2016 Aralik tup bebek

Yap yap canim.. En azindan Mikrop oldurur.. Kiloya gelince sanirim bende 2-3 kilo aldim ama okadar hormon aliyoruz normal sanirim... Bende daha tartilmadim sadece his olarak oyle geliyor bana...

Yap yap canim.. En azindan Mikrop oldurur.. Kiloya gelince sanirim bende 2-3 kilo aldim ama okadar hormon aliyoruz normal sanirim... Bende daha tartilmadim sadece his olarak oyle geliyor bana...
Boşver tartılma valla keyfin kaçmasın:)))))) hamile oluruzda arada kaynar bu fazla kilolar :)))

Hayır normal test almış eşim bakmadan yaptım heyecanlıyım negatif görünce başımdan kaynar su döktüler sanki
Canım ben dün hem predictor early yani 6 gün öncesi testi yaptım hemde normal test yaptım erken testte çift çizgiyi gördüm ama normalinde görmedim kan testi verdim 61 çıktı yani demem o ki o testlere güvenme erken gebelik testi al ya da git kan ver emin ol

Boşver tartılma valla keyfin kaçmasın:)))))) hamile oluruzda arada kaynar bu fazla kilolar :)))
:) aynen canim yaa
Yakin bir arkadasimin gecen hamile oldugunu ogrenmistik hafif gobekliydi kendisi simdi ooh diyor rahatlikla gobegimi saklamak durumnda kalmiyorum nasilsa hamileyim diyor :)

Kızlar sonucum 44 iki gündür nce anca 11 değer yükselmiş, yine olmadı . Hemşireye haber verdim doktorumla konuşacak. Büyük bir ihtimal 48 saat sonra tekrarlatacaklar testi ama ümitsiz vaka.

Kızlar sonucum 44 iki gündür nce anca 11 değer yükselmiş, yine olmadı . Hemşireye haber verdim doktorumla konuşacak. Büyük bir ihtimal 48 saat sonra tekrarlatacaklar testi ama ümitsiz vaka.

Canım her zaman hakkımızda hayırlısını istiyoruz.biraz toparla kendini sonra tekrar dene.Rabbim inş nasib edicek.sadece zamanını bilemiyoruz.
Dualarımdasınız..

Ümitsiz olma canım bi dur bakalım, kaçıncı gündü

Canim ya ne diyecegimi bilmiyorum..
Artma ihtimali olmazmiki???

Belki yerinden oynadi cnm yat dinlen dr da umitsiz degilki sana tekrar edecez demisss

Anca bir mucize olur cnm artması. İlkinde de aynı şeyi yaşadım ben tek farkı ilkinde değerler dahada düşüktü

Canım zaten bir bebeğin oluşması büyük bi mucize.bencede umudunu yitirme.bak arkadaşın değeri nasıl yükselmiş.
Sen duanı et ve dinlen.

Seval_cagla yok cnm hemşireyle konuştm çok ümidimüz yok dedi böyle drumlar dış gebeliğinde belirtisi olabilir dedi arayıp konuşacam doktorla da döneyim sana dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…