Canim rapor için devlet hastanenin infertilite bölümüne randevu al onlar bütün tahlilleri yaptırıyolar eşte sorun varsa direk tüp raporu için işlemlere başlarsın yok eğer eşte sorun yoksa ikiaşilama yapılıop ondan snra çikarabilirsin tüp raporunu .ha birde tüp raporu için kriterler var onlara uyman lazim 3 sene evli olmak gbi ve saire...Hani rapor icin baska seyler isteniyorsa bu arada onlari yaptiralim
Geri geliyo canım benimde.Kızlar ya bu progestan fitil felan varya onlar sizdede geri geliyo mu bi süre sonra akıntı halinde naparsam yapaym o geri geliyo
Valla kuzu kendimi bi ayaklarımdan tavana asmadığım kalıyo sırf geri gelmesin diye ama geri geliyor doktor da transfer esnasnda rahim içi kalınlığın ince hala biraz daha kalinlasmasi lazım dedi oda korkuttu beni onuda bu ilaç sağlıyor sanırımGeri geliyo canım benimde.
Nkdr zor gerçekten ben elazıga gelin geldim ailem Malatya'da ve 1 saat aramızdaki mesafe bana o bile çok uzak geliyor allah yardım etsin önemli olan sağlıklı sıhhatli mutlu olsunlar varsın uzak olsunZor tabii yaa
Ama ben gurbetten gurbete gelin gittim o daha'da zor benim ailem danimarkadainsan anasina bacisina cok hasret gidiyor.. He dedinmi goremiyosun.. Anam simdi sabahlara kadar dua ediyor benim icin canim anam benimm
Ay cok duygulandim
Oldu tabi ki oyle asiri aman aman degil ama baya su gibi oldu. Hani normal ovulasyon zamnai olan akinti gibi yogun kivamli degil seffaf gibiydi. Hemsireye sormustum pozitif ciktigi zaman akintim ck diye. Olsun olsun iste bunlar hamilelik belirtisi dedi:) sende de oyledir insallah.
crinone jel çıkıyor cnm .. çıkması normalmiş posa aslında o çıkanlar önemli olan kısmı vücut alıyor.. bide sıkıp 15 dk yürü evde ben ileri geri yürüyorum mesele kısıtlı olduğundan :))Kızlar ya bu progestan fitil felan varya onlar sizdede geri geliyo mu bi süre sonra akıntı halinde naparsam yapaym o geri geliyo
Kızlar benim bildiğim progestan fitil çocuğun yerleşmesi için bende crinone jel kullandım aşilamada oda pogestan grubundan hamile kalındığında yine buna devam ediliyo geri gelmeside normal olarak görülüyo vezifesini yapmiş artık:))Valla kuzu kendimi bi ayaklarımdan tavana asmadığım kalıyo sırf geri gelmesin diye ama geri geliyor doktor da transfer esnasnda rahim içi kalınlığın ince hala biraz daha kalinlasmasi lazım dedi oda korkuttu beni onuda bu ilaç sağlıyor sanırım
Kuzum itebildiğin kadar it içeri.Çok gıcık bişey ben sabah bi uyanıyorum geri gelmiş oluyo.Valla kuzu kendimi bi ayaklarımdan tavana asmadığım kalıyo sırf geri gelmesin diye ama geri geliyor doktor da transfer esnasnda rahim içi kalınlığın ince hala biraz daha kalinlasmasi lazım dedi oda korkuttu beni onuda bu ilaç sağlıyor sanırım
Aynen kapsül çıkmıyorsa sorun yok, evet kalıntılar akıyo. Ama aynen kapsül geri geliyorsa iyi ileri itemiyorsun , zor ama mümkün olduğu kadar itKızlar ya bu progestan fitil felan varya onlar sizdede geri geliyo mu bi süre sonra akıntı halinde naparsam yapaym o geri geliyo
İnşallah canım neden olmasınAaaa sen iyi bilirsin buraları :) bugün gelirsen görürşüz inş :)dünya küçük:)
Canım tese dahil sadece 8 bin mi tuttu nerde yaptirdnkiCnm özelde yaptırdım ben ama devlette yaptıran arkadaşlar var görünce yazarlar
Özelde 8000 tuttu ilaçlar eşim mikrotese oldu onlarda içinde ..
Bak onu bilmiyodum ama zaten 10 15 dk uzaniyorum sonra bi kalkıyorum gören diyecek oturduğum yerler bana batıyocrinone jel çıkıyor cnm .. çıkması normalmiş posa aslında o çıkanlar önemli olan kısmı vücut alıyor.. bide sıkıp 15 dk yürü evde ben ileri geri yürüyorum mesele kısıtlı olduğundan :))
İnşallah çocuklarınla gelirsin canım bir dahakine :)Amiin canimm..
Bellimi olur belki yine bir gun yolumuz duser urfaya:)
Oh be rahatladım yoksa az kalsn kendimi tavana ayaklarmdan asmayi düsünüyodum geri gelmesin diye hahahaKızlar benim bildiğim progestan fitil çocuğun yerleşmesi için bende crinone jel kullandım aşilamada oda pogestan grubundan hamile kalındığında yine buna devam ediliyo geri gelmeside normal olarak görülüyo vezifesini yapmiş artık:))
Aynen bende de geliyor canimKızlar ya bu progestan fitil felan varya onlar sizdede geri geliyo mu bi süre sonra akıntı halinde naparsam yapaym o geri geliyo
Aynen canm ya kendimden tiksinmeye başladım artıkKuzum itebildiğin kadar it içeri.Çok gıcık bişey ben sabah bi uyanıyorum geri gelmiş oluyo.
Demek ki ben anormal değil misim canlar bi an kendimden şüphe ettim beceremiyorum sanırım yada anormal bi durum var dedim ama değilmişAynen bende de geliyor canim
Yok erimiş halde geliyo canm ya öyle bütünüyle gelmiyoAynen kapsül çıkmıyorsa sorun yok, evet kalıntılar akıyo. Ama aynen kapsül geri geliyorsa iyi ileri itemiyorsun , zor ama mümkün olduğu kadar it
Canim jeli koyduktan sonra 3-5 dk sonra kalkip en az 15 dk yuruyeceksin hatta 30 dk yuruyun dedi bna hemsre.fakat kspsul seklinde olan nasil bilmiyorum onu iyice bir okusana cunku bnm normal yolla hamile kalan arkim koyunca 1saat kalkmiordu onu tam hatrlayamafim yurumek lazim mi degil mi diyeYok erimiş halde geliyo canm ya öyle bütünüyle gelmiyo
Bende öyle düşünüyordum arık olduğu kadar napalim değil mıDemek ki ben anormal değil misim canlar bi an kendimden şüphe ettim beceremiyorum sanırım yada anormal bi durum var dedim ama değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?