2016 Aralik tup bebek

Ayyy inşallah benimledir meleklerim sağolun kızlar ya valla daraldım niye bişeyim Yok diye haklısınız okudum tek tek belirtiler farklı olmayadabiliyormuş çarşambayı dört gözle bekliyorum

Bir şey daha sormak istiyorum siz transfer sonrası kaç adet ilaç kullandınız iğneler dahil??

Ayyy inşallah benimledir meleklerim sağolun kızlar ya valla daraldım niye bişeyim Yok diye haklısınız okudum tek tek belirtiler farklı olmayadabiliyormuş çarşambayı dört gözle bekliyorum
Canim bak cok az kalmis test gunune.. Stres yapmamaya bak... Nekadar kolay olmadigini bildigim halde yine yaziyorum :)

Kızlar 4.gun embriyosu 8. Günum bthgc 61.
Ben görünce havalara uçtum ama yengem 100 olmasi gerekirdi dedi.acildeki doktorda su an kesin gebelik var diyemem dedi tüm hevesim kursagimda kaldı desem yeridir.ne demek bu şimdi

Kızlar 4.gun embriyosu 8. Günum bthgc 61.
Ben görünce havalara uçtum ama yengem 100 olmasi gerekirdi dedi.acildeki doktorda su an kesin gebelik var diyemem dedi tüm hevesim kursagimda kaldı desem yeridir.ne demek bu şimdi
Hayır ya saçmalamasın değerin 4. Gün embriyosu için çok iyi.. benim arkadaşımın 8. Gün değeri 50 idi ve ikizlere hamile idi ... önemli olan değer deil ayrıca iki kat artması canını sıkma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…