Oyyyyy maşallah canım, harikaKızlar kan verdiğim saatte gidemedim öğleden sonra gittim 580 çıktı kan değerim
Hayırlı olsun cnmartık bundan sonra istemezler senden başka kan tahlili, keseyi görmee çağıracaklardır seniKızlar kan verdiğim saatte gidemedim öğleden sonra gittim 580 çıktı kan değerim
Tebrik ederimKızlar kan verdiğim saatte gidemedim öğleden sonra gittim 580 çıktı kan değerim
canım senin transferin kaçıncı günü sonuç çok güzel maşallahKızlar kan verdiğim saatte gidemedim öğleden sonra gittim 580 çıktı kan değerim
Cnm estrofem hapı rahim kalınlığı için veriyor doktorlar, hcg hormonunun yükselmesine bir etkisi yokturKızlar merhaba. Aranızda estroferm hap kullanan varmı. Bhcg ye bi etkisi varmı duydunuz mu daha önce
Bugün 13. gün canımcanım senin transferin kaçıncı günü sonuç çok güzel maşallah
Tesekkur ederim.C
Cnm estrofem hapı rahim kalınlığı için veriyor doktorlar, hcg hormonunun yükselmesine bir etkisi yoktur
Masaallah canimm cok guzel cikmis degerlerinKızlar kan verdiğim saatte gidemedim öğleden sonra gittim 580 çıktı kan değerim
İyi bakalim canim.. 2 gun daha sabret insaallah mucizene kavusursunKızlar doktorumla konuşabildim nihayet, iki gün daha ilaçlara devam tekrar test yapcakmışız. Belli olmaz bu işlere belki de yükselir değerin dedi bana
Cnm senin değerin çok yüksek 3. Gün embriyosu için özellikle tek yumurta ikizi olmasın :))))))))))))Kızlar kan verdiğim saatte gidemedim öğleden sonra gittim 580 çıktı kan değerim
Kızlar merhaba. Aranızda estroferm hap kullanan varmı. Bhcg ye bi etkisi varmı duydunuz mu daha önce
Canım bilmiyorum ki hayırlısı olsun. Doktor 3 haftalık falan hamilesin dedi. Kendi tüp bebek doktoruma mesaj attım bakalım ne diyecek. Yüksek olması sıkıntı değildir dimi.Cnm senin değerin çok yüksek 3. Gün embriyosu için özellikle tek yumurta ikizi olmasın :))))))))))))
Yok cnm aşırı yüksek deilki dış gebelik aklından geçmesin onda düşükken sonuç biden aşırı yükseliyorCanım bilmiyorum ki hayırlısı olsun. Doktor 3 haftalık falan hamilesin dedi. Kendi tüp bebek doktoruma mesaj attım bakalım ne diyecek. Yüksek olması sıkıntı değildir dimi.
Dondurulmuş embriyolarda hgc yüksek çıkabiliyormuş sanırım bakalım doktorum ne diyecek. İkiz olursada başım üstüneYok cnm aşırı yüksek deilki dış gebelik aklından geçmesin onda düşükken sonuç biden aşırı yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?