2016 Aralik tup bebek

Hamiş olanlar arkadaşlar bişey sorcam sizin hala arada adet sancısına benzer ağrılarınız oluyomu normal mi?Korkuyorumda biraz.
 
Günaydın kızlar, çok şiddetli grip oldum değerlerimin birazda olsa yükselme şansı varsaydıda dün geceki hapşurmalarımdan dolayı yükselmez belkide .
Papat06 cnm senin test günün bugünmüydü?

umut_dua cnm hayırlısı olsun , umarım değerlerin kat kat artar
 
Hamiş olanlar arkadaşlar bişey sorcam sizin hala arada adet sancısına benzer ağrılarınız oluyomu normal mi?Korkuyorumda biraz.

Çok normal canım
Bende hala var o ağrı.ara ara gelip gidiyor
Onun yanı sıra bide bel ağrısı çıktı :)
Bugün 2. kan testimi verdim değerim yükselmiş şükürler olsun :)
İnşaallah Rabbim en yakın zamanda sizlerede taddırsın.aminnnn
 
KIZLAR YINE BEN
Bidaha girmiycem diyorum ama duramiyorum. Ilac gibi terapi gibi gelio burasi.
BIR SORUM VAR SIZLERE.
negatif sonuc alanlar ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet oldunuz. Ben hala adet olmadim 3 gundur. Bilginiz var mi?
 
Canım benimde ikinci kan testim baya iyi çıktı ama adet sancısı olunca bebeğime bişey olur diye korkuyorum
 
Önemli değil Canım benim ilki 195 ikincisi 580 çıktı . Adet sancısı normal dimi ya ara ara giriyo.

Aynı şekilde benimde oluyor canım.ağrı olunca hemen yatıyorum.bide belimin tsm ortası ağrıyo.her geçen gün artıyo ağrısı.
 
Aynı şekilde benimde oluyor canım.ağrı olunca hemen yatıyorum.bide belimin tsm ortası ağrıyo.her geçen gün artıyo ağrısı.
Canım bebeğime bişey olmasında ben ağrı çekmeye razıyım. Usg kontrolüne ne zaman gideceksin. Başka kan verecek misin. Ben 10 gün sonra gitcem. İnşallah kese görünür.
 
Benimde oluyo kizlar ödüm kopuyo hemen yatiyorum psikoljimiz bozuldu artik hamile oldgunuzu bile bile ader olmaktan korkuyoruz
 
Evet kontrole gittgimde dokforum bana bunlarin olabilcegini soyledi korkma dedi ama bildigim halde yinede tedirgin oluyorum
 
Arkadaslar birsey soracagim
Bana test gunene kadar igne yazmis doktorum...
Sayetki hamilelik olursa ignelere devam ediliyor.. Peki doktor kaldigimiz sehre recete faxlayabiliyormu?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…