Ben de hemen bir hesap yptim arkds 8bin diince.bizim.merkezde tese 3200 en az hatirladgm kadarylaCanım tese dahil sadece 8 bin mi tuttu nerde yaptirdnki
Yürümek lazım cnm emilimi iyi olsun diye ben iki türlüsünüde denedim her ikisindede geri çıkıyor :)Bak onu bilmiyodum ama zaten 10 15 dk uzaniyorum sonra bi kalkıyorum gören diyecek oturduğum yerler bana batıyo
Evt cnm hepsi dahil :) çokmu azmı :) Malatya Doğu fertil tüp bebek merkezindeki yaptım cnmCanım tese dahil sadece 8 bin mi tuttu nerde yaptirdnki
Ben folio kullaniyorum cnm 120 tabletArkadaşlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz?
İnofolic combi cnmArkadaşlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz?
Pregnio fol benimkiArkadaşlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz?
Tek tüp olması sorun değil tüpte HİDROSALPİNKS olması hamile kalmamızın yüzde olarak oranını düşürüyor eğer netten HİDROSALPİNKS nedir diye bakarsan orada açıklaması daha güzel şekilde anlatılıyor...HİDROSALPİNKS olduğu zaman hsg görüntülerinde tüpün şiş bir şekilde görünüyorsa (içi dolu ve dr sucuk gibi şişmiş demişti) bebeğin rahimde durmasını ve tutunmasını engelleyecek şekilde içerisinden rahime sıvı akıtıyor ve gebeliğin oluşmasını engelliyor...Dr um o tüpün rahim ile bağlantısının kesilmesi gerektiğini söyledi ve bağlantının kesilmesi, ya da tüpün alınmasıyla hamileliği engelleyici hiçbir olumsuzluktan bahsetmedi ve yumurtlaman devam edecektir sorun olmaz dedi...Diğer dr um laparoskopi de açmaya çalışmış (aç-kapa) yapmış şimdi tekrar uğraştıracak beni...Yumurtam da 5 taneydi 2 si kondu şimdi 3 kaldı...olsun isterdim ama kısmet değilmiş...İnşallah sorun HİDROSALPİNKS tir de başka tedaviye gerek kalmadan 2. tüp bebek denememde başarılı olurum...İnşallah senin öyle bir sorunun yoktur ilk denemende hemen hamile kalırsın...Cevabın için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun senden insallah evladına kavuşursun.laparoskopi ağrılı bir işlem mi? Bişey daha sormak istiyorum tek tüple tüp bebek tedavisi olmak dejavantaj mi? Tutmamasi icin bi sebep mi canim?tek tüpümüz olduğu icin tüp bebekte de şansımız azalıyor mu?
Bende imom kullanıyorum cnm aslında baya iyi bi ilaçBen sadece imom omega kullanıyodum içinde folik asit az sanırım. Bende yazdığınız folik asitlerinden kullanayim dimi.
Doktorun söyleycektir cnm sana zaten içmen gereken ilaçları. Folic yanında demirde verecek sana zaten.Ben sadece imom omega kullanıyodum içinde folik asit az sanırım. Bende yazdığınız folik asitlerinden kullanayim dimi.
Cnm dinlen limon mandalina portakal falann ye .. yarın doktorunu ara sor dayanamıyırsan agrılaraKızlar şiddetli grip geçiriyorum, 4-5 kez hapşuruyorum hemde çok fena, sol bademciğimde şiş, burnup çeşme gibi, sabahtan şimdiye bir anda oldu bu kadar, prednol veriyolar ya transfer öncesi bağışıklık sistemini düşürüyormuş biraz vucut embriyoyu tutsun diye, sanırım bende en ufak üşümeden fena sardı beni. Zaten değerler düşük birde üzerine bu çıktı şimdi
Ne uapsam faydalı olur sizce
Buyuk gun gelmiş ne güzel heyecanlar bnlar. Bnde yrn kontrole gidiyrm sen bebişini alırken oralarda olablrm dua ederm sanadaKizlar benim yumoslar dun cozduruldu, allah nasip ederse yarin transferim var, nolur dualarinizda banada yer verin, cok heyecanliyim minigimi eve getircem yarin :)
Bence güzel bir belirti yerleşme kanaması olabilirKızlar transferden sonra 6.günü fln kanaması olan oldumu benim az önce gelmiş acık pembe renk adet başlangıcı gibi ama daha adetime 6 gün var erken olmus olabilirmiyim?
Valla blmiyorum ki kuzu prospektusunde öyle bişey yazmıyoCanim jeli koyduktan sonra 3-5 dk sonra kalkip en az 15 dk yuruyeceksin hatta 30 dk yuruyun dedi bna hemsre.fakat kspsul seklinde olan nasil bilmiyorum onu iyice bir okusana cunku bnm normal yolla hamile kalan arkim koyunca 1saat kalkmiordu onu tam hatrlayamafim yurumek lazim mi degil mi diye
Yani benden bu kadarı geliyo ancak :)Bende öyle düşünüyordum arık olduğu kadar napalim değil mı
Folbiol kullanıyorum bn canmArkadaşlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?