Belirtin varmiydi pekii bendee heyecanli bekleyisteyimm :)Bugün tam bir hafta canm geçen pazartesi transferdi
Hamiş olanlar arkadaşlar bişey sorcam sizin hala arada adet sancısına benzer ağrılarınız oluyomu normal mi?Korkuyorumda biraz.
Canım benimde ikinci kan testim baya iyi çıktı ama adet sancısı olunca bebeğime bişey olur diye korkuyorumÇok normal canım
Bende hala var o ağrı.ara ara gelip gidiyor
Onun yanı sıra bide bel ağrısı çıktı :)
Bugün 2. kan testimi verdim değerim yükselmiş şükürler olsun :)
İnşaallah Rabbim en yakın zamanda sizlerede taddırsın.aminnnn
Cok net positif :) tebrikler canim
Canım benimde ikinci kan testim baya iyi çıktı ama adet sancısı olunca bebeğime bişey olur diye korkuyorum
Önemli değil Canım benim ilki 195 ikincisi 580 çıktı . Adet sancısı normal dimi ya ara ara giriyo.Ay kusurabakma canım unutmuşum bi an
İkinci değerin kaç çıktı?
Benim 184.10 çıktı
Önemli değil Canım benim ilki 195 ikincisi 580 çıktı . Adet sancısı normal dimi ya ara ara giriyo.
Canım bebeğime bişey olmasında ben ağrı çekmeye razıyım. Usg kontrolüne ne zaman gideceksin. Başka kan verecek misin. Ben 10 gün sonra gitcem. İnşallah kese görünür.Aynı şekilde benimde oluyor canım.ağrı olunca hemen yatıyorum.bide belimin tsm ortası ağrıyo.her geçen gün artıyo ağrısı.
Evet güven hamilesin canımKızlarrrrrrr çok erken biliyorum ama idrar testi yaptım boşa umutlanmak istemiyorum size sormak istedim güveneyim mi bu teste geçen pazartesi olmuştum transfer
Canım üşütmekten de oluyo sanırım. Bide rahimde büyüyor sanırım.Benimde oluyo kizlar ödüm kopuyo hemen yatiyorum psikoljimiz bozuldu artik hamile oldgunuzu bile bile ader olmaktan korkuyoruz
Canım kan sulandırıcı mıArkadaslar birsey soracagim
Bana test gunene kadar igne yazmis doktorum...
Sayetki hamilelik olursa ignelere devam ediliyor.. Peki doktor kaldigimiz sehre recete faxlayabiliyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?