2016 Aralik tup bebek

Benim gece boyu acayip su gibi akıntım var sabah uyanınca çamaşırım bildigin ıslak hani sıksan olur öyle ıslak oluyor bi kaç belirti daha var acaba kendi kendime pskolojikmi bunlar hiç bilmiyorum şu test zamanı gelse daha ne oluyorsa olsun böyle beklemekten sıkıldım

Çok benziyoruz ya bende cuma günü azcık sarma sarayım dedim yarım saat dayanabildim sırtım deli gibi ağrıdı. En son bıraktım annem devam etti
Valla bende yarıda bırakmayı içim el vermedi içeri gittim 10 dk uzandım geri geldim inş bebekten olan şeylerdir :)

Canim gecmis olsun..
Umarim iyilesir ve tedavine enerjik bir sekilde baslarsin :) ben yurtdisinda yasadigim icin turkiyenin rapor islemlerini bilmiyorum o konuda yardimci olamiyacagim... Ama biz hollandadan istanbula geldik.. Normalde Bruksel Tup bebek merkezinde tedavimizi yapacaktik ama son anda Bahceci Fulyaya karar verdik.. Simdi ise transferimin 3.cu gunumdeyim otelde dinleriyorum yarin insallah bursaya akrabalara gidecegiz...

O akinti bendede oluyor ama senin kadar degil canim... Belirtmidir hic bilemiyorum Ama suan belirti icin erken degilmi?

Cnm eşin mutlaka ürologa gidip ilaç tedavisine başlasın sen taş için tedavini görürsün rapor falan çıkarana kdr eşinin spermleri baya farkeder sonra sen tedavi olur Allah'ın izini ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Yumurta sayısından yaşı tahmin ediyoruz artık o dereceye geldik :))))
Her 1 sene bile nekadar önemliymiş onu anladım
İlk tedavim ile şimdiki tedavim arasında dağlar kadar farketmiş
:)))) hahaha evet arkdasimm yaa
Cok fark ediyor gercekten...
Ama arkadas daha gencmis 31 yasinda :)

O akinti bendede oluyor ama senin kadar degil canim... Belirtmidir hic bilemiyorum Ama suan belirti icin erken degilmi?
Benim kızımdada düşük yaptıgımdada vardı ondan belirti gibi geliyor bana.mesela opudan sonra bu tüm ilaçları kulllandım 5 gün zerre böyle bi akıntı olmadı özellikle takip ettim kendimi transferden sonra başladı ...
umarım bebektendir

İnsaallah belirtidir canim..
Benim opu'dan once cok akintim olmustu su gibi :) suan okadar degil

sagolun kizlar ama benim sormak istedigimrapor icinneler isteniyor benim histeroskopi ve spermiyogram testi ile bana hemen rapor verirler mi? Bide devlette mi yaptiriyorsunuz ozelde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…