Aminn canimmmYicem valla kuzum artık bişey olmaz heralde ya aman içimi bunaltmaym rabbim verecekse yediğim zararlida olsa verir rabbim hepimizin bebislerini korusun bian önce tutunsunlar sağlıklı bi şekilde devam etsinlerde bizde rahat edelim
Ayy ne tuaf bişey o ya ağzım bi tuhaf oldu fazlasını yiyemem zaten cnm eşim tutunmaya azda olsa bi etkisi olduğunu okumuş ya elinden gelse bir bütün ananas yedirecekCnm iki parmak kalınlığında 1 halka yesen yeter ben öyle yapıyorum :)
Valla bende yedim bir dilim canm ya fazlasını yiyemem sanırım çok değişik bir tadı vardıBeni kabızlıktan kurtaran tek şey ananas.
Ay ciddi misin kuzum aynen benimde bi tuaf oldu sanki sıcak bişey icmisim dilim yanmışta üstüne bide sakız çiğniyor gibiyim yemesem mi ki dahaCanım bende alerji gibi yaptı dilim uyuştu boğazım gıcık tuttu.burdaki arkadaşın birisinin akrabası ananas yediği için alerji yapmış bebeği düşmüş korktum bi daha yemedim :)
Rabbim vericekse ne yersek yiyelim verir zaten.ben hiç dikkat edemedim kendime.yatamadım sürekli öksürdüm ama tuttu şükürler olsun :)
Cnm olgununu al yoksa yenmiyorValla bende yedim bir dilim canm ya fazlasını yiyemem sanırım çok değişik bir tadı vardı
Sen olmamış almışsın kuzum hurma meyvesi gibi düşün olgun almayınca kötü dilin uyuşuyor falann:)Ay ciddi misin kuzum aynen benimde bi tuaf oldu sanki sıcak bişey icmisim dilim yanmışta üstüne bide sakız çiğniyor gibiyim yemesem mi ki daha
seninde mi 8 gün canımTebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin.benimde 75 çıktı :)
Ay ciddi misin kuzum aynen benimde bi tuaf oldu sanki sıcak bişey icmisim dilim yanmışta üstüne bide sakız çiğniyor gibiyim yemesem mi ki daha
Benim eşim ilk gün yarısını yedirdi bana ne yapıyon bi de zararı olur dedim. Adam bir deyince öldürüyo resmenAyy ne tuaf bişey o ya ağzım bi tuhaf oldu fazlasını yiyemem zaten cnm eşim tutunmaya azda olsa bi etkisi olduğunu okumuş ya elinden gelse bir bütün ananas yedirecek
Benimki 9.gün canım.seninde mi 8 gün canım
Benim eşim ilk gün yarısını yedirdi bana ne yapıyon bi de zararı olur dedim. Adam bir deyince öldürüyo resmen
ArkadŞlar ben pazartesi transfer oldum doktor 4 ocak Çarşamba tahlil istedi. İkigün sancım ağrım vardı ama şuan bişey Yok normal mi ne bileyim ilk denemem de ateşim baya vardı şimdi üşüyorum bir belirti falan Yok test yapmaya korkuyorum napcam bilmiyorum pozitif alan arkadaşlar belirti olmaması da normal mi
canım benim sadece kasık ağrım oldu başka bişey yoktu kişiden kişiye değişiyo belirtiler inşallah seninledir bebeğinArkadŞlar ben pazartesi transfer oldum doktor 4 ocak Çarşamba tahlil istedi. İkigün sancım ağrım vardı ama şuan bişey Yok normal mi ne bileyim ilk denemem de ateşim baya vardı şimdi üşüyorum bir belirti falan Yok test yapmaya korkuyorum napcam bilmiyorum pozitif alan arkadaşlar belirti olmaması da normal mi
canım senin transferden sonra kaçıncı gün sonuç 75Canım belirtilere hiç takılma.burda negatif alanlarla pozitif alanların belirtileride aynıydı.
Test yapana kadar anlayamazsın.
İnşaallah bebeğin seninledir
canım yeni gördüm cevap yazmışşın kaç embriyo konuldu sanacanım senin transferden sonra kaçıncı gün sonuç 75
Aynen canmda ne bileyim bizim durum biraz daha farklı olunca adam korkuyo haliyle gerçekten çok değişikti bu gece o gidecek zaten transfer icin gelmişti sadece daha ben öyle yaparak alırım:)Cnm olgununu al yoksa yenmiyor
Olgun olunca sulu sulu oluyor hoşuna bile gider hatta eşin bidaha alırken yapraklarının orta kısmından çeksin kolay gelirse olgun oluyor onu alsın tadı güzel olur ozaman :)
Bi umut işte cnm en azından yapmadık demeyiz yoksa insanlar aylarca hamile olduğunu farketmeyip neler yapıyorda bşy olmuyor :)
Hahaha aynen ya yemin ederim annem diyo oğlum çok yemesin oda diyo anne faydaliymis hepsini yesin herkeze 2ser tane dağıttım banada 1 tane kaldıBenim eşim ilk gün yarısını yedirdi bana ne yapıyon bi de zararı olur dedim. Adam bir deyince öldürüyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?