- 9 Mart 2016
- 428
- 272
- 103
- 35
Evet canim aynen oyle geliyo benimde tesekkur ederim icimi rahatlattın
Gecmis olsun canim..Kizlar merhaba degerlerim duzenli artarken sonradan bozuldu artmamaya basladi ilaclri biraktik simdi merkez degistirmek istiyorum ama cok embriyom var embryolar tasınabiliyomus diye birsey duydum boyle bisey varmidir bilgisi olan varmi
Cnm benim 3ci gun embriyosuydu 7 ci gun kanda 1.29 cikmisti ins tutmustur bekle biraz daha bakalimmMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım , geçen hafta pazartesi transferim yapıldı bugün dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yani negatif ne bileyim çok şükür ki bazı arkadaşlar pozitifi görünce bende merak ettim yaptırdım am sonuç negatif , benim 2. denemem henüz sonuç için erken mi kafam karıştı benim 5. Gün embriyosu hayırlısı bakalım birde transfer sonrası 7. Günümdeyim değil mi kızlar???
EVET TAŞINABILIYORKizlar merhaba degerlerim duzenli artarken sonradan bozuldu artmamaya basladi ilaclri biraktik simdi merkez degistirmek istiyorum ama cok embriyom var embryolar tasınabiliyomus diye birsey duydum boyle bisey varmidir bilgisi olan varmi
Listeye bak cnm genelde ilk denemeler tutmuss rabbim gonlune gore versin insArkadaşlar bişey sorucammmmmm
İlk tüp bebek denmesinde diğerlerine göre tutma şansı daha düşük mü? Öyle duyumlar aldım
Nasil tasınablıyor canim bilginiz varsa paylasabilirmisiniz hic memnun degilm merrkezden ama tekrar igneler opu cok byuyor .EVET TAŞINABILIYOR
Transferim olacak ilk aklımda deli sorularHayır cnm tamamen nasip iki arkadasım ilk tedaviden hamile biri doğum yaptı bile drum tamamen şans nasip dio
Sagl canm inslalah vardir oyle birseyGecmis olsun canim..
O konu hakkinda bilgi sahibi degilim canim.. Ama yanlis hatirlamiyorsam olsbilecegini okumustum
Tbrk ederimmm cnmmmmDayanamayıp idrar testi yaptım:) şükür pozitif yarında kan vericem
Allahım inşallah böyle örneklerle içimi rahatlatıyorsunuz sağol canım benimcanım böyle şeyler okuyup kendini üzme benim ilk denemem ve tuttu çok şükür dua et inşallah tutar canım seninde.
Evt cnm dondurulmus transfer olacak sanırım hepsi Aynı işe yarıyordonuk transfer sanırım dimi doğru anladım bnm de öle bni 13 gün çağırdı oda yarın transfer günü belli olcak ama sadece estoferm mi öle bir hap kullanıyroum bant yok
Merak etme hemde çok iyi bir beta Hcg rakamı seni bekliyor.İnşallah pozitifdir hala inanamıyorum Çarşamba test günüm
CNm rahat ol öyle bir şey olsa embriyolog doktoruna söylerdi. Sen içini ferah tut ve olumlu enerji gonder:))Kızlar mrb
Şimdi eve geldim.yunurtalar toplandı doktorum 7 tane topladık yarın Arıcaz döllenme oldu mu olmadı mı diye herşey normal bu ay transfer yapabiliriz dedi ama aklıma. Takılan şu yanımdaki kadının doktoru yumurtaların toplandı 6 tane ama folikul içleri boş en ufagina bile baktım boş havuz yapicaz dedi şimdi ben bu ülkede duydum ya içime korku düştü acaba benim yumurtaların içi dolu mu diye doktoruma ilk onu sordum yumurtalar nasıl. İçleri dolu mu diye o yarın belli olacak dedi neden öyle. Dedi acaba size ilk gün ne demişlerdi bana neden olumlu olumsuz bise denmedi yanımdaki bayan da benle girdi opuya ama doktoru ona durumu anlattım demek belli oluyormuş sizde nasıl. Oldu çok merak ediyorum içime kürt düştüyardımcı olun lutfenn
Canim listeyle ilgilenen arkadasimiz ortalarda yok ne zamandr girmiyo ondna ekleyemiyodurBeni neden listeye eklemiyorlar bilgilerimi de gönderdim
İkiz bu ikizKızlar bu gün kan verdim 13.gün 503 16.Gün 1837 nasıl çarşamba kese için çağırıyor
Benimde 5. Gün embriyosu canım 7. Gün yaptım kan testini ama sonuç 1.20 cuma günü yeniden yaptırıcam ama bana doktorum neden