- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Güzel yukselmis maşaAllah benimde dondurulmustu ve yüksek cıktı ama hala tekmi ikizmi bilmiyorum cuma günü randevum var insallah sana ne zaman verdiler.Dondurulmuş embriyolarda hgc yüksek çıkabiliyormuş sanırım bakalım doktorum ne diyecek. İkiz olursada başım üstüne
10 gün sonra gel dedi canım doktor.Güzel yukselmis maşaAllah benimde dondurulmustu ve yüksek cıktı ama hala tekmi ikizmi bilmiyorum cuma günü randevum var insallah sana ne zaman verdiler.
Canım sen ne yaptın nasıl çıktı değerin.Hayırlı olsun cnmartık bundan sonra istemezler senden başka kan tahlili, keseyi görmee çağıracaklardır seni
Masallah canim gozun aydin hayirli olsunnnArkadaslar sonucun 114.30 cikti. Hamileyim cok sukur. Iki gun sonra tekrar kan testi yaptircam.. Allah herkesin yuzunu guldursun insallah
Benğm pek parlak değil cnm , 44 e ulaşabilmiş benimki. Doktor ıkı gün sonraya yine testi tekrarlıycaz dedi . Çok ümidim yok , Nasipde varsa olsun .Canım sen ne yaptın nasıl çıktı değerin.
Canım hemen moralini bozma inşallah güzel güzel katlanır değerin.Dualarım seninle.Benğm pek parlak değil cnm , 44 e ulaşabilmiş benimki. Doktor ıkı gün sonraya yine testi tekrarlıycaz dedi . Çok ümidim yok , Nasipde varsa olsun .
Gözün aydın çok sevindim.Arkadaslar sonucun 114.30 cikti. Hamileyim cok sukur. Iki gun sonra tekrar kan testi yaptircam.. Allah herkesin yuzunu guldursun insallah
Pazar pazar guzel haberler aldik...Arkadaslar sonucun 114.30 cikti. Hamileyim cok sukur. Iki gun sonra tekrar kan testi yaptircam.. Allah herkesin yuzunu guldursun insallah
Amin canım cümlemiz güzel hamilikler geçirelim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin canım cümlemiz güzel hamilikler geçirelim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bak umutla devam, hadi bakalım vazgeçme ki onlarda seninle kalsın inşallahKızlar doktorumla konuşabildim nihayet, iki gün daha ilaçlara devam tekrar test yapcakmışız. Belli olmaz bu işlere belki de yükselir değerin dedi bana
Amin inşallah, sağlıkla devam etsinArkadaslar sonucun 114.30 cikti. Hamileyim cok sukur. Iki gun sonra tekrar kan testi yaptircam.. Allah herkesin yuzunu guldursun insallah
Sağol cnm, inşallah hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinde, senşn 11. Gün değerin nasıl bir 30 bir 37 çıktı ki anlayamadımBak umutla devam, hadi bakalım vazgeçme ki onlarda seninle kalsın inşallah
Canim benim sende inan dualarimdasin insaallah..Yeni pozitifler var hayirli olsun. Degerleri dusunler var RABBIM yardim etsin umitvar olun.
KIZLAR BEN TOPIK'eKATILAMIYACAGIM ARTIK. TEDAVI SURECINDE VE SINUCUNDA DESTEKLERINIZ VE DUALARINIZ ICIN ALLAH RAZI OLSUN.. Topikten ayrilsamda hep dualarimda olucaksiniz insaallah. Hersey icin tesekkurler. Iyiki varsiniz.
HAKKINIZI HELAL EDIN. sevgilerimleduaci
Öyle işte laboratuar makina ayarları bi sürü faktör etkiliyor, o yüzden rakam 3_ 5 çok önemsemeyin tekrarı yapılır , devamı gelsin yeter ki ve umut bitmesinSağol cnm, inşallah hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinde, senşn 11. Gün değerin nasıl bir 30 bir 37 çıktı ki anlayamadım
Mşlh cnm çok güzel gözün aydın:)Arkadaslar sonucun 114.30 cikti. Hamileyim cok sukur. Iki gun sonra tekrar kan testi yaptircam.. Allah herkesin yuzunu guldursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?