- 31 Aralık 2016
- 25
- 18
- 3
- 42
8 .gün yarın test günümKaçıncı gün cnm erken yapmışsan çıkmaz
Hayır normal test almış eşim bakmadan yaptım heyecanlıyım negatif görünce başımdan kaynar su döktüler sankiKaçıncı günün git kan testi yaptır böyle beklemek daha da deli ediyor adamı birde testin su erkenden haber veren testlerden mı ?
8. Gün erken cnm8 .gün yarın test günüm
Yap yap canim.. En azindan Mikrop oldurur.. Kiloya gelince sanirim bende 2-3 kilo aldimValla yapayım belki mikrop ölür agrısı hafiflerağzımı açamadıgımdan 2 gündür bşy yiyemiyorum zaten 3 kilo almışım 1 ayda ...zaten öncesindede fazlam vardı bugun tartındım inş ilaçlardandır
Ya inş geçer valla inş hamile olalım bu ağrıya katlanırım pskopatim çünkü
canım bence de idrar testinde çıkmaz kan testinde çıkar ancaHayır normal test almış eşim bakmadan yaptım heyecanlıyım negatif görünce başımdan kaynar su döktüler sanki
Boşver tartılma valla keyfin kaçmasın:)))))) hamile oluruzda arada kaynar bu fazla kilolar :)))Yap yap canim.. En azindan Mikrop oldurur.. Kiloya gelince sanirim bende 2-3 kilo aldimama okadar hormon aliyoruz normal sanirim... Bende daha tartilmadim sadece his olarak oyle geliyor bana...
Canım ben dün hem predictor early yani 6 gün öncesi testi yaptım hemde normal test yaptım erken testte çift çizgiyi gördüm ama normalinde görmedim kan testi verdim 61 çıktı yani demem o ki o testlere güvenme erken gebelik testi al ya da git kan ver emin olHayır normal test almış eşim bakmadan yaptım heyecanlıyım negatif görünce başımdan kaynar su döktüler sanki
Canim b3ncede cikmaz normal testlerde yapan arkadaslarin cogu erken gebelik testinde goruyo uzme kendiniHayır normal test almış eşim bakmadan yaptım heyecanlıyım negatif görünce başımdan kaynar su döktüler sanki
:) aynen canim yaaBoşver tartılma valla keyfin kaçmasın:)))))) hamile oluruzda arada kaynar bu fazla kilolar :)))
Muhakkak 2 gun sonra cnm dr ikikat artiyormu ona bakacak hatta ayni saatteKızlar bişi sorcam doktor bana iki sonra testi tekrarla dedi yarın yaptırayım mı kan testini eşim pazartesi git diyo.
Kızlar sonucum 44iki gündür nce anca 11 değer yükselmiş, yine olmadı . Hemşireye haber verdim doktorumla konuşacak. Büyük bir ihtimal 48 saat sonra tekrarlatacaklar testi ama ümitsiz vaka.
Ümitsiz olma canım bi dur bakalım, kaçıncı gündüKızlar sonucum 44iki gündür nce anca 11 değer yükselmiş, yine olmadı . Hemşireye haber verdim doktorumla konuşacak. Büyük bir ihtimal 48 saat sonra tekrarlatacaklar testi ama ümitsiz vaka.
Cnm benim 7 ci gunde 1.29 cikti yani negatif 3 gun sonra 72.98 cikti kanda dusun 3 gunde neler degisiyoo gununuze kadar hala umut varr8 .gün yarın test günüm
Canim ya ne diyecegimi bilmiyorum..Kızlar sonucum 44iki gündür nce anca 11 değer yükselmiş, yine olmadı . Hemşireye haber verdim doktorumla konuşacak. Büyük bir ihtimal 48 saat sonra tekrarlatacaklar testi ama ümitsiz vaka.
Anca bir mucize olur cnm artması. İlkinde de aynı şeyi yaşadım ben tek farkı ilkinde değerler dahada düşüktüCanim ya ne diyecegimi bilmiyorum..
Artma ihtimali olmazmiki???
Belki yerinden oynadi cnm yat dinlen dr da umitsiz degilki sana tekrar edecez demisssKızlar sonucum 44iki gündür nce anca 11 değer yükselmiş, yine olmadı . Hemşireye haber verdim doktorumla konuşacak. Büyük bir ihtimal 48 saat sonra tekrarlatacaklar testi ama ümitsiz vaka.
11. Gün 33 13. Gün 44Ümitsiz olma canım bi dur bakalım, kaçıncı gündü
Anca bir mucize olur cnm artması. İlkinde de aynı şeyi yaşadım ben tek farkı ilkinde değerler dahada düşüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?