Muz veya varsa kusburnu reçeli yada kahve tozu iyi geliyor ama gebelik açısından zararı olur mu bilmiyorum cnm araştırmadan kullanmaPeki ya ishale ne iyi gelir?
Tek tüpünüzün olması tüp bebeği etkilemez. İstanbul mega medipol hastanesi şartlar uygunsa kendileri rapor çıkarıyor orda yaparsanız herhalde.ben Diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım 4950 ilaçlar hariç ben ilaçları raporlu ücretsiz aldım teşhisimden dolayı .bahçeci Fulya İstanbul sanırım 6750Merhaba kızlar benim hsg de tek tüpüm tıkalı çıktı 2 yıldır korunmuyorum olmadı artık tüp bebeğe karar verdik diyebilirim.tek tüp ile şansım oldukça zayıf görünüyor esiminde spermlerinde hafif varikosel var dediler.simdi ben özelde yaptırmayı düşünüyorum ama rapor da çıkartmak istiyorum o şekilde biraz daha indirimli oluyormus.ozelde yaptıracağım yerde bana rapor çıkartırlar mi yoksa illa devlette mi gerekiyor?6 senelik evliyim zor günlerden geciyorum.lutfen bildiklerinizi Allah icin benimlede paylaşırmışsınız.sabah bi kalkıyorum surekli buradan bişeyler okuyup süreci anlamaya çalışıyorum.Ancak kafam allak bullak oldu.masraflar ne kadar tutuyorbu süreçte nelere dikkat etmem gerekiyor?gebe olanlar insallah kucaklarına sağlıkla sıhhatle alırlar bekleyenlere de rabbim en kısa zaman da nasip etsin .
Cnm herkeste farklı olabilir benim 10.gun testimde 110 çıkmıştı ikizdi fakat biri gelişimini tamamlamadi çok şükür biri iyiydi bir oğlum var.bence hamilesinKızlar 4.gun embriyosu 8. Günum bthgc 61.
Ben görünce havalara uçtum ama yengem 100 olmasi gerekirdi dedi.acildeki doktorda su an kesin gebelik var diyemem dedi tüm hevesim kursagimda kaldı desem yeridir.ne demek bu şimdi
Canım ya stres yapma.hic olur mu kahkaha atmayla ne olcak.rahat olKızlar ya bu oksurmenin hapsurmanin kahkaha atmanın zararını gören var mı biraz önce farketmeden fazla kaptırıp kahkahaya boğulmuş buldum kendimi bi arkadaş sanki zararlı demişti ay ne pinpirikli oldum ha kendimden nefret ettim resmen kusuruma bakmayın
Ay ne bilim kuzum ya kendimi kaptırdım gidiyodum bianda aklıma geldi burda sanki birisindede okumuştum korktum bian hemen bi size soraym dedimCanım ya stres yapma.hic olur mu kahkaha atmayla ne olcak.rahat ol
Sor canım rahat ol hiç bişey çok olmaz kuzun seninledir inşallahAy ne bilim kuzum ya kendimi kaptırdım gidiyodum bianda aklıma geldi burda sanki birisindede okumuştum korktum bian hemen bi size soraym dedim
Evet cnm 27sinde 1.20 cikmisti coook sagolll cnm bnmmMasallahh canımm gözun aydinnnnn ,ya sen arada test yapmistin negatif mı cikmistiiii öyle hatırlıyorum sankiiii
Kız Yok keyfine baksana zaman nasıl gececek put gibi yatılmazki ben yemeğimi yapıyorum evi topluyorum kızımla oynuyorum normal hayatıma döndüm ..Kızlar ya bu oksurmenin hapsurmanin kahkaha atmanın zararını gören var mı biraz önce farketmeden fazla kaptırıp kahkahaya boğulmuş buldum kendimi bi arkadaş sanki zararlı demişti ay ne pinpirikli oldum ha kendimden nefret ettim resmen kusuruma bakmayın
İnsaallah olmaz canim...Ağrılı olur diye korkuyorum, normalde her ay ağrım oluyor acile gidiyorum sık olarak,tedirginim yalnızım yanımda kimse yok...ağrım olmaz inşallah...dr 1. günü gel görüşelim dedi..
