2016 Aralik tup bebek

Kızlar ya sarma sarayım dedim toplasan 1 saat sürmedi dehşet sırtım agrıyor ara ara uzandım normalmi uzanınca acayip rahatlıyorum.. su gibi akıntım var ama arada beyaz olduğuda oluyor 5. Günüm bugun 5 gün daha bekliycem hemen geçsin varsa yoksa öğreneyim böyle kendini dinlemek çok kötü

Helal olsun cnm herşey iyi olcak rabbim saglık versin geri kalan olr inş ... kendine çok iyi bak güzel sohbetlerimiz geçti sende helal et hakkını Allah'a emanet ol cnm

Sende hakkını helal et canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle yeniden aramızda görürüz seni

Rabbim seninde yuzunu guldurecektir cnm bir gun ben buna inaniyorummm arada gel belki bir gun mutlu haberinide duyariz inss

Kız azcik dinlen transferin 5. Günü kaç kişi sarma sarmaya cesaret eder :) ağrının olmasi normal yorma ama kendini

Kız azcik dinlen transferin 5. Günü kaç kişi sarma sarmaya cesaret eder :) ağrının olmasi normal yorma ama kendini
Kız bşyi yokki otururken sardım:) 4. Trasnferim belki ondan çok sıkıldım valla iki gün yattım normalde hiç yatmam yine iyi yattım:) canım sarma çekti valla dayanamadım

Hakkında hayırlısı olsun cnm inş en kısa zamanda güzel haberlerin olur

Ellerine saglik guzelim benim.. Bebislerine can olsun annesi... Bel agrisi normal canim.. Bazen az yordugun zaman vucudunu hemen belirti veriyor... Benim dun vardi bayagi adet agrisi bel agrisi abdeste kalmamla basliyordu... Bugun ise cok birsey yok...

Çok benziyoruz ya bende cuma günü azcık sarma sarayım dedim yarım saat dayanabildim sırtım deli gibi ağrıdı. En son bıraktım annem devam etti

Kizlar merhaba bu gurp aktif diye buraya yazmak istedim. Oncelikle insallah hepiniz saglikla bebislerinize kavusursunuz.
Biz 3,5 senelik evliyim 1 senedur bebek istiyoruz olmuyor dr.a kontrol oluyorduk bende sag tupumde tikanliklik esimde de spermiyogram testi sonucu az ve kaliteli degildi. Dr. Tup bebek dedi dolayisiyla tedaviye baslayacaktik ancak benim bobreklerimdetas cikti suanda tas icin tedavi goruyorum dr.da korunmamizi soyledi ancak ben bu asamada arastirmak istiyorum tup bebegi
benim histeroskopi yapildi
esimin spermiyogram testi yapildi 2 kez baska bir sey yapmadan devletten rapor alabilir miyim tup bbebek raporu?
Birde hepiniz ozele mi gidiyorsunuz?
Nerde yaptirmak mantikli devlet mi ozel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…