- 14 Nisan 2016
- 394
- 197
- 53
Aaa ben firatta okudum severim gakkoslar diyarını :)Aaa yakın sayılırız bende Elazığ:)
Kızlar ya sarma sarayım dedim toplasan 1 saat sürmedi dehşet sırtım agrıyor ara ara uzandım normalmi uzanınca acayip rahatlıyorum.. su gibi akıntım var ama arada beyaz olduğuda oluyor 5. Günüm bugun 5 gün daha bekliycem hemen geçsin varsa yoksa öğreneyim böyle kendini dinlemek çok kötü
Cnm özelde yaptırdım ben ama devlette yaptıran arkadaşlar var görünce yazarlarsagolun kizlar ama benim sormak istedigimrapor icinneler isteniyor benim histeroskopi ve spermiyogram testi ile bana hemen rapor verirler mi? Bide devlette mi yaptiriyorsunuz ozelde mi?
Yine bekleriz güzeldir memleketim..Rabbim ülkemize de memleketimize de esenlik selamet versin insallahUzaklardan :) urfa cok guzel
4 sene once grupla urfaya gelmistik bayildim vallahi...
Tekrar gelip oralari gezmeyi cok isterdim...
İnş cnm sendede olmuşmuyduBence akinti en buyuk belirti. Insallah tutmustur :)
Aaaa sen iyi bilirsin buraları :) bugün gelirsen görürşüz inş :)dünya küçük:)Aaa ben firatta okudum severim gakkoslar diyarını :)
anladim gecmisi okuyamadim cocugun oldu mu? Insallah saglikla kucagina alirsin bebeginizi. Peki histeroskopi ve spermiyogram testi sonucu bana rapor verirler mi? Sanirim uni hastahaneleri veriyor raporu sen nasil aldin?Cnm özelde yaptırdım ben ama devlette yaptıran arkadaşlar var görünce yazarlar
Özelde 8000 tuttu ilaçlar eşim mikrotese oldu onlarda içinde ..
Cnm bi kızım var şimdi kardeş için yaptıkanladim gecmisi okuyamadim cocugun oldu mu? Insallah saglikla kucagina alirsin bebeginizi. Peki histeroskopi ve spermiyogram testi sonucu bana rapor verirler mi? Sanirim uni hastahaneleri veriyor raporu sen nasil aldin?
Hollanda canimSenin yurtdışında neresi cnm
Hakkımızda hayırlısı cnm benim ilk denemem bişeyde bilmiyorum aslında sizin yaşınız kaçtı:) gencsin canim
Rabbim insaallah ikiz nasip eder :)
Gurbet zordur deilmiHollanda canim
İnş cnm sendede olmuşmuydu
Uzandığımda resmen akıntının geldiğini hisediyorum özellikle gece baya yoğun geliyor çamaşırımı sabah deiştirmek zorunda kalıyorum
Umarım pozitif olur tabi hayırlısı ise
Amiin canimm..Yine bekleriz güzeldir memleketim..Rabbim ülkemize de memleketimize de esenlik selamet versin insallah
AminnAynen canim öyleymiş.insallah sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşuruz
Zor tabii yaaGurbet zordur deilmi
Kullandım canım.betaya etkisi yok onunKızlar merhaba. Aranızda estroferm hap kullanan varmı. Bhcg ye bi etkisi varmı duydunuz mu daha önce
Aminn canım hayırlı olsun inşallahArkadaslar sonucun 114.30 cikti. Hamileyim cok sukur. Iki gun sonra tekrar kan testi yaptircam.. Allah herkesin yuzunu guldursun insallah
Allah güç versin canım, gurbet zor,Zor tabii yaa
Ama ben gurbetten gurbete gelin gittim o daha'da zor benim ailem danimarkadainsan anasina bacisina cok hasret gidiyor.. He dedinmi goremiyosun.. Anam simdi sabahlara kadar dua ediyor benim icin canim anam benimm
Ay cok duygulandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?