dr uma sordugumda hiç bir meyve sebze direk tutunmaya yardımcı olur diyemeyiz ama tabiki bazıları tutunmayı kolaylaştıran maddeler içerebilir demişti. Belki sizlere faydası olur paylaşayım dedim. :)Ben de hep öyle alıyorum zaten kndim soyamiyorumm markette soyup veriolarr bir kaç kişi daha fikrini söylesin ona göre yersinin:) su içmeyi ihmal etme
Bakalım bana iyi gelcekmi kaldı 6 gün teste :)Ben yedim canım günde 2 dilim falan bana iyi geldi sanırım
Canım daha önceki denemelerde dr kivi ve ananasi önermişti tutmaya yardimci olur demişti taze nane taze maydanozdan uzak dur demişti onlar hamilelerde bile düşük tehlikesi yaratıyor demişti aslında hersey boş rabbim ol der olur inşallah hepimiz için ol derYok kuzum ya vermedi aynen bende öyle birşeyler hatırlıyorum sanki ama yesem mi yemesem mi bilemedim bide eşim soyamazsn kalın diye gidip soydurmus dilimletmis acaba bişey olur mu ki
Yicem valla kuzum artık bişey olmaz heralde ya aman içimi bunaltmaym rabbim verecekse yediğim zararlida olsa verir rabbim hepimizin bebislerini korusun bian önce tutunsunlar sağlıklı bi şekilde devam etsinlerde bizde rahat edelimBen de hep öyle alıyorum zaten kndim soyamiyorumm markette soyup veriolarr bir kaç kişi daha fikrini söylesin ona göre yersinin:) su içmeyi ihmal etme
İnşallah canm benim ya hayırlısı olsun hepimizin hakkındaCanım daha önceki denemelerde dr kivi ve ananasi önermişti tutmaya yardimci olur demişti taze nane taze maydanozdan uzak dur demişti onlar hamilelerde bile düşük tehlikesi yaratıyor demişti aslında hersey boş rabbim ol der olur inşallah hepimiz için ol der
Valla kaç tane yemem lazm bilemedim simdii zaten tutunursa şok olcam ben pozitif aldığım o gün heyecandan ölmezsem iyi olur başına gelmeyen kalmadı garibimin bali bunu tam dozunda yiyeyimBen yedim canım günde 2 dilim falan bana iyi geldi sanırım
Çok sağol canm aynen valla sabahtan oturdum onu araştırıyordum size sormadan içim rahat etmediKızlar ananastan bahsediyorsunuz sanırım. Bende ilk zamanlar transferin ilk 4_5günü 2şer dilim yedim. Sonra devam etmedim. Dr uma sordugumda hiç bir meyve sebze direk tutunmaya yardımcı olur diyemeyiz ama tabiki bazıları tutunmayı kolaylaştıran maddeler içerebilir demişti. Belki sizlere faydası olur paylaşayım dedim. :)
Cnm iki parmak kalınlığında 1 halka yesen yeter ben öyle yapıyorum :)Valla kaç tane yemem lazm bilemedim simdii zaten tutunursa şok olcam ben pozitif aldığım o gün heyecandan ölmezsem iyi olur başına gelmeyen kalmadı garibimin bali bunu tam dozunda yiyeyim
Valla kaç tane yemem lazm bilemedim simdii zaten tutunursa şok olcam ben pozitif aldığım o gün heyecandan ölmezsem iyi olur başına gelmeyen kalmadı garibimin bali bunu tam dozunda yiyeyim
Beni kabızlıktan kurtaran tek şey ananas.Ya kızlar doktor dikkat et kabiz olma demişti bana eşimde gitmiş ananas almış yesem bi sorun olur mu sanki bi arkadaş yemeyin demişti gerçi tadını beğenmezsem yemen lazım deselerde yiyememde çünkü yersem kendi kendimi hasta ederim
Aminnnn canimmmKızlarrrr 2017 hepimize sağlıklı bebişler, ülkemize ve dünyaya barış getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?