Haha o dönemleri hiç söyleme hahaYok
Canim bazen bana da geliyodu ilişki sonrası baş üstü duralım yer çekimine meydan okuyasım geliyodu:))
Bende yatıyorum canm yürümüyorum ama bide öyle deneyim belki faydası olur ama gerçi doktor enfeksiyondan kesinlikle uzak durman lazm dedi kaşıntı bende bi süre sonra yerini enfeksiyona bırakıyorGelmesse de kötü kaşıntı yapıyor canım banada hemşire yat 15 dakika demişti hiç yürü demedi
Benimde ağrıyor canım sol bacağım belim normal sankiKızlar sol kalçam belimin sol tarafı ağrıyor sonra bacağım normal mi acaba sizdede varmı kısmi ağrılar
Allah razı olsun canım Rabbim herkesin yardımcısı olsunÜmidini kesme canım benim inşallah tutmuştur varsa yat hiç kalkma bi kaç gün rabbim yardımcın olsun
hayırlı olsun canım inşallah tutunsun bebeklerin sıkı sıkı yapışsınlar annelerineMerhaba benimd e kısmetse salı günü transferim olacak. 5.gün embriyosu ve ilk denemem. Yaşım 30 acıbadem maslakta doktorum bülent tıraş. İnşallah hepimizin olumlu sonuçlanır
Aksine benmde sağ tarafm canm ya sanki bacağım çekiliyor kasigima bi kramp atıyor sanırım ilaçlardan dolayı ilaçlar yapıyormuş çünkü bu tür kasilmalari ağrılarıBenimde ağrıyor canım sol bacağım belim normal sanki
Normal demekki ben yarın yine kan vericem bu strese dayanamıyorum artık ya yükselmezse korkusu var allah korusun sen de vericekmisin bidaha canımBenimde ağrıyor canım sol bacağım belim normal sanki
Yok canım doktor istemedi 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi. Ben de çok korktum bugün ya yükselmediyse diyeNormal demekki ben yarın yine kan vericem bu strese dayanamıyorum artık ya yükselmezse korkusu var allah korusun sen de vericekmisin bidaha canım
hayırlı olsun canım inşallah tutunsun bebeklerin sıkı sıkı yapışsınlar annelerine
Canım güzel haberlerle gel Dualarim seninleKizlar benim yumoslar dun cozduruldu, allah nasip ederse yarin transferim var, nolur dualarinizda banada yer verin, cok heyecanliyim minigimi eve getircem yarin :)
Canim sen tup bebek doktorunlami devam edecen yoksa normal kadin dogumcular la mi devlettekiYok canım doktor istemedi 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi. Ben de çok korktum bugün ya yükselmediyse diye
Canım ben fındık badem yedim. Biraz ananas yedim. Protein ağırlıklı besledim. Et tavuk balık gibi. Ağır kaldırmadım. Bu kadar. Transfer olurken Kün Fe Yekün dedim. En önemlisi dua bence.Gerisi nasip. Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.Çok teşekkür ederim inşallah size de bir avazda inşallah derler ya sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğiniz.
Benim transfer sonrası dikkat etmem gereken birşey var mı? Siz deneyimlisiniz
Canım tüp bebek doktoru gel dedi ama ona gidemem denizlide oturuyorum. Doktor izmirde. O yüzden denizlide bir doktora gideceğim.Canim sen tup bebek doktorunlami devam edecen yoksa normal kadin dogumcular la mi devletteki
İlkinde hep yattım tutmadı bunda iş yapmadım fazla ilk iki gün dinlen hiç iş yapma maydonoz falan yeme ani hareketler yapma çay kahve günde ikiden fazla içme belirti arama desemde arıcaksın çünkü sadece kendini yıpratıyosun eğerki rabbim izin verdiyse her türlü tutuyor bol bol dua et ya mucip çek transfer yapılırkende dua et canım rabbim en iyisini bilir hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah tutsun bebeğinÇok teşekkür ederim inşallah size de bir avazda inşallah derler ya sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğiniz.
Benim transfer sonrası dikkat etmem gereken birşey var mı? Siz deneyimlisiniz
Bende ayni durumdayim doktorum ankarada ben baska yerde. Bende burdan bi doktor bulcam heralde. Hayirlisi artikCanım tüp bebek doktoru gel dedi ama ona gidemem denizlide oturuyorum. Doktor izmirde. O yüzden denizlide bir doktora gideceğim.
Tavuk suyuna bol limonlu biberli corba iç canım, bol sıvı al, dinlen, çok dayanamazsan parol alabilirsinCnm dinlen limon mandalina portakal falann ye .. yarın doktorunu ara sor dayanamıyırsan agrılara
Benimde şuan acayip başım agriyır doktor parol alabilirsin dedi şimdi içsemmi içmesemmi karar veremiyorum
Folic 1 benim.birde ignem var kan sulandırıcı sırtımda bant var 2 de fitilim var :) deli gibi hormon yukledik valla bu ay vücuda inşallah boşa gitmez hicbiriArkadaşlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?