2016 Aralik tup bebek

Demek ki ben anormal değil misim canlar bi an kendimden şüphe ettim beceremiyorum sanırım yada anormal bi durum var dedim ama değilmiş
Gelmesse de kötü kaşıntı yapıyor canım banada hemşire yat 15 dakika demişti hiç yürü demedi

Kızlar transferden sonra 6.günü fln kanaması olan oldumu benim az önce gelmiş acık pembe renk adet başlangıcı gibi ama daha adetime 6 gün var erken olmus olabilirmiyim?
Benim tam 6.gün oldu önce pembe sonra açık kahve tutunma kanaması dedi hemşire inşallah senikide öyledir

Ben sadece imom omega kullanıyodum içinde folik asit az sanırım. Bende yazdığınız folik asitlerinden kullanayim dimi.
Canım yanlış yönlendirmek istemem ama bende omega kullanıyordum. Pozitifi görünce kendi dr um tüp bebek öncesi sürekli gittiğim dr um. Omegayı kes 12.hafta gibi başlarız demişti. Onu bir sor istersen sende. Folik asit olarak da femamed kullanıyorum. İlacın içeriğinde çinko, folik asit, iyot ve b12 var.

Allah razı olsun tafsiyeniz için giderek daha çok dokktor tafsiyesi yapılıyo ve kafam iyice karıştı.sizin sorun neydi birde fulyada bu doktor galiba tüp fiyatı nedir
Merhaba hayır fulya degil özel muaynanesi var zorlu center'da netten videoları var bir bak isyersen fiyatla ilgili özel msj atıyorum

Cnm dinlen limon mandalina portakal falann ye .. yarın doktorunu ara sor dayanamıyırsan agrılara
Benimde şuan acayip başım agriyır doktor parol alabilirsin dedi şimdi içsemmi içmesemmi karar veremiyorum
Parolu çok duydum ben cnm, hamileler kullanabiliyor. Dayanılmayacak derecedeyse kullan bence. Bende hemşireye msj attım, bekliyorum bakalım ne diyecek

Kızlar sol kalçam belimin sol tarafı ağrıyor sonra bacağım normal mi acaba sizdede varmı kısmi ağrılar

Ama sancım cok fazla suanda canım yani kasık ağrım var acile gidiym ddm yinede kan vercem cıkmaz ama bakcam artık
Canim bencede yerlesiyo benim de altinci ve yedinci gun siddet
Kızlar sol kalçam belimin sol tarafı ağrıyor sonra bacağım normal mi acaba sizdede varmı kısmi ağrılar
Bende var canim ara ara oluyor

Ben de hemen bir hesap yptim arkds 8bin diince.bizim.merkezde tese 3200 en az hatirladgm kadaryla
Bizdede sadece tese 3bin tedavi 5 750 o yüzden şaşırdım bayağı uygunmuş

Yürümek lazım cnm emilimi iyi olsun diye ben iki türlüsünüde denedim her ikisindede geri çıkıyor :)

Evt cnm hepsi dahil :) çokmu azmı :) Malatya Doğu fertil tüp bebek merkezindeki yaptım cnm
Çok az geldi bana bizde tsse gerekse 3bin tek başına tedavi 5 750 ve ilaçlar o yüzden şaşırdım çok uyguna yaptırmışsınız rabbim emekleriizin karşılığını verir inşallah cnm

Kızlar transferden sonra 6.günü fln kanaması olan oldumu benim az önce gelmiş acık pembe renk adet başlangıcı gibi ama daha adetime 6 gün var erken olmus olabilirmiyim?
Yazmayı unuttum şiddetli bel ağrısı kasık ağrısıyla birlikte oldu canım eşmde yoktu yanımda allahım o gece ömrümden ömür gitti anlatamam sonra iki gün daha devam etti ama hiç kıpırdamadan yattım ogece sen yinede git doktora çok korkuyorsan

Benimde aynı öle canım şiddetli bel ağrısı ve kasık agrısı demin gittim kan verdim ama bişey cıkıcagını sanmıyorum ki hem daha 6.gün artık salı günü olmadı kendi doktoruma gider tekrardan başlarım tedaviye napalım

Ümidini kesme canım benim inşallah tutmuştur varsa yat hiç kalkma bi kaç gün rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…