2016 Aralik tup bebek

Ay ciddi misin kuzum aynen benimde bi tuaf oldu sanki sıcak bişey icmisim dilim yanmışta üstüne bide sakız çiğniyor gibiyim yemesem mi ki daha

Valla bende yedim bir dilim canm ya fazlasını yiyemem sanırım çok değişik bir tadı vardı
Cnm olgununu al yoksa yenmiyor
Olgun olunca sulu sulu oluyor hoşuna bile gider hatta eşin bidaha alırken yapraklarının orta kısmından çeksin kolay gelirse olgun oluyor onu alsın tadı güzel olur ozaman :)
Bi umut işte cnm en azından yapmadık demeyiz yoksa insanlar aylarca hamile olduğunu farketmeyip neler yapıyorda bşy olmuyor :)

Ay ciddi misin kuzum aynen benimde bi tuaf oldu sanki sıcak bişey icmisim dilim yanmışta üstüne bide sakız çiğniyor gibiyim yemesem mi ki daha
Sen olmamış almışsın kuzum hurma meyvesi gibi düşün olgun almayınca kötü dilin uyuşuyor falann:)

ArkadŞlar ben pazartesi transfer oldum doktor 4 ocak Çarşamba tahlil istedi. İkigün sancım ağrım vardı ama şuan bişey Yok normal mi ne bileyim ilk denemem de ateşim baya vardı şimdi üşüyorum bir belirti falan Yok test yapmaya korkuyorum napcam bilmiyorum pozitif alan arkadaşlar belirti olmaması da normal mi

Ayy ne tuaf bişey o ya ağzım bi tuhaf oldu fazlasını yiyemem zaten cnm eşim tutunmaya azda olsa bi etkisi olduğunu okumuş ya elinden gelse bir bütün ananas yedirecek
Benim eşim ilk gün yarısını yedirdi bana ne yapıyon bi de zararı olur dedim. Adam bir deyince öldürüyo resmen

Canım belirtilere hiç takılma.burda negatif alanlarla pozitif alanların belirtileride aynıydı.
Test yapana kadar anlayamazsın.
İnşaallah bebeğin seninledir

canım benim sadece kasık ağrım oldu başka bişey yoktu kişiden kişiye değişiyo belirtiler inşallah seninledir bebeğin

Aynen canmda ne bileyim bizim durum biraz daha farklı olunca adam korkuyo haliyle gerçekten çok değişikti bu gece o gidecek zaten transfer icin gelmişti sadece daha ben öyle yaparak alırım:)

Benim eşim ilk gün yarısını yedirdi bana ne yapıyon bi de zararı olur dedim. Adam bir deyince öldürüyo resmen
Hahaha aynen ya yemin ederim annem diyo oğlum çok yemesin oda diyo anne faydaliymis hepsini yesin herkeze 2ser tane dağıttım banada 1 tane kaldı

Negatiften kaç gün sonra adet gördünüz arkadaşlar benim 3 gün geçti belirtim yok...Normal adetim de çok ağrılarım oluyor acilde buluyorum hep kendimi...dr. ağrın olmaz dedi ama...kaç gün sonra gelir sizce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…