Benim de tek taraf tıkalı laparoskopi oldum dr açtım bağlantıyı kesmeye gerek yoktu hafif açıklık vardı normal yolla 3 ay deneyin olmaz ise tüp bebek tedavisine başlayın dedi...OLMADI... Şimdi dr güvensizlikten dolayı değiştirdim... Yeni dr. um da tüpün hala tıkalı olduğunu hsg de gördü ve tekrar laparoskopi olmam gerektiğini söyledi....Laparoskopiye karar vereceğimiz zaman eşimin görevi çıktı ve biz dr rica ettik bir kez tüp bebeği deneyelim olmaz ise laparoskopi yapalım dedik ve eşim gittti....denedim olmadı kısmet değilmiş şimdi adetimin gelmesini bekliyorum...Bundan sonrası uzuuuun ve yalnız bir süreç olacak benimkisi önce operasyon 2 ay bekleme sonra tüp bebek 2. deneme...Benim hikayem böyle...Sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım canım...Merhaba kızlar benim hsg de tek tüpüm tıkalı çıktı 2 yıldır korunmuyorum olmadı artık tüp bebeğe karar verdik diyebilirim.tek tüp ile şansım oldukça zayıf görünüyor esiminde spermlerinde hafif varikosel var dediler.simdi ben özelde yaptırmayı düşünüyorum ama rapor da çıkartmak istiyorum o şekilde biraz daha indirimli oluyormus.ozelde yaptıracağım yerde bana rapor çıkartırlar mi yoksa illa devlette mi gerekiyor?6 senelik evliyim zor günlerden geciyorum.lutfen bildiklerinizi Allah icin benimlede paylaşırmışsınız.sabah bi kalkıyorum surekli buradan bişeyler okuyup süreci anlamaya çalışıyorum.Ancak kafam allak bullak oldu.masraflar ne kadar tutuyorbu süreçte nelere dikkat etmem gerekiyor?gebe olanlar insallah kucaklarına sağlıkla sıhhatle alırlar bekleyenlere de rabbim en kısa zaman da nasip etsin .
Hamilesin canım.Tebrikler. Biz normal yolla hamile kalmıyoruz daha adetimiz bile geçmedi. Yengende bi alem.Kızlar 4.gun embriyosu 8. Günum bthgc 61.
Ben görünce havalara uçtum ama yengem 100 olmasi gerekirdi dedi.acildeki doktorda su an kesin gebelik var diyemem dedi tüm hevesim kursagimda kaldı desem yeridir.ne demek bu şimdi
Canım sende de mi pıhtılaşma var ben de kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum6 adet kullanıyorum ben. Kan sulandırıcı iğne, coraspirin, folik asit, elevit, jel, estrofem.
İyi akşamlar seval_erdal benim de tek taraf tüpüm tıkalı eşimde sorun yok sorun bende, bu ay ilk tüp bebek denemesi negatifle sonuçlandı dr hidroselpinks var biraz oranı düşürür ama engel değil dedi kısmet olmadı...Senin için çok sevindim ilk denemede olması çok güzel...berraksucan canim ben senin durumundayim tek tupum tikali esimin sagli sollu grande3 bide varikoseli vardi cok sukurr hamileyimm cnm rabbim ol desin yeterkii
Herkes bu hamilelik takvimini nasil olusturayim diye soruyor.KIZLAAAARRRRR!!!
Bakiyorum epey kaynatmissiniz ben yokkene... Özlediniz mi beni hanimlar???
İnşallah canm benm ya olmama ihtimali aklımı alıyo resmenSor canım rahat ol hiç bişey çok olmaz kuzun seninledir inşallah
Valla kuzum ben hiç yatmadim desem gece geziyorum gündüz geziyorum gece kasiklarimin ve belimin ağrısına uyuyamiyorum ee sabahda annem önümde iş yapınca rahat edemiyorum kalkıp anneme yardım ediyorum çarşıya çıkıp geziyorum sonrada oturup insallah tutarsn diyorum oda kesin içerden bana küfür ediyodur çok beklersin diyeKız Yok keyfine baksana zaman nasıl gececek put gibi yatılmazki ben yemeğimi yapıyorum evi topluyorum kızımla oynuyorum normal hayatıma döndüm ..
Hoşgeldin cnm :)KIZLAAAARRRRR!!!
Bakiyorum epey kaynatmissiniz ben yokkene... Özlediniz mi beni hanimlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?