- 12 Ocak 2013
- 588
- 746
- 103
Maaşallah çoook sevindim tebriklerKizlarrrr hamileyimmmmmmm 72.98 ciktiii
Halt yemişler tövbe tövbe 8. Gün için çok iyi bir değer ikiz bile olabilir:))))Kızlar 4.gun embriyosu 8. Günum bthgc 61.
Ben görünce havalara uçtum ama yengem 100 olmasi gerekirdi dedi.acildeki doktorda su an kesin gebelik var diyemem dedi tüm hevesim kursagimda kaldı desem yeridir.ne demek bu şimdi
Kız üzülüp vaz geçmemiş allahtan ne insanlar varya düşükse bile denmezki bide değer çok güzel gözün aydın canım yengene söyleme değerini bidaha nazar da eder o sanaHalt yemişler tövbe tövbe 8. Gün için çok iyi bir değer ikiz bile olabilir:))))
Canım merhaba iyi senelerArkadaşlar ilk tüp bebek olcak benim yazın başlamayı düşünüyotum.bülent tıraş mı yoksa kadıköy umut mu?kafam karıştı düşünmekten bu arada sizleri takip ediyorum rabbim gönlünüze göre versin
Canım benim dondurma işlemi fln oldugundan öyle oldu ama inşallah rapor çıkartırabilirsin. Rabbim büyük böyle güzel bişey için bi yol gösterir illaki canım.Amin canim.Anladım cok tesekkur ederim.isteyen herkesi kavuştursun rabbim.9 bini hemen bulmam cok zor ama Allah buyuk insallah bir yol acilir bana da.
Yarın herhangi bir Acil de yaptırabilirsin aykumsalKızlar bişi sorcam doktor bana iki sonra testi tekrarla dedi yarın yaptırayım mı kan testini eşim pazartesi git diyo.
Maşallah allah devamını sağlıkla getirsin inşallahkuzuuuuuuuu saol canım kan testide yaptım 36.24 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşAllah
Kızlar bişi sorcam doktor bana iki sonra testi tekrarla dedi yarın yaptırayım mı kan testini eşim pazartesi git diyo.
Canimm boşver sen onlari olur mu öyle şey 61 gayet iyi 12.gun 200 üstü olacakkk hayırlı olsunnnnKızlar 4.gun embriyosu 8. Günum bthgc 61.
Ben görünce havalara uçtum ama yengem 100 olmasi gerekirdi dedi.acildeki doktorda su an kesin gebelik var diyemem dedi tüm hevesim kursagimda kaldı desem yeridir.ne demek bu şimdi
8.günde biz 24 e zıpladık, benim ki 24 di. boşver milleti devamına bak sen. Gözün aydın inşallah devamı gelsinCanimm boşver sen onlari olur mu öyle şey 61 gayet iyi 12.gun 200 üstü olacakkk hayırlı olsunnnn
AminnnnAllahım 2017 ne kadar anne olmak isteyen varsa Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar hayırlı evlatlar nasip etsin. Hamile olanlara da bebekleri sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin. Rabbim dert sıkıntı üzüntü vermesin. Hastalara şifa dertliler deva versin. Hanelerimize bereket versin.Allah vatanımıza milletimize dert keder göstermesin. Amin. Mutlu yıllar olsun
AminnnKizlarrr yeni yılınız kutlu olsun 2017 bize evlatlarimizi nasip etsin musmutlu barış huzur dolu bir sene olsun inşallah hepimiz için
Canım bnm bildiğim şansı azaltmiyorrr zaten embryo tüpe değil rahime konuyor o nedenle sıkıntı yok diye dusunuyorumCevabın için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun senden insallah evladına kavuşursun.laparoskopi ağrılı bir işlem mi? Bişey daha sormak istiyorum tek tüple tüp bebek tedavisi olmak dejavantaj mi? Tutmamasi icin bi sebep mi canim?tek tüpümüz olduğu icin tüp bebekte de şansımız azalıyor mu?
Siz bugün yaptınız mı test aklım sizdeydii bakiniverdimm bugün goremedim8.günde biz 24 e zıpladık, benim ki 24 di. boşver milleti devamına bak sen. Gözün aydın inşallah devamı gelsin
Tüp bebek ile tek tüpün hiç alakası yok merak etmeCanım bnm bildiğim şansı azaltmiyorrr zaten embryo tüpe değil rahime konuyor o nedenle sıkıntı yok diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?