canım senin transferden sonra kaçıncı gün sonuç 75
kaç embriyo konuldu canım9. günüm canım
Herhalde canm ya eşim almış işte garibim bilmiyodu ki bi dahaki sefere ben gider seçer alırım o zamanSen olmamış almışsın kuzum hurma meyvesi gibi düşün olgun almayınca kötü dilin uyuşuyor falann:)
kaç embriyo konuldu canım
evet canım 2 taneTek embriyo konuldu.
Sana iki tanemi konuldu?
keşke ikiz olsaa hayırlısı tabievet canım 2 tane
evet canım 2 tane
Bir şey daha sormak istiyorum siz transfer sonrası kaç adet ilaç kullandınız iğneler dahil??Negatiften kaç gün sonra adet gördünüz arkadaşlar benim 3 gün geçti belirtim yok...Normal adetim de çok ağrılarım oluyor acilde buluyorum hep kendimi...dr. ağrın olmaz dedi ama...kaç gün sonra gelir sizce...
Peki ya ishale ne iyi gelir?Kızlar kayısı suyu alın sabah akşam icin iyi geliyor kabızlıga tavsiye ederim:)
Amiin canimKızlarrrr 2017 hepimize sağlıklı bebişler, ülkemize ve dünyaya barış getirsin.
Beni gören var mı arkadaşlar...Bir şey daha sormak istiyorum siz transfer sonrası kaç adet ilaç kullandınız iğneler dahil??
İlaçlar iğneler 2000 civarı tuttu bizim canımBir şey daha sormak istiyorum siz transfer sonrası kaç adet ilaç kullandınız iğneler dahil??
Cnm patates haşla ye bide muz normale dönersin :)Peki ya ishale ne iyi gelir?
Canim bak cok az kalmis test gunune.. Stres yapmamaya bak... Nekadar kolay olmadigini bildigim halde yine yaziyorum :)Ayyy inşallah benimledir meleklerim sağolun kızlar ya valla daraldım niye bişeyim Yok diye haklısınız okudum tek tek belirtiler farklı olmayadabiliyormuş çarşambayı dört gözle bekliyorum
Aynen canim :) bende ikize hayir dememöncelikle sağlıklı sıhatli olsun ama ikizde isterim canım ya
Canim ben transfer 5 gun once progestan ignesine basladimBeni gören var mı arkadaşlar...
Hayır ya saçmalamasın değerin 4. Gün embriyosu için çok iyi.. benim arkadaşımın 8. Gün değeri 50 idi ve ikizlere hamile idi ... önemli olan değer deil ayrıca iki kat artması canını sıkma ..Kızlar 4.gun embriyosu 8. Günum bthgc 61.
Ben görünce havalara uçtum ama yengem 100 olmasi gerekirdi dedi.acildeki doktorda su an kesin gebelik var diyemem dedi tüm hevesim kursagimda kaldı desem yeridir.ne demek bu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?