2016 Aralik tup bebek

Merhaba benimd e kısmetse salı günü transferim olacak. 5.gün embriyosu ve ilk denemem. Yaşım 30 acıbadem maslakta doktorum bülent tıraş. İnşallah hepimizin olumlu sonuçlanır
Hayırlı olsun inşallah Dr unuzu çok duydum inşallah güzel sonuclanir

Hayırlı olsun inşallah tedawinizz.

Kizlar biz yemek yemege gidelim dedik otelin restoranti cok entel dantel dedik bir AVM gidelim neyse arabayla gittik ama 3,5 saat gezdik sadece yemek yerken 45 dak 1 saat oturduk... Sonra kizimi oyun yerlerine goturduk kac gundur oda bizimle otel odasinda dolanip durdu..
Kizlar sonra bir an basim oyle donduku sasirdim kaldim...
Artik geri kalan aksam yataktan kalkmam :)

Arkadaşlar merhaba ben Yen'i yazıyorum öncelikle Cenab-ı allahtan yaa varis adıyla evlatlar nasip etsin bizlere, inşallah hepimiz evlatlarımız kucağımıza alırız,bende 7 yıllık evliyim okadar çok kolomen veya menegon iğne kullandım ki Hatti hesabı yoktu en son geçen şubat ayın da 6 hastalıkken bir düşük yaptım daha sonra hiç tekrar hamilelik yaşamadım sen son kararım tüp bebek oldu aralık 1 de İstanbul'a gittim ve jınemed kalamış tüp bebek tedavisine başladım benden 5yumurta alabildiler zaten 6tane oluşmuş,(yumurta adından nefret ediyorum) neyse sonra toplamasırasında bir tane gitti dediler kaldı dörtmü ben bu arada ne oturabiliyorum ne yatabilirim karnım içi çürümüş gibi ağrıyor,benim toplamayı perşembe yaptılar cuma aradılar cumartesi transver yapalım ama bir tane embriyo var dediler bende tamam dedim.sonra oraya gittim tarnsver günün de sana bir sürpriz var bir tane daha embriyon var yani iki tane dediler ve transver gerçekleşti bekliyoruz zaman geçsin diye 12 gün geçti sonuç negatif şuanda öyle saçma garip bir düşüncedeyim bugun de hasta oldum zaten haberi cuma günü almıştım.bizim sınavımız çok ağır ama allah kaldıramıycağı yükü yüklemesin bizlere inşallah bir gün hepimiz anneliği tadarız öpüyorum başınız ağrıttım helal edin hakkınızı

Benim jel bir defa cnm ..
Yaa bu arada bugune kadar cok iyiydi bugünkü igne yapan kişiden birazda sanirim korkunç agriyor igne yerim yürüyemiyirim
İğne zamanla ağrır canım çünkü Beze yapıyor yanlış bilmiyorsam Protestan iğne yağlı oda ağrı yapar canım

Folic 1 benim.birde ignem var kan sulandırıcı sırtımda bant var 2 de fitilim var :) deli gibi hormon yukledik valla bu ay vücuda inşallah boşa gitmez hicbiri
Canım kan sulandırıcı ben de kullanıyorum.9 ay boyunca kullanacakmıyız. Göbek etrafim mosmor oldu benim

Cnm hayırlı deilmiş vakti gelmemiş daha ben inanıyorum canı yürekten bebek isteyen kimsenin kucağını rabbim boş bırakmaz kimine ilk denemede verir kimine 5. Denemede üzülme eminde sonunda olcak biraz dinlenip yine denersin

Oh iyi yapmışsın cnm baş dönmesi bebişten olmuştur inş:)

İğne zamanla ağrır canım çünkü Beze yapıyor yanlış bilmiyorsam Protestan iğne yağlı oda ağrı yapar canım
İğne yapılmadan iki elinle ısıt iyice canım akışkanlığı artınca emilim kolaylaşıyor ve inan ağrımıyor. İlk 2 iğneyle ağrıdan gece bile uyuyamadım biliyorum. Ama artık hiç ağrı var yok gibi. Su anda ağrıyan yerlere el kadar pamuğa bol kolonya( bulabilirsen saf alkol, eczanede olur) ağrıyan yerlere koy, birkaç kere tekrar et kuruyunca

Ah benimde bugunku ignem fena agriyor sagima yatamiyorum
Ah benimde bugunku ignem fena agriyor sagima yatamiyorum

Allah sabrini verecektir bi bakmışsın ikinciyi deniyosun insallah guzel sonuclarla.doktorunu ogrenebilirmiyim bende jinemed hastasiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…