2016 Aralik tup bebek

Bak onu bilmiyodum ama zaten 10 15 dk uzaniyorum sonra bi kalkıyorum gören diyecek oturduğum yerler bana batıyo
Yürümek lazım cnm emilimi iyi olsun diye ben iki türlüsünüde denedim her ikisindede geri çıkıyor :)
Canım tese dahil sadece 8 bin mi tuttu nerde yaptirdnki
Evt cnm hepsi dahil :) çokmu azmı :) Malatya Doğu fertil tüp bebek merkezindeki yaptım cnm

Arkadaşlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz?

Kızlar şiddetli grip geçiriyorum, 4-5 kez hapşuruyorum hemde çok fena, sol bademciğimde şiş, burnup çeşme gibi, sabahtan şimdiye bir anda oldu bu kadar, prednol veriyolar ya transfer öncesi bağışıklık sistemini düşürüyormuş biraz vucut embriyoyu tutsun diye, sanırım bende en ufak üşümeden fena sardı beni. Zaten değerler düşük birde üzerine bu çıktı şimdi
Ne uapsam faydalı olur sizce

Ben sadece imom omega kullanıyodum içinde folik asit az sanırım. Bende yazdığınız folik asitlerinden kullanayim dimi.

Tek tüp olması sorun değil tüpte HİDROSALPİNKS olması hamile kalmamızın yüzde olarak oranını düşürüyor eğer netten HİDROSALPİNKS nedir diye bakarsan orada açıklaması daha güzel şekilde anlatılıyor...HİDROSALPİNKS olduğu zaman hsg görüntülerinde tüpün şiş bir şekilde görünüyorsa (içi dolu ve dr sucuk gibi şişmiş demişti) bebeğin rahimde durmasını ve tutunmasını engelleyecek şekilde içerisinden rahime sıvı akıtıyor ve gebeliğin oluşmasını engelliyor...Dr um o tüpün rahim ile bağlantısının kesilmesi gerektiğini söyledi ve bağlantının kesilmesi, ya da tüpün alınmasıyla hamileliği engelleyici hiçbir olumsuzluktan bahsetmedi ve yumurtlaman devam edecektir sorun olmaz dedi...Diğer dr um laparoskopi de açmaya çalışmış (aç-kapa) yapmış şimdi tekrar uğraştıracak beni...Yumurtam da 5 taneydi 2 si kondu şimdi 3 kaldı...olsun isterdim ama kısmet değilmiş...İnşallah sorun HİDROSALPİNKS tir de başka tedaviye gerek kalmadan 2. tüp bebek denememde başarılı olurum...İnşallah senin öyle bir sorunun yoktur ilk denemende hemen hamile kalırsın...

Ben sadece imom omega kullanıyodum içinde folik asit az sanırım. Bende yazdığınız folik asitlerinden kullanayim dimi.
Bende imom kullanıyorum cnm aslında baya iyi bi ilaç
Sen doktora gidince sor şimdi kafana göre alma fazlasıda zarar

Cnm dinlen limon mandalina portakal falann ye .. yarın doktorunu ara sor dayanamıyırsan agrılara
Benimde şuan acayip başım agriyır doktor parol alabilirsin dedi şimdi içsemmi içmesemmi karar veremiyorum

Kızlar transferden sonra 6.günü fln kanaması olan oldumu benim az önce gelmiş acık pembe renk adet başlangıcı gibi ama daha adetime 6 gün var erken olmus olabilirmiyim?

Kızlar transferden sonra 6.günü fln kanaması olan oldumu benim az önce gelmiş acık pembe renk adet başlangıcı gibi ama daha adetime 6 gün var erken olmus olabilirmiyim?
Bence güzel bir belirti yerleşme kanaması olabilir

Valla blmiyorum ki kuzu prospektusunde öyle bişey yazmıyo

Ama sancım cok fazla suanda canım yani kasık ağrım var acile gidiym ddm yinede kan vercem cıkmaz ama bakcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…