2016 Aralik tup bebek

Kızlar 4.gun embriyosu 8. Günum bthgc 61.
Ben görünce havalara uçtum ama yengem 100 olmasi gerekirdi dedi.acildeki doktorda su an kesin gebelik var diyemem dedi tüm hevesim kursagimda kaldı desem yeridir.ne demek bu şimdi
Halt yemişler tövbe tövbe 8. Gün için çok iyi bir değer ikiz bile olabilir:))))

Halt yemişler tövbe tövbe 8. Gün için çok iyi bir değer ikiz bile olabilir:))))
Kız üzülüp vaz geçmemiş allahtan ne insanlar varya düşükse bile denmezki bide değer çok güzel gözün aydın canım yengene söyleme değerini bidaha nazar da eder o sana

Son düzenleme:
Canım merhaba iyi seneler
Bende yeni başladım ilk denememiz olacak,çok araştırdım Bülen tıraştan randevu aldım ama biraz araştırdım çok ilgilenemiyormuş, bir arkadaşım baya problemliydi 5 deneme yaptı memorial dahil ama olmadı 6.yı Halit fırat erden'e yaptırdı ve hiç başka yerde zmn kaybetme hem maddi hem manevi dedi şimdi ikizleri var 2 yaşındalar. bende ona başladım bir araştır istersen karar vermek çok zor birde olumsuzları okuyunca çok daha zor oluyor karar vermek hakkımızda hayırlısı olsun. Bende daha yeni başladım daha testleri yaptırıcam ama sürekli takip ediyorum

Kızlar bişi sorcam doktor bana iki sonra testi tekrarla dedi yarın yaptırayım mı kan testini eşim pazartesi git diyo.

Amin canim.Anladım cok tesekkur ederim.isteyen herkesi kavuştursun rabbim.9 bini hemen bulmam cok zor ama Allah buyuk insallah bir yol acilir bana da.
Canım benim dondurma işlemi fln oldugundan öyle oldu ama inşallah rapor çıkartırabilirsin. Rabbim büyük böyle güzel bişey için bi yol gösterir illaki canım.

Kızlar bişi sorcam doktor bana iki sonra testi tekrarla dedi yarın yaptırayım mı kan testini eşim pazartesi git diyo.

Tabi ki de yaptir cunku iki gun sonra ikiye katlamasina bakicaklar. Ama ayni merkezde yaptirsan daha iyi olur ayni lab olsun diye. Bana oyle demişlerdi

Kızlar 4.gun embriyosu 8. Günum bthgc 61.
Ben görünce havalara uçtum ama yengem 100 olmasi gerekirdi dedi.acildeki doktorda su an kesin gebelik var diyemem dedi tüm hevesim kursagimda kaldı desem yeridir.ne demek bu şimdi
Canimm boşver sen onlari olur mu öyle şey 61 gayet iyi 12.gun 200 üstü olacakkk hayırlı olsunnnn

Aminnnn

Canım bnm bildiğim şansı azaltmiyorrr zaten embryo tüpe değil rahime konuyor o nedenle sıkıntı yok diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…