2016 Aralik tup bebek

kızlar hiç bir belirti olmaması normalmi ki ya göğüs ağrısı dışında ben hiç bir şey hissetmıyorum

benim tarnsferimin 8.günü canım 5inde kan testi yaptırıcam.ama insan kendini dinlemekden zaman geçmiyor ilk defa denedik çok heycanlıymış
Hayırlısı ile pozitifi alırsın inşallah canım. Belirtiye takılma. Herkesin belirtisi aynı olmaz. zaten daha çok erken belirti için.

KIzlar paZartesi transfer oldum 5.gün embriyosu 1. kalite dedi doktorum ve iki tane yerleştirdi. Test günüm 4 ocak. Sorum şu ki yarın versem kan çıkma ihtimali Yok mu acaba valla uyuyamıyorum artık beklemekten, rahatlarım belki

Evde test yap belki çıkar.

Sabah 9.30 opu var kızlar doktor yumurta sayın az görünüyor 6ile 10 arası anca inşallah kaliteleri iyi olur dedi dua edin benim için de çok heyecanlıyım ilk denemem bu inşallah herşey yolunda gider Rabbime sığındım hayırlısı ne ise onu versin..
Hepinize iyi geceler.

kızlar hiç bir belirti olmaması normalmi ki ya göğüs ağrısı dışında ben hiç bir şey hissetmıyorum
Ben cnm tuttuguna bile inanmiyordum hic bir belirtim olmadi sadece gogsumun yanlarina dokundukca cok hafifti en son hic kalmadi sonuc pozitifff cok sukurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…