Hadi canım bebişini al sıkı sıkı tutunur inşallahTamam canim mutlaka edicem
Insss cnm insssSabah 9.30 opu var kızlar doktor yumurta sayın az görünüyor 6ile 10 arası anca inşallah kaliteleri iyi olur dedi dua edin benim için de çok heyecanlıyım ilk denemem bu inşallah herşey yolunda gider Rabbime sığındım hayırlısı ne ise onu versin..
Hepinize iyi geceler.
2 iki günde bir ikiye katlarsa iyidirGünaydın bişey soracağım bir arkadaşım 5.gün embriyosu ile transfer oldu 11.gün değeri 55 nasıl sizce bir de 2 gün sonraki değer kaç olursa iyidir ?
Helal olsun cnm herşey iyi olcak rabbim saglık versin geri kalan olr inş ... kendine çok iyi bak güzel sohbetlerimiz geçti sende helal et hakkını Allah'a emanet ol cnm
duaci allahım isteyen herkese çocuk nasip etsin. Her kadın anne olmayı hak ediyor. Bende tüm negatif sonuç alanların ve bekleyenlerin en kısa zamanda bu dileğine kavuşmasını diliyorum allahtan.
Sende hakkını helal et canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle yeniden aramızda görürüz seni
Rabbim seninde yuzunu guldurecektir cnm bir gun ben buna inaniyorummm arada gel belki bir gun mutlu haberinide duyariz inss
Sagolun kizlar amin ecmain. Benim size hakkim gectiyse helal olsun...Hakkında hayırlısı olsun cnm inş en kısa zamanda güzel haberlerin olur
Pozitifse umutlan benimde pozitif çıkmıştı canımKızlarrrrrrr çok erken biliyorum ama idrar testi yaptım boşa umutlanmak istemiyorum size sormak istedim güveneyim mi bu teste geçen pazartesi olmuştum transfer
Hamilesin canım tebrikler benim de böle çıkmıştı
Tebrikler canim, hamilesin
Sabah 9.30 opu var kızlar doktor yumurta sayın az görünüyor 6ile 10 arası anca inşallah kaliteleri iyi olur dedi dua edin benim için de çok heyecanlıyım ilk denemem bu inşallah herşey yolunda gider Rabbime sığındım hayırlısı ne ise onu versin..
Hepinize iyi geceler.
Kızlar gerçekten var mı böyle bir ihtimal ayyyy sgitrijçe belirginleşiyor şuan ağlıyorum ihtimali bile ne güzel bir duygu meleklerim benimle dimi gittikçe belirginleşiyor çizgi
Testmi yaptin canimm :)Kızlar gerçekten var mı böyle bir ihtimal ayyyy sgitrijçe belirginleşiyor şuan ağlıyorum ihtimali bile ne güzel bir duygu meleklerim benimle dimi gittikçe belirginleşiyor çizgi
İnşallah canım şuan şoktayımHayirliii olsunnnn hamilesinnn
Şahane hamilesin cnm :)
Meleklerin seninle annesi hamilesin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar gerçekten var mı böyle bir ihtimal ayyyy sgitrijçe belirginleşiyor şuan ağlıyorum ihtimali bile ne güzel bir duygu meleklerim benimle dimi gittikçe belirginleşiyor çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?