2016 Aralik tup bebek

Benğm pek parlak değil cnm , 44 e ulaşabilmiş benimki. Doktor ıkı gün sonraya yine testi tekrarlıycaz dedi . Çok ümidim yok , Nasipde varsa olsun .
Canım hemen moralini bozma inşallah güzel güzel katlanır değerin.Dualarım seninle.

P purple81 üzülme canım çıkmadık candan ümit kesilmez derler ben senin bebeğine kavuşacağını düşünüyorum İnşAllah Rabbim kucağına almayı nasip etsin

pinarakyil hayırlı olsun canım İnşAllah güzel güzel artışların olur bebişine kavuşursun

Yeni pozitifler var hayirli olsun. Degerleri dusunler var RABBIM yardim etsin umitvar olun.
KIZLAR BEN TOPIK'eKATILAMIYACAGIM ARTIK. TEDAVI SURECINDE VE SINUCUNDA DESTEKLERINIZ VE DUALARINIZ ICIN ALLAH RAZI OLSUN.. Topikten ayrilsamda hep dualarimda olucaksiniz insaallah. Hersey icin tesekkurler. Iyiki varsiniz.
HAKKINIZI HELAL EDIN. sevgilerimle duaci

Canim benim sende inan dualarimdasin insaallah..
Rabbim hic ummadigin anda verecektir yavrunu...

Sağol cnm, inşallah hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinde, senşn 11. Gün değerin nasıl bir 30 bir 37 çıktı ki anlayamadım
Öyle işte laboratuar makina ayarları bi sürü faktör etkiliyor, o yüzden rakam 3_ 5 çok önemsemeyin tekrarı yapılır , devamı gelsin yeter ki ve umut bitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…