2016 Aralik tup bebek

Tek tüpünüzün olması tüp bebeği etkilemez. İstanbul mega medipol hastanesi şartlar uygunsa kendileri rapor çıkarıyor orda yaparsanız herhalde.ben Diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım 4950 ilaçlar hariç ben ilaçları raporlu ücretsiz aldım teşhisimden dolayı .bahçeci Fulya İstanbul sanırım 6750

Kızlar 4.gun embriyosu 8. Günum bthgc 61.
Ben görünce havalara uçtum ama yengem 100 olmasi gerekirdi dedi.acildeki doktorda su an kesin gebelik var diyemem dedi tüm hevesim kursagimda kaldı desem yeridir.ne demek bu şimdi
Cnm herkeste farklı olabilir benim 10.gun testimde 110 çıkmıştı ikizdi fakat biri gelişimini tamamlamadi çok şükür biri iyiydi bir oğlum var.bence hamilesin

Kızlar ya bu oksurmenin hapsurmanin kahkaha atmanın zararını gören var mı biraz önce farketmeden fazla kaptırıp kahkahaya boğulmuş buldum kendimi bi arkadaş sanki zararlı demişti ay ne pinpirikli oldum ha kendimden nefret ettim resmen kusuruma bakmayın

Canım ya stres yapma.hic olur mu kahkaha atmayla ne olcak.rahat ol

berraksucan canim ben senin durumundayim tek tupum tikali esimin sagli sollu grande3 bide varikoseli vardi cok sukurr hamileyimm cnm rabbim ol desin yeterkii

Kız Yok keyfine baksana zaman nasıl gececek put gibi yatılmazki ben yemeğimi yapıyorum evi topluyorum kızımla oynuyorum normal hayatıma döndüm ..

Ağrılı olur diye korkuyorum, normalde her ay ağrım oluyor acile gidiyorum sık olarak,tedirginim yalnızım yanımda kimse yok...ağrım olmaz inşallah...dr 1. günü gel görüşelim dedi..
İnsaallah olmaz canim...
Stres yapmamaya calis..
Sevdigin seyleri yap aklini agriya siziya goturme.. Rabbim yar ve yardimcin olsun

Benim de tek taraf tıkalı laparoskopi oldum dr açtım bağlantıyı kesmeye gerek yoktu hafif açıklık vardı normal yolla 3 ay deneyin olmaz ise tüp bebek tedavisine başlayın dedi...OLMADI... Şimdi dr güvensizlikten dolayı değiştirdim... Yeni dr. um da tüpün hala tıkalı olduğunu hsg de gördü ve tekrar laparoskopi olmam gerektiğini söyledi....Laparoskopiye karar vereceğimiz zaman eşimin görevi çıktı ve biz dr rica ettik bir kez tüp bebeği deneyelim olmaz ise laparoskopi yapalım dedik ve eşim gittti....denedim olmadı kısmet değilmiş şimdi adetimin gelmesini bekliyorum...Bundan sonrası uzuuuun ve yalnız bir süreç olacak benimkisi önce operasyon 2 ay bekleme sonra tüp bebek 2. deneme...Benim hikayem böyle...Sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım canım...

Kızlar 4.gun embriyosu 8. Günum bthgc 61.
Ben görünce havalara uçtum ama yengem 100 olmasi gerekirdi dedi.acildeki doktorda su an kesin gebelik var diyemem dedi tüm hevesim kursagimda kaldı desem yeridir.ne demek bu şimdi
Hamilesin canım.Tebrikler. Biz normal yolla hamile kalmıyoruz daha adetimiz bile geçmedi. Yengende bi alem.

KIZLAAAARRRRR!!!
Bakiyorum epey kaynatmissiniz ben yokkene... Özlediniz mi beni hanimlar???

berraksucan canim ben senin durumundayim tek tupum tikali esimin sagli sollu grande3 bide varikoseli vardi cok sukurr hamileyimm cnm rabbim ol desin yeterkii
İyi akşamlar seval_erdal benim de tek taraf tüpüm tıkalı eşimde sorun yok sorun bende, bu ay ilk tüp bebek denemesi negatifle sonuçlandı dr hidroselpinks var biraz oranı düşürür ama engel değil dedi kısmet olmadı...Senin için çok sevindim ilk denemede olması çok güzel...

KIZLAAAARRRRR!!!
Bakiyorum epey kaynatmissiniz ben yokkene... Özlediniz mi beni hanimlar???
Herkes bu hamilelik takvimini nasil olusturayim diye soruyor.
BENDE DIYORUM KI BEN BUNU NASIL IPTAL EDEBILIRIM

Kız Yok keyfine baksana zaman nasıl gececek put gibi yatılmazki ben yemeğimi yapıyorum evi topluyorum kızımla oynuyorum normal hayatıma döndüm ..
Valla kuzum ben hiç yatmadim desem gece geziyorum gündüz geziyorum gece kasiklarimin ve belimin ağrısına uyuyamiyorum ee sabahda annem önümde iş yapınca rahat edemiyorum kalkıp anneme yardım ediyorum çarşıya çıkıp geziyorum sonrada oturup insallah tutarsn diyorum oda kesin içerden bana küfür ediyodur çok beklersin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…