2016 Aralik tup bebek

Allah razı olsun tafsiyeniz için giderek daha çok dokktor tafsiyesi yapılıyo ve kafam iyice karıştı.sizin sorun neydi birde fulyada bu doktor galiba tüp fiyatı nedir

Hosbuldum! Yuregim yangin yeri. Buraya girince biraz rahatliyorum.
Üzülme demek çok saçma bir kelime kuzum o yüzden sana üzülme demicem içini dökene kadar rahatlayana kadar ağla sal gitsin kendini ama tekrardan geri başlayacak imkanın varsa kalk ve geri başla gerçi inşallah hiç ona gerek kalmadan bebeğin sana gelir inşallah tüm duam seninle cnm sakn kendini sıkma herşey olacağına varıyor ağla ve rahatla

Normal olanı yapıyorsun benim doktorum işe bile başla evde oturup stres yaparsın dedide ben iş yerinde daha stres yapar işede odaklanamam:)
Emin ol calışsaydim kesin transferden gelir gelmez işe başlardım o potansiyel var burda 1 buçuk senedir çok şey okudum çok şey paylaştım ve çok değişik hayat hikâyeleriyle karşılaştım o yüzden benim ilk denemem ha dua ediyorum inşallah tutar daha gerek kalmaz tutmazsada hemen deneyemem en az 2 3 sene geçmesi lazım o zamana kadar sizlere dua ederim bol bol

Günaydın kızlar, bugün benim 2. Testim yapılacak, ilk kanı kaçta verdiysem o saat yapmam gerekiyomuş. 11:30 da gitcem. 1 de kesin çıkar sonucum. Çok heyecanlıyım çünkü iki gündür rahmimde herhangi bir ağrı sızı batma yok dün sedece belimöğleden akşama kadar inanılmaz ağrıdı. Ya yükselmemişse değerim diye çok korkuyorum.

A aykumsal cnö bugün yapmalısın testini, lütfen kalk ve gir yarına bırakma.

Papat06 cnm hayırlısı olsun, umarım değerlerin kat kat kaylanır, ben dayanamayıp 11. Gün verdim kanımı 33 çıktı. Doktorum dedi gününde verseydin 50 civarı olurdu diye. Yani senin değerin kadar bişey olurdu. Seninde mi 12. Gündü cnm? Doktorun ne diyor? Olumlumu konuşuyor?

Allah razı olsun tafsiyeniz için giderek daha çok dokktor tafsiyesi yapılıyo ve kafam iyice karıştı.sizin sorun neydi birde fulyada bu doktor galiba tüp fiyatı nedir
Bahceci Fulya fiyati 6500 tl uzerine birde ilaclar geliyor.. Prof dr 2 defa gordum normalde transferimi o yapacakti yapmadi oyuzden morelim biraz bozuldu ama transfer ani Kun feyekun dedim rabbim sen dilersen her turluolur dedim...

Amin canim benim uzulme neolur imtihan dunyasindayiz ben sakaryaliyim bak istanbula gidis gelisde dahil olnak uzere hepsi 5000 i gecmedi bu surec cok agir sen uzme tatli canini sadece tupun tikaliysa kucuk bir ameliyatla hersey hallolur.

Tuzlu su yap iyi gelir
Benimde yirmilik dişim çıkıyor 33 yaşında tam zamanını buldu ağzımı açıp kapatamıyırum bile agrısı bogazıma bile vurmuş
Geçmiş olsun cnm, inanmıycaksın 35 yaşındayım transferden tam bir hafta önce benğmde 20 lik dilim iltihaplandı bende moral sıfır doktora gittim largopen yazdı sabah akşam binlik, bu kadar şans olur dedim ama Allahtan transfer öncesi oldu da ilaç işe yaradı artık beni bir sene idare eder diye düşünüyorum. Benim sonuncu 20 liğim ama senelerdir çıkamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…