2016 Aralik tup bebek

Canım sende de mi pıhtılaşma var ben de kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum
Benim 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu 3 ay önce. Test yaptırdık meyil var dedi doktor. Kullanıyorum o yuzden. Allahın izniyle şu sıpalara bi kavuşsaydık. Götüne götüne vurucam valla.

Benim 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu 3 ay önce. Test yaptırdık meyil var dedi doktor. Kullanıyorum o yuzden. Allahın izniyle şu sıpalara bi kavuşsaydık. Götüne götüne vurucam valla.
Bende de var pıhtılaşma o planı bende yapıyorum. Benim sıpanın kulaklarını çekcem.

Allahım 2017 ne kadar anne olmak isteyen varsa Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar hayırlı evlatlar nasip etsin. Hamile olanlara da bebekleri sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin. Rabbim dert sıkıntı üzüntü vermesin. Hastalara şifa dertliler deva versin. Hanelerimize bereket versin.Allah vatanımıza milletimize dert keder göstermesin. Amin. Mutlu yıllar olsun

Canim merhaba Allah izin verirse bugün transferim olduve sana gecirdigim sureci anlatayim, ben once devlet hastanesinde 2 kez asilama oldum malesef tutmadi sonra 1,5 yil ara verdim ve normal yoldan olmayinca tup bebege karar verdik komsumun da tedavi gorup olumlu sonyc aldigi avrupa safak refaattin yücel diye bir doktorla görüştük. Sonra rapor alirsam sgk anlasmali hastanlerde indirimli tedavi olacagini ve tup bebek maliyetinin uyguna gelecegini yine komsum sayesinde ogrendim. Bunun uzerine bende devlet hastanesinden rapor aldim rapor icin gerekli sartlar en az 3 yıllık evli olmak ve devlet hastanesinde gonalf ile yani igne ile iki kez asilama yaptirmis olmak yasin 23 ile 39 arasi olmasi gibiydi sartlar uydugu icin. Raporu aldik ve Devlet raporuyla hastane 3080 tl ilaclarda 800 gibi bir rakama denk geldi.hadtane ekibi doktorumuzdan tut hasta bakicisina kadar cok guler yuzlu doktor birebir ilgileniyor hastasiyla bn memnun kaldim umarim sonucu hayirli olur eger tutarsa 2 tane koydu ikiz annesi olabilirim ınsallah amin

Cevabın için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun senden insallah evladına kavuşursun.laparoskopi ağrılı bir işlem mi? Bişey daha sormak istiyorum tek tüple tüp bebek tedavisi olmak dejavantaj mi? Tutmamasi icin bi sebep mi canim?tek tüpümüz olduğu icin tüp bebekte de şansımız azalıyor mu?

Normal olanı yapıyorsun benim doktorum işe bile başla evde oturup stres yaparsın dedide ben iş yerinde daha stres yapar işede odaklanamam:)

Öncelikle cok tesekkur ederim.insallah yavrularına kavuşursun cok zorlu bir süreç rabbim kimseyi sınamasin.rapolu indirimli haliyle toplamda ne kadara mal oldu?ben hic aşılama denemedim tüpümün tıkalı olduğunu öğrendiğimden beridir dünyam basıma yıkıldı aşılama olacakken ögrendim simdi artık daha fazla zaman kaybetmeyip tüp bebek istiyorum ama durumumuz da cok elvermiyor.rabbim yardım etsin hepimize...

Benimde tek tüpüm tıkalı canım ama bence değil çünkü direk embriyo yu rahim içine yerleştiriyorlar tüple alakası yok yani şansımız herkesin tutma ihtimaliyle aynı laparakopi ye gelince operasyon dan bi kaç saat sonra günlük hayatına dönüyorsun ben olduktan iki saat sonra eve yürüyerek gittim tabiki biraz ağrısı var canım korkma rabbim yardımcın olsun

Canım ilk olarak başlıcağın tedavin hayırlı olsun kısa zamanda bebişine kavusursun inşallah.. Tüp bebekde tüplerin kapalı yada acık olması önemli değil. Raporu devlet cıkartıyor die biliyorum eğer gerekli şartları sağlıyorsan. Ama özeldeki doktorunun bağlantısı varsa eğer o da yardımcı oluyor. Bize rapor çıkmamıştı tedavi masraflarımız iğneler opu transfr yumurta dondurma derken toplam 8 bucuk 9u buldu.

Ben göbeğim sallana sallana gülüyorum :)

Amin canim.anladim insallah dediğin gibidir direk rahme konuyorsa tüplerle bi isimiz olmaz.cümlemize yardım etsin.Cekmeyen bilemez etrafımda halimden anlayacak kimseler yok.şu son bir aydır gözümün yaşı dinmiyor.ya sabır diyorum evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum.rabbim feryadımı duyar insallah

Amin canim.Anladım cok tesekkur ederim.isteyen herkesi kavuştursun rabbim.9 bini hemen bulmam cok zor ama Allah buyuk insallah bir yol acilir bana da.

Ben ankara da bi ameliyat oldum orda açık olan tüpümüde yapıştırmışlar rahimde perde olduğunu ve aldığını söylemişti doktor sonra hamile kaldım sadece ilaç tedavisiyle düşük yaptım mersinde dr necip öztürk e gittim ilk tüp bebek denemem negetif oldu doktorum da hgs istedi bu yaz yaptırdım hgs yaparken rahimdeki sıkıntılı bölgeyide temizlemiş serçe parmağı uzunluğunda et parçası almış tam bebeğin tutunucağı yerdeymiş ankarada aç kapa yapmışlar. yani hem hgs hem laparakopi birada yapmış oldu şimdi dnmuş emriodan hamileyim canım operasyonu yapan doktor çok önemli doktorunu iyi araştır aklındaki her şeyi sor
Özel olduğu için 1300tl ye yatırdım canım uzun oldu ama kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…