2016 Aralik tup bebek

İlaçlar iğneler 2000 civarı tuttu bizim canım
Fiyat değil kaç adet olduğunu merak ettim benim gün aşırı 5 iğnem, günde 6 tane fitil, 5 günlük bağışıklık baskılayıcı, her gün asprin ve bir günde 4 tane östradiol içerikli hap vardı, yan etkileri olarak çoooookkkk kötüydüm.

Kızlar 4.gun embriyosu 8. Günum bthgc 61.
Ben görünce havalara uçtum ama yengem 100 olmasi gerekirdi dedi.acildeki doktorda su an kesin gebelik var diyemem dedi tüm hevesim kursagimda kaldı desem yeridir.ne demek bu şimdi
Canim yok ya degerin cok guzel bence kendine sakin stres yapma... 8.ci gun ve 61 bence cook guzel bir deger... Tebrik ederim

Canim ben transfer 5 gun once progestan ignesine basladim
Estofem hap gunde 3 defa
Coraspin 100mg
Cortison 16mg
Transferden sonra progestan'a devam ediyorum
Estofem ve coraspin arti vitaminlerim :) bukadar canim
Teşekkür ederim canım. Ben adetimin gelmesini bekliyorum 3 gün geçti hala yok...

Kızlar 4.gun embriyosu 8. Günum bthgc 61.
Ben görünce havalara uçtum ama yengem 100 olmasi gerekirdi dedi.acildeki doktorda su an kesin gebelik var diyemem dedi tüm hevesim kursagimda kaldı desem yeridir.ne demek bu şimdi
Hamilesin canim suan bep kendimden ornek veriyorum 10. Gun 38 le basladim sukurler olsun kesesinide gorduk kalbinide duyduk arkadaslarin dediği gibi onemli olan devaminda guzel katlanmasi sen moralini yüksek tut

Hım sen çok kullanıyorsun cnm ama doktorun bi bildiği vardır
Ben hibor igne ,progestan ve crinone jel imomvitamin bu dördü günde bir kez estrofem günde 2 kez bukdr cnm trasnfer sonrası kullandıklarım

Teşekkür ederim canım. Ben adetimin gelmesini bekliyorum 3 gün geçti hala yok...
Canim benim.. Ben butun tup bebeklerimde erken adet oldum hic test gunune yetismedim o yuzden nezaman gelir diye birsey diyemiyorum.. Ama vucuddan vucuda fark ediyor bence.. Bazi arkadaslar adet sokturucu aliyor gelmedigi icin... Rabbim yar ve yardimcin olsun...

Ağrılı olur diye korkuyorum, normalde her ay ağrım oluyor acile gidiyorum sık olarak,tedirginim yalnızım yanımda kimse yok...ağrım olmaz inşallah...dr 1. günü gel görüşelim dedi..

Hayır ya saçmalamasın değerin 4. Gün embriyosu için çok iyi.. benim arkadaşımın 8. Gün değeri 50 idi ve ikizlere hamile idi ... önemli olan değer deil ayrıca iki kat artması canını sıkma ..

Canim yok ya degerin cok guzel bence kendine sakin stres yapma... 8.ci gun ve 61 bence cook guzel bir deger... Tebrik ederim

Hamilesin canim suan bep kendimden ornek veriyorum 10. Gun 38 le basladim sukurler olsun kesesinide gorduk kalbinide duyduk arkadaslarin dediği gibi onemli olan devaminda guzel katlanmasi sen moralini yüksek tut
Valla rahatlattiniz kızlar beni sağolun inşallah değerimde katlanır rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Az önce sağ tarafta iki sn lik sanki iğne gibi bir batma oldu çok sevindimmm :) olabilir mi acaba belirti

Merhaba kızlar benim hsg de tek tüpüm tıkalı çıktı 2 yıldır korunmuyorum olmadı artık tüp bebeğe karar verdik diyebilirim.tek tüp ile şansım oldukça zayıf görünüyor esiminde spermlerinde hafif varikosel var dediler.simdi ben özelde yaptırmayı düşünüyorum ama rapor da çıkartmak istiyorum o şekilde biraz daha indirimli oluyormus.ozelde yaptıracağım yerde bana rapor çıkartırlar mi yoksa illa devlette mi gerekiyor?6 senelik evliyim zor günlerden geciyorum.lutfen bildiklerinizi Allah icin benimlede paylaşırmışsınız.sabah bi kalkıyorum surekli buradan bişeyler okuyup süreci anlamaya çalışıyorum.Ancak kafam allak bullak oldu.masraflar ne kadar tutuyor bu süreçte nelere dikkat etmem gerekiyor?gebe olanlar insallah kucaklarına sağlıkla sıhhatle alırlar bekleyenlere de rabbim en kısa zaman da nasip etsin .

Devlet hastanesi çıkartıyor raporu, belli şartları taşımanız gerekiyor. Birde seçtiğimiz merkezin devletle anlaşmalı olması gerekiyor. Ben rapor çıkartmadım. 6500 tl yi geçti masrafımız.

Sizin fazlaymış baya. Benim haftada birde progestan iğne var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…