2016 Aralik tup bebek

Ya benimde aynı senin gibi ara ara agrı yapıyor ucu çıkmış ama devamı yok
Ama busefer daha bi agrı yaptı hergün azalır agrısı diye uyanıyorum ama yok valla geçmiyor
Şu testi yapsam ona göre çaresine bakcam

Merhaba kızlar öncelikle herkese iyi yıllar.dün benim de transferim oldu. 5. gün tek embriyo dondurulmuştu.Benim zamanım çok tedirgin geçiyo sanki be tapsam karnım kasılıyor gibi hepimiz hayırlı sonuçlara ulaşırız inş. tek embriyo kalmış olması da baya moralimi bozdu...

Hayırlısı olsun cnm, bizimde ilk günler kasılmayla geçti inan, kafana takma yani, yat dinlen bol bol, çok fazla yorma kendini özellikle ilk 5 gün. Tek embriyo olması hiç kötü değil önemli olan kalitesi , senin öadem 5. Güne kadar gelmiş devamıda gelecektir, bebişin sana tutulacaktır inan.

Aynen cnm benğmde ucu çıkık, dokror çene filmi istedi ama vaktim olmadı çektireyim, şimdi de herşey kesinleşene kadar çektiremem. Bakıcakmış gilmde çıkması için yeteri kadar alan varsa birde çıkış şekli önemliymiş bazısı yukarı değil de yana meyil edermiş, öyle bişey varsa sökülmesi gerekirmiş, umarım bir an önce geçer seninde , bebişleri kucağımıza alana kadar da tekrarlamasın inşallah.

Cnm herkeste farklı olabilir benim 10.gun testimde 110 çıkmıştı ikizdi fakat biri gelişimini tamamlamadi çok şükür biri iyiydi bir oğlum var.bence hamilesin

Hamilesin canım.Tebrikler. Biz normal yolla hamile kalmıyoruz daha adetimiz bile geçmedi. Yengende bi alem.

Halt yemişler tövbe tövbe 8. Gün için çok iyi bir değer ikiz bile olabilir:))))
:) :) Canlarım benim sağolun sizde olmazsanız kafayı yerim herhalde ben. Olumsuz konuşan kimseyi takmicam artık
Kız üzülüp vaz geçmemiş allahtan ne insanlar varya düşükse bile denmezki bide değer çok güzel gözün aydın canım yengene söyleme değerini bidaha nazar da eder o sana

Canimm boşver sen onlari olur mu öyle şey 61 gayet iyi 12.gun 200 üstü olacakkk hayırlı olsunnnn

8.günde biz 24 e zıpladık, benim ki 24 di. boşver milleti devamına bak sen. Gözün aydın inşallah devamı gelsin

Amin canim benim uzulme neolur imtihan dunyasindayiz ben sakaryaliyim bak istanbula gidis gelisde dahil olnak uzere hepsi 5000 i gecmedi bu surec cok agir sen uzme tatli canini sadece tupun tikaliysa kucuk bir ameliyatla hersey hallolur.

Sağol canım.Bunlarda bizim icin birer sınav rabbim hayırlısını versin.o kadar yalnızdım ki dolanırken bu topigi buldum sagolsun herkes sorularımı cevaplamaya çalıştı bana yardımcı olmaya çalıştılar.İcimi rahatlattılar öyle uyuyabildim gece.Allah herkese yardım etsin iyi ki varsiniz

Var kiz hamdolsun şükürler olsun Allaha 8. Gun icin cok iyi 12. Gun yaotirsaydin en az 300 lerde olurdu ama ikizse tabi daha cok olur. Iki gun sonra tekrarla bakalim ne olacak Rabbim hayırlısıni nasip etsin cok sevindim
çok teşekkür ederim canım sağ ol darısı tüm isteyenlerin başına

Hadii yaa.. Simdimi bulmus zamanini... Sende tuzlu suyla gargara yap belki iyi gelir..
Valla yapayım belki mikrop ölür agrısı hafifler ağzımı açamadıgımdan 2 gündür bşy yiyemiyorum zaten 3 kilo almışım 1 ayda ...zaten öncesindede fazlam vardı bugun tartındım inş ilaçlardandır
Ya inş geçer valla inş hamile olalım bu ağrıya katlanırım pskopatim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…