- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Cnm yine çıkmadık candan ümit kesilmezmiş sen iki gün sonra tekrarlaKızlar sonucum 44iki gündür nce anca 11 değer yükselmiş, yine olmadı . Hemşireye haber verdim doktorumla konuşacak. Büyük bir ihtimal 48 saat sonra tekrarlatacaklar testi ama ümitsiz vaka.
Negatif olma canım dua edelim, benim de 11.gün bi 30 tekrar ölçüm 37, 12. Gün 48,96 çıktı. Hoca iyi dedi pazartesi tekrar edicez. Umut suz olma ne olur vazgeçme ki oda seninle kalsın11. Gün 33 13. Gün 44
Sağol cnm inşallah dediğin gibi olur. Hangi arkadaşın yükselmişti?Canım zaten bir bebeğin oluşması büyük bi mucize.bencede umudunu yitirme.bak arkadaşın değeri nasıl yükselmiş.
Sen duanı et ve dinlen.
Maaşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım.kuzuuuuuuuu saol canım kan testide yaptım 36.24 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşAllah
Hakkımızda hayırlısı cnm benim. Umarım değerlein yükselir senin de yüzün güler. Sizin sorun neydi?Negatif olma canım dua edelim, benim de 11.gün bi 30 tekrar ölçüm 37, 12. Gün 48,96 çıktı. Hoca iyi dedi pazartesi tekrar edicez. Umut suz olma ne olur vazgeçme ki oda seninle kalsın
Endometriozis im var benim, 3 kez laparoskopi oldum, bu da 3. Ivf denemem, ve artık yas ilerliyor yumurta rezervim de azalıyorHakkımızda hayırlısı cnm benim. Umarım değerlein yükselir senin de yüzün güler. Sizin sorun neydi?
Benimde eşimin sperm kalitesinde sıkıntımız var 5. Güne kadar ulaştı 6 embriyo ama ilk denememde 3 ü kondu biri tuttu 18. Güne kadar gelebildi şimdikinde yine kalan son 3 kondu yine anca biri tuttu gibi değerler gene azar azar yükseliyor.Endometriozis im var benim, 3 kez laparoskopi oldum, bu da 3. Ivf denemem, ve artık yas ilerliyor yumurta rezervim de azalıyor
Sürekli kanamam oluyordu kan testinde 80 gördüm iki gün sonra kanamam yoğun laştı hastaneye aldı doktor tekrar test yapıldı 81 di değerim bebeğin düşüyor diye beni hastaneden çıkarttı eve geldim yattım 2gün sonra tekrar test yaptığımda 180 çıktı ama kanamam hiç durmadı düşük yaptım ümidini kesme dinlen hiç bi iş yapma allahtan ümit kesilmez canım rabbim yardımcın olsunSağol cnm inşallah dediğin gibi olur. Hangi arkadaşın yükselmişti?
HangiBahceci Fulya fiyati 6500 tl uzerine birde ilaclar geliyor.. Prof dr 2 defa gordum normalde transferimi o yapacakti yapmadi oyuzden morelim biraz bozuldu ama transfer ani Kun feyekun dedim rabbim sen dilersen her turluolur dedim...
Canim takipteyim senide bursadan gelip tedavi gördün benimde ailem bursads hangi doktora gttniz fulyada rabbim bebeğini size bağışlasınBahceci Fulya fiyati 6500 tl uzerine birde ilaclar geliyor.. Prof dr 2 defa gordum normalde transferimi o yapacakti yapmadi oyuzden morelim biraz bozuldu ama transfer ani Kun feyekun dedim rabbim sen dilersen her turluolur dedim...
Hayırlısı canım sağlıklı olsun da bekleyip görelim , biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi yaradanın işiBenimde eşimin sperm kalitesinde sıkıntımız var 5. Güne kadar ulaştı 6 embriyo ama ilk denememde 3 ü kondu biri tuttu 18. Güne kadar gelebildi şimdikinde yine kalan son 3 kondu yine anca biri tuttu gibi değerler gene azar azar yükseliyor.
Cnm benimde ilkinde çok fazla olmasada kanamam vardı azar azar, şimdikinde hiç kanamam olmadı inan çok ümitliydim bu defa ama kısmet değilmiş. Anlamıştım zaten iki gündür ağrılarım bıçak gibi kesildi. Bir terslik olduğu belliydi.Canım benimde ilk hamileliğim de sü
Sürekli kanamam oluyordu kan testinde 80 gördüm iki gün sonra kanamam yoğun laştı hastaneye aldı doktor tekrar test yapıldı 81 di değerim bebeğin düşüyor diye beni hastaneden çıkarttı eve geldim yattım 2gün sonra tekrar test yaptığımda 180 çıktı ama kanamam hiç durmadı düşük yaptım ümidini kesme dinlen hiç bi iş yapma allahtan ümit kesilmez canım rabbim yardımcın olsun
Sağol cnm inşallah dediğin gibi olur. Hangi arkadaşın yükselmişti?
Ben Musatafa Bahceci hocaya diye karar vermistim ve hollandadan istanbula geldim regl.3 gunu merkeze gittim 3 hafta boyunca git gel yaptim ama hocayi sadece 2 defa gordum... Kubra Hoca cogunlukla yapti butun kontrollerimi opu ve transferimi...Hangi
Canim takipteyim senide bursadan gelip tedavi gördün benimde ailem bursads hangi doktora gttniz fulyada rabbim bebeğini size bağışlasın
İnşallah cnm dediğin gibi olur
Canım nerde yaşıyorsun. Ben özel üniversite hastanesinde yaptırdım ve rapor çıkarttılar durumun uyuyorsa rapora çıkar tabiki otomatikMerhaba kızlar benim hsg de tek tüpüm tıkalı çıktı 2 yıldır korunmuyorum olmadı artık tüp bebeğe karar verdik diyebilirim.tek tüp ile şansım oldukça zayıf görünüyor esiminde spermlerinde hafif varikosel var dediler.simdi ben özelde yaptırmayı düşünüyorum ama rapor da çıkartmak istiyorum o şekilde biraz daha indirimli oluyormus.ozelde yaptıracağım yerde bana rapor çıkartırlar mi yoksa illa devlette mi gerekiyor?6 senelik evliyim zor günlerden geciyorum.lutfen bildiklerinizi Allah icin benimlede paylaşırmışsınız.sabah bi kalkıyorum surekli buradan bişeyler okuyup süreci anlamaya çalışıyorum.Ancak kafam allak bullak oldu.masraflar ne kadar tutuyorbu süreçte nelere dikkat etmem gerekiyor?gebe olanlar insallah kucaklarına sağlıkla sıhhatle alırlar bekleyenlere de rabbim en kısa zaman da nasip etsin .
İnşallah cnm dediğin gibi olur[/QUOTE
Rabbim buyuktur cnm benimm bi ihtimallde var bunuda unutmamak lazimmSeval_cagla yok cnm hemşireyle konuştm çok ümidimüz yok dedi böyle drumlar dış gebeliğinde belirtisi olabilir dedi arayıp konuşacam doktorla da döneyim sana dedi.
Allah büyük ol derse olur. Hayırlısı neyse onu versin canım.Rabbim buyuktur cnm benimm bi ihtimallde var bunuda unutmamak lazimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?