2016 Aralik tup bebek

Bence akinti en buyuk belirti. Insallah tutmustur :)

Hani rapor icin baska seyler isteniyorsa bu arada onlari yaptiralim

sagolun kizlar ama benim sormak istedigimrapor icinneler isteniyor benim histeroskopi ve spermiyogram testi ile bana hemen rapor verirler mi? Bide devlette mi yaptiriyorsunuz ozelde mi?
Cnm özelde yaptırdım ben ama devlette yaptıran arkadaşlar var görünce yazarlar
Özelde 8000 tuttu ilaçlar eşim mikrotese oldu onlarda içinde ..

Sizler tup bebek icin raporlarinizi nasil nerden alduniz? Hic bilgim yok netten baktim ama cok sey istiyorlar bendeo kadar cok test sonuc yokki

Cnm özelde yaptırdım ben ama devlette yaptıran arkadaşlar var görünce yazarlar
Özelde 8000 tuttu ilaçlar eşim mikrotese oldu onlarda içinde ..
anladim gecmisi okuyamadim cocugun oldu mu? Insallah saglikla kucagina alirsin bebeginizi. Peki histeroskopi ve spermiyogram testi sonucu bana rapor verirler mi? Sanirim uni hastahaneleri veriyor raporu sen nasil aldin?

anladim gecmisi okuyamadim cocugun oldu mu? Insallah saglikla kucagina alirsin bebeginizi. Peki histeroskopi ve spermiyogram testi sonucu bana rapor verirler mi? Sanirim uni hastahaneleri veriyor raporu sen nasil aldin?
Cnm bi kızım var şimdi kardeş için yaptık
Bizde eşimde sorun vardı
Hiç devlete gitmedik direk özel hastahanede yaptırdık.. özel hastahanede rapora gerek Yok

Oldu tabi ki oyle asiri aman aman degil ama baya su gibi oldu. Hani normal ovulasyon zamnai olan akinti gibi yogun kivamli degil seffaf gibiydi. Hemsireye sormustum pozitif ciktigi zaman akintim ck diye. Olsun olsun iste bunlar hamilelik belirtisi dedi:) sende de oyledir insallah.

Zor tabii yaa
Ama ben gurbetten gurbete gelin gittim o daha'da zor benim ailem danimarkada insan anasina bacisina cok hasret gidiyor.. He dedinmi goremiyosun.. Anam simdi sabahlara kadar dua ediyor benim icin canim anam benimm
Ay cok duygulandim
Allah güç versin canım, gurbet zor,
allah dualarımızı kabul etsin isteyen herkesi sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…