2016 Aralik tup bebek

Insss cnm insss

Günaydın bişey soracağım bir arkadaşım 5.gün embriyosu ile transfer oldu 11.gün değeri 55 nasıl sizce bir de 2 gün sonraki değer kaç olursa iyidir ?

Helal olsun cnm herşey iyi olcak rabbim saglık versin geri kalan olr inş ... kendine çok iyi bak güzel sohbetlerimiz geçti sende helal et hakkını Allah'a emanet ol cnm

duaci allahım isteyen herkese çocuk nasip etsin. Her kadın anne olmayı hak ediyor. Bende tüm negatif sonuç alanların ve bekleyenlerin en kısa zamanda bu dileğine kavuşmasını diliyorum allahtan.

Sende hakkını helal et canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle yeniden aramızda görürüz seni

Rabbim seninde yuzunu guldurecektir cnm bir gun ben buna inaniyorummm arada gel belki bir gun mutlu haberinide duyariz inss

Hakkında hayırlısı olsun cnm inş en kısa zamanda güzel haberlerin olur
Sagolun kizlar amin ecmain. Benim size hakkim gectiyse helal olsun...

Kızlarrrrrrr çok erken biliyorum ama idrar testi yaptım boşa umutlanmak istemiyorum size sormak istedim güveneyim mi bu teste geçen pazartesi olmuştum transfer

Kızlarrrrrrr çok erken biliyorum ama idrar testi yaptım boşa umutlanmak istemiyorum size sormak istedim güveneyim mi bu teste geçen pazartesi olmuştum transfer
Pozitifse umutlan benimde pozitif çıkmıştı canım

Canım benimde durumum çok ümitli değildi.9 tane yumurtam vardı.ama 1 tanesi çok önde gidiyordu.dr 3 yada 4 tanesi anca büyür diğerleri çok küçük dedi
Ama opu günü 9 taneden 8 i döllendi.
Ve 6 tanesi 5 aa 1 tanesi 4 aa kalitede oluşu çok şükür.
Aslında sayıdan çok kalite önemli.
İçini ferah tut.benimde ilk denemem ve Rabbimin izniyle bebeğim tutundu :)

Kızlar gerçekten var mı böyle bir ihtimal ayyyy sgitrijçe belirginleşiyor şuan ağlıyorum ihtimali bile ne güzel bir duygu meleklerim benimle dimi gittikçe belirginleşiyor çizgi

Kızlar gerçekten var mı böyle bir ihtimal ayyyy sgitrijçe belirginleşiyor şuan ağlıyorum ihtimali bile ne güzel bir duygu meleklerim benimle dimi gittikçe belirginleşiyor çizgi
Meleklerin seninle annesi hamilesin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…