- 4 Ağustos 2015
- 304
- 223
- 53
İnş cnm güzel haberlerimiz olur hepimizin inşMaşallah hadi güzel haberler inşallah
Benim gece boyu acayip su gibi akıntım var sabah uyanınca çamaşırım bildigin ıslak hani sıksan olur öyle ıslak oluyor bi kaç belirti daha var acaba kendi kendime pskolojikmi bunlar hiç bilmiyorumEllerine saglik guzelim benim.. Bebislerine can olsun annesi... Bel agrisi normal canim.. Bazen az yordugun zaman vucudunu hemen belirti veriyor... Benim dun vardi bayagi adet agrisi bel agrisi abdeste kalmamla basliyordu... Bugun ise cok birsey yok...
Sagol cnm inş hepimiz hakkında hayırlısı yaşım 31Masaallah sana cok guzel yumurtlamissin :))) insaallah kaliteli kaliteli yumoslarin olur...
Yasin genc galiba :)
Valla bende yarıda bırakmayı içim el vermedi içeri gittim 10 dk uzandım geri geldim inş bebekten olan şeylerdir :)Çok benziyoruz ya bende cuma günü azcık sarma sarayım dedim yarım saat dayanabildim sırtım deli gibi ağrıdı. En son bıraktım annem devam etti
Sagol cnm inş yüzümüz güler sonuçlarımız güzel olurMşlh cnm hadi hepsi güzelce döllensin inş:)
Canim gecmis olsun..Kizlar merhaba bu gurp aktif diye buraya yazmak istedim. Oncelikle insallah hepiniz saglikla bebislerinize kavusursunuz.
Biz 3,5 senelik evliyim 1 senedur bebek istiyoruz olmuyor dr.a kontrol oluyorduk bende sag tupumde tikanliklik esimde de spermiyogram testi sonucu az ve kaliteli degildi. Dr. Tup bebek dedi dolayisiyla tedaviye baslayacaktik ancak benim bobreklerimdetas cikti suanda tas icin tedavi goruyorum dr.da korunmamizi soyledi ancak ben bu asamada arastirmak istiyorum tup bebegi
benim histeroskopi yapildi
esimin spermiyogram testi yapildi 2 kez baska bir sey yapmadan devletten rapor alabilir miyim tup bbebek raporu?
Birde hepiniz ozele mi gidiyorsunuz?
Nerde yaptirmak mantikli devlet mi ozel mi?
Yumurta sayısından yaşı tahmin ediyoruz artık o dereceye geldik :))))Masaallah sana cok guzel yumurtlamissin :))) insaallah kaliteli kaliteli yumoslarin olur...
Yasin genc galiba :)
O akinti bendede oluyor ama senin kadar degil canim... Belirtmidir hic bilemiyorumBenim gece boyu acayip su gibi akıntım var sabah uyanınca çamaşırım bildigin ıslak hani sıksan olur öyle ıslak oluyor bi kaç belirti daha var acaba kendi kendime pskolojikmi bunlar hiç bilmiyorumşu test zamanı gelse daha ne oluyorsa olsun böyle beklemekten sıkıldım
Vallahi helal kızımız hamarat :) ne diyelim sana da kocana da bebeğine de afiyet olsun :)Kız bşyi yokki otururken sardım:) 4. Trasnferim belki ondan çok sıkıldım valla iki gün yattım normalde hiç yatmam yine iyi yattım:) canım sarma çekti valla dayanamadım
Cnm eşin mutlaka ürologa gidip ilaç tedavisine başlasın sen taş için tedavini görürsün rapor falan çıkarana kdr eşinin spermleri baya farkeder sonra sen tedavi olur Allah'ın izini ile bebeğinizi kucağınıza alırsınızKizlar merhaba bu gurp aktif diye buraya yazmak istedim. Oncelikle insallah hepiniz saglikla bebislerinize kavusursunuz.
Biz 3,5 senelik evliyim 1 senedur bebek istiyoruz olmuyor dr.a kontrol oluyorduk bende sag tupumde tikanliklik esimde de spermiyogram testi sonucu az ve kaliteli degildi. Dr. Tup bebek dedi dolayisiyla tedaviye baslayacaktik ancak benim bobreklerimdetas cikti suanda tas icin tedavi goruyorum dr.da korunmamizi soyledi ancak ben bu asamada arastirmak istiyorum tup bebegi
benim histeroskopi yapildi
esimin spermiyogram testi yapildi 2 kez baska bir sey yapmadan devletten rapor alabilir miyim tup bbebek raporu?
Birde hepiniz ozele mi gidiyorsunuz?
Nerde yaptirmak mantikli devlet mi ozel mi?
:)))) hahaha evet arkdasimm yaaYumurta sayısından yaşı tahmin ediyoruz artık o dereceye geldik :))))
Her 1 sene bile nekadar önemliymiş onu anladım
İlk tedavim ile şimdiki tedavim arasında dağlar kadar farketmiş
sgl cnm gel birlikte olsun diycem ama uzağız büyük ihtimal :)Vallahi helal kızımız hamarat :) ne diyelim sana da kocana da bebeğine de afiyet olsun :)
:) gencsin canimSagol cnm inş hepimiz hakkında hayırlısı yaşım 31
Benim kızımdada düşük yaptıgımdada vardı ondan belirti gibi geliyor bana.mesela opudan sonra bu tüm ilaçları kulllandım 5 gün zerre böyle bi akıntı olmadı özellikle takip ettim kendimi transferden sonra başladı ...O akinti bendede oluyor ama senin kadar degil canim... Belirtmidir hic bilemiyorumAma suan belirti icin erken degilmi?
Ben urfadan yazıyorum canım sağol yemiş kadar oldum :)sgl cnm gel birlikte olsun diycem ama uzağız büyük ihtimal :)
İnsaallah belirtidir canim..Benim kızımdada düşük yaptıgımdada vardı ondan belirti gibi geliyor bana.mesela opudan sonra bu tüm ilaçları kulllandım 5 gün zerre böyle bi akıntı olmadı özellikle takip ettim kendimi transferden sonra başladı ...
umarım bebektendir
Uzaklardan :) urfa cok guzelBen urfadan yazıyorum canım sağol yemiş kadar oldum :)
Aaa yakın sayılırız bende Elazığ:)Ben urfadan yazıyorum canım sağol yemiş kadar oldum :)
Senin yurtdışında neresi cnmUzaklardan :) urfa cok guzel
4 sene once grupla urfaya gelmistik bayildim vallahi...
Tekrar gelip oralari gezmeyi cok isterdim...
Canim gecmis olsun..
Umarim iyilesir ve tedavine enerjik bir sekilde baslarsin :) ben yurtdisinda yasadigim icin turkiyenin rapor islemlerini bilmiyorum o konuda yardimci olamiyacagim... Ama biz hollandadan istanbula geldik.. Normalde Bruksel Tup bebek merkezinde tedavimizi yapacaktik ama son anda Bahceci Fulyaya karar verdik.. Simdi ise transferimin 3.cu gunumdeyim otelde dinleriyorum yarin insallah bursaya akrabalara gidecegiz...
sagolun kizlar ama benim sormak istedigimrapor icinneler isteniyor benim histeroskopi ve spermiyogram testi ile bana hemen rapor verirler mi? Bide devlette mi yaptiriyorsunuz ozelde mi?Cnm eşin mutlaka ürologa gidip ilaç tedavisine başlasın sen taş için tedavini görürsün rapor falan çıkarana kdr eşinin spermleri baya farkeder sonra sen tedavi olur Allah'ın izini ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?