Ömer ÖzdemirAllah sabrini verecektir bi bakmışsın ikinciyi deniyosun insallah guzel sonuclarla.doktorunu ogrenebilirmiyim bende jinemed hastasiyim
Normal canım benim göğüs ağrılarım yeni yeni başlıyo kaçıncı günün seninkızlar hiç bir belirti olmaması normalmi ki ya göğüs ağrısı dışında ben hiç bir şey hissetmıyorum
Benimki teksen hocaydi ama omer hocayla birlikte takip ediyolar.rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hepimizeÖmer Özdemir
benim tarnsferimin 8.günü canım 5inde kan testi yaptırıcam.ama insan kendini dinlemekden zaman geçmiyorNormal canım benim göğüs ağrılarım yeni yeni başlıyo kaçıncı günün senin
Seninkisi kim kalamış İstanbul'da klinik çok iyi doktorda süper ekip çok iyi ama bana çok uzak ben Adana'dayım şimdi napacam nerde yaptorim bilmiyorumÖmer Özdemir
Ömer bey takip ediyor teksen hoca transver yapıyorBenimki teksen hocaydi ama omer hocayla birlikte takip ediyolar.rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hepimize
Hayırlısı ile pozitifi alırsın inşallah canım. Belirtiye takılma. Herkesin belirtisi aynı olmaz. zaten daha çok erken belirti için.benim tarnsferimin 8.günü canım 5inde kan testi yaptırıcam.ama insan kendini dinlemekden zaman geçmiyorilk defa denedik çok heycanlıymış
inşallah canım benim senin nasıl pozitifmi? bugün katıldım bende zaman geçsin artık:)Hayırlısı ile pozitifi alırsın inşallah canım. Belirtiye takılma. Herkesin belirtisi aynı olmaz. zaten daha çok erken belirti için.
Oo cok uzaksin tekrar burdami deniceksinÖmer bey takip ediyor teksen hoca transver yapıyor
Ya bakacam eğer Adana'da aklıma yatarsa yaptıracam yoksa yine oraya giderimOo cok uzaksin tekrar burdami deniceksin
Evde test yap belki çıkar.KIzlar paZartesi transfer oldum 5.gün embriyosu 1. kalite dedi doktorum ve iki tane yerleştirdi. Test günüm 4 ocak. Sorum şu ki yarın versem kan çıkma ihtimali Yok mu acaba valla uyuyamıyorum artık beklemekten, rahatlarım belki
Amiin canim..Kizlaaaar cok sagolun, oyle heyecanliyim ki rabbim hepimizin dualarini kabul etsin sizlerde herzaman dualarimdasiniz allah hepinizden razi olsunO okaliptus_ kuzuuuuuuuu G Gurbetkusu79
Tamam canim mutlaka edicemAmiin canim..
Transferde Kun de yekun diye dua et canim...
Dualarim seninle cnm bnmmm hayirlisiyla al gel bebegini inssss Ayetel kursiyi oku transfer anindaaKizlar benim yumoslar dun cozduruldu, allah nasip ederse yarin transferim var, nolur dualarinizda banada yer verin, cok heyecanliyim minigimi eve getircem yarin :)
Ben cnm tuttuguna bile inanmiyordum hic bir belirtim olmadi sadece gogsumun yanlarina dokundukca cok hafifti en son hic kalmadi sonuc pozitifff cok sukurrkızlar hiç bir belirti olmaması normalmi ki ya göğüs ağrısı dışında ben hiç bir şey hissetmıyorum
Evet canım pozitif. İnşallah sende pozitifi görürsün.inşallah canım benim senin nasıl pozitifmi? bugün katıldım bende zaman geçsin artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?