- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Ya benimde aynı senin gibi ara ara agrı yapıyor ucu çıkmış ama devamı yokGeçmiş olsun cnm, inanmıycaksın 35 yaşındayım transferden tam bir hafta önce benğmde 20 lik dilim iltihaplandı bende moral sıfır doktora gittim largopen yazdı sabah akşam binlik, bu kadar şans olur dedim ama Allahtan transfer öncesi oldu da ilaç işe yaradı artık beni bir sene idare eder diye düşünüyorum. Benim sonuncu 20 liğim ama senelerdir çıkamıyor.
Hayırlısı olsun cnm, bizimde ilk günler kasılmayla geçti inan, kafana takma yani, yat dinlen bol bol, çok fazla yorma kendini özellikle ilk 5 gün. Tek embriyo olması hiç kötü değil önemli olan kalitesi , senin öadem 5. Güne kadar gelmiş devamıda gelecektir, bebişin sana tutulacaktır inan.Merhaba kızlar öncelikle herkese iyi yıllar.dün benim de transferim oldu. 5. gün tek embriyo dondurulmuştu.Benim zamanım çok tedirgin geçiyo sanki be tapsam karnım kasılıyor gibihepimiz hayırlı sonuçlara ulaşırız inş. tek embriyo kalmış olması da baya moralimi bozdu...
Aynen cnm benğmde ucu çıkık, dokror çene filmi istedi ama vaktim olmadı çektireyim, şimdi de herşey kesinleşene kadar çektiremem. Bakıcakmış gilmde çıkması için yeteri kadar alan varsa birde çıkış şekli önemliymiş bazısı yukarı değil de yana meyil edermiş, öyle bişey varsa sökülmesi gerekirmiş, umarım bir an önce geçer seninde , bebişleri kucağımıza alana kadar da tekrarlamasın inşallah.Ya benimde aynı senin gibi ara ara agrı yapıyor ucu çıkmış ama devamı yok
Ama busefer daha bi agrı yaptı hergün azalır agrısı diye uyanıyorum ama yok valla geçmiyor
Şu testi yapsam ona göre çaresine bakcam
Cnm herkeste farklı olabilir benim 10.gun testimde 110 çıkmıştı ikizdi fakat biri gelişimini tamamlamadi çok şükür biri iyiydi bir oğlum var.bence hamilesin
Hamilesin canım.Tebrikler. Biz normal yolla hamile kalmıyoruz daha adetimiz bile geçmedi. Yengende bi alem.
:) :) Canlarım benim sağolun sizde olmazsanız kafayı yerim herhalde ben. Olumsuz konuşan kimseyi takmicam artıkHalt yemişler tövbe tövbe 8. Gün için çok iyi bir değer ikiz bile olabilir:))))
Kız üzülüp vaz geçmemiş allahtan ne insanlar varya düşükse bile denmezki bide değer çok güzel gözün aydın canım yengene söyleme değerini bidaha nazar da eder o sana
Canimm boşver sen onlari olur mu öyle şey 61 gayet iyi 12.gun 200 üstü olacakkk hayırlı olsunnnn
8.günde biz 24 e zıpladık, benim ki 24 di. boşver milleti devamına bak sen. Gözün aydın inşallah devamı gelsin
Hadii yaa.. Simdimi bulmus zamanini... Sende tuzlu suyla gargara yap belki iyi gelir..Tuzlu su yap iyi gelir
Benimde yirmilik dişim çıkıyor 33 yaşında tam zamanını buldu ağzımı açıp kapatamıyırum bile agrısı bogazıma bile vurmuş
Guzel haberlerini bekliyoruz insaallah :)Arkadaslar kanimi verdim biraz önce 2 saat sonra cikicakmis sonuc arayacaklarmis.. bana dua edin
Canım bnm bildiğim şansı azaltmiyorrr zaten embryo tüpe değil rahime konuyor o nedenle sıkıntı yok diye dusunuyorum
Canim tesekkurler sisli memorial hastanesinde yaptirdim. Ilk denemem..Hayırlısı olsun inşallah hersey dilediğin gibi olur nerde yaptırdın?
Amin canim benim uzulme neolur imtihan dunyasindayiz ben sakaryaliyim bak istanbula gidis gelisde dahil olnak uzere hepsi 5000 i gecmedi bu surec cok agir sen uzme tatli canini sadece tupun tikaliysa kucuk bir ameliyatla hersey hallolur.
Hadi güzel haberlerle gel gör nsallahArkadaslar kanimi verdim biraz önce 2 saat sonra cikicakmis sonuc arayacaklarmis.. bana dua edin
Kanda mı negatif idrarda mı idrarda yanıltıcı olabiliyoArkadaşlar yarın test günüm ama dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı((((
çok teşekkür ederim canım sağ ol darısı tüm isteyenlerin başınaVar kiz hamdolsun şükürler olsun Allaha 8. Gun icin cok iyi 12. Gun yaotirsaydin en az 300 lerde olurdu ama ikizse tabi daha cok olur. Iki gun sonra tekrarla bakalim ne olacak Rabbim hayırlısıni nasip etsin cok sevindim
İdrarda çıkmayabilir canımArkadaşlar yarın test günüm ama dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı((((
Kanda mı negatif idrarda mı idrarda yanıltıcı olabiliyo
Kaçıncı günün git kan testi yaptır böyle beklemek daha da deli ediyor adamı birde testin su erkenden haber veren testlerden mı ?İdrarda üzülmedim desem yalan olur içimi hüzün kapladı çok kötüyüm
Valla yapayım belki mikrop ölür agrısı hafiflerHadii yaa.. Simdimi bulmus zamanini... Sende tuzlu suyla gargara yap belki iyi gelir..
Ya inş geçer valla inş hamile olalım bu ağrıya katlanırım pskopatim çünküAynen cnm benğmde ucu çıkık, dokror çene filmi istedi ama vaktim olmadı çektireyim, şimdi de herşey kesinleşene kadar çektiremem. Bakıcakmış gilmde çıkması için yeteri kadar alan varsa birde çıkış şekli önemliymiş bazısı yukarı değil de yana meyil edermiş, öyle bişey varsa sökülmesi gerekirmiş, umarım bir an önce geçer seninde , bebişleri kucağımıza alana kadar da tekrarlamasın inşallah.
Kaçıncı gün cnm erken yapmışsan çıkmazİdrarda üzülmedim desem yalan olur içimi hüzün kapladı çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?