Aminnn2017 kim ne istiyorsa versin. Bize de sağlıklı hayırlı evlat sahibi etsin inşallah, amin.
Mutlu yıllarrrrrrr
Evet evet 48, 96 cıktı canım, sağol. Giremedim foruma yeni yıla kalabalık (yani inşallah) girme heyecanıyla işimiz çoktuSiz bugün yaptınız mı test aklım sizdeydii bakiniverdimm bugün goremedim
Ewet gördüm yazmışsınız ben geriden geliyordum okuyamadiklarimii okuyordum da:)) çok sewindim güzelce sağlıklı artsın insallahh aminEvet evet 48, 96 cıktı canım, sağol
Allah razı olsun tafsiyeniz için giderek daha çok dokktor tafsiyesi yapılıyo ve kafam iyice karıştı.sizin sorun neydi birde fulyada bu doktor galiba tüp fiyatı nedirCanım merhaba iyi seneler
Bende yeni başladım ilk denememiz olacak,çok araştırdım Bülen tıraştan randevu aldım ama biraz araştırdım çok ilgilenemiyormuş, bir arkadaşım baya problemliydi 5 deneme yaptı memorial dahil ama olmadı 6.yı Halit fırat erden'e yaptırdı ve hiç başka yerde zmn kaybetme hem maddi hem manevi dedi şimdi ikizleri var 2 yaşındalar. bende ona başladım bir araştır istersen karar vermek çok zor birde olumsuzları okuyunca çok daha zor oluyor karar vermek hakkımızda hayırlısı olsun. Bende daha yeni başladım daha testleri yaptırıcam ama sürekli takip ediyorum
Üzülme demek çok saçma bir kelime kuzum o yüzden sana üzülme demicem içini dökene kadar rahatlayana kadar ağla sal gitsin kendini ama tekrardan geri başlayacak imkanın varsa kalk ve geri başla gerçi inşallah hiç ona gerek kalmadan bebeğin sana gelir inşallah tüm duam seninle cnm sakn kendini sıkma herşey olacağına varıyor ağla ve rahatlaHosbuldum! Yuregim yangin yeri. Buraya girince biraz rahatliyorum.
Emin ol calışsaydim kesin transferden gelir gelmez işe başlardım o potansiyel var burda 1 buçuk senedir çok şey okudum çok şey paylaştım ve çok değişik hayat hikâyeleriyle karşılaştım o yüzden benim ilk denemem ha dua ediyorum inşallah tutar daha gerek kalmaz tutmazsada hemen deneyemem en az 2 3 sene geçmesi lazım o zamana kadar sizlere dua ederim bol bolNormal olanı yapıyorsun benim doktorum işe bile başla evde oturup stres yaparsın dedide ben iş yerinde daha stres yapar işede odaklanamam:)
Haha valla bende bugün kaptırdım kendimi aglayana kadar güldüm resmenBen göbeğim sallana sallana gülüyorum :)
Bahceci Fulya fiyati 6500 tl uzerine birde ilaclar geliyor.. Prof dr 2 defa gordum normalde transferimi o yapacakti yapmadi oyuzden morelim biraz bozuldu ama transfer ani Kun feyekun dedim rabbim sen dilersen her turluolur dedim...Allah razı olsun tafsiyeniz için giderek daha çok dokktor tafsiyesi yapılıyo ve kafam iyice karıştı.sizin sorun neydi birde fulyada bu doktor galiba tüp fiyatı nedir
Amin canim benim uzulme neolur imtihan dunyasindayiz ben sakaryaliyim bak istanbula gidis gelisde dahil olnak uzere hepsi 5000 i gecmedi bu surec cok agir sen uzme tatli canini sadece tupun tikaliysa kucuk bir ameliyatla hersey hallolur.Öncelikle cok tesekkur ederim.insallah yavrularına kavuşursun cok zorlu bir süreç rabbim kimseyi sınamasin.rapolu indirimli haliyle toplamda ne kadara mal oldu?ben hic aşılama denemedim tüpümün tıkalı olduğunu öğrendiğimden beridir dünyam basıma yıkıldıaşılama olacakken ögrendim simdi artık daha fazla zaman kaybetmeyip tüp bebek istiyorum ama durumumuz da cok elvermiyor.rabbim yardım etsin hepimize...
Onun yerine tuzlu su yap cnmKızlar burnum tıkalı biraz , bırın kenarlarına biraz vicks sürsem olurmu?
Biraz ballı çay yaptım cnm belki iyi gelir biraz, olmazsa tuzlumsu yaparım.Onun yerine tuzlu su yap cnm
Tuzlu su yap iyi gelirBiraz ballı çay yaptım cnm belki iyi gelir biraz, olmazsa tuzlumsu yaparım.
Gözün aydın cnm rabbim kucağına almayıda nasip eder inş darısı bizlere:)Evet evet 48, 96 cıktı canım, sağol. Giremedim foruma yeni yıla kalabalık (yani inşallah) girme heyecanıyla işimiz çoktu
Güzel haberlerle gel inş :)Arkadaslar kanimi verdim biraz önce 2 saat sonra cikicakmis sonuc arayacaklarmis.. bana dua edin
Geçmiş olsun cnm, inanmıycaksın 35 yaşındayım transferden tam bir hafta önce benğmde 20 lik dilim iltihaplandı bende moral sıfır doktora gittim largopen yazdı sabah akşam binlik, bu kadar şans olur dedim ama Allahtan transfer öncesi oldu da ilaç işe yaradı artık beni bir sene idare eder diye düşünüyorum. Benim sonuncu 20 liğim ama senelerdir çıkamıyor.Tuzlu su yap iyi gelir
Benimde yirmilik dişim çıkıyor 33 yaşında tam zamanını buldu ağzımı açıp kapatamıyırum bile agrısı bogazıma bile vurmuş
Hayırlısı olsun inşallah hersey dilediğin gibi olur nerde yaptırdın?Arkadaslar kanimi verdim biraz önce 2 saat sonra cikicakmis sonuc arayacaklarmis.. bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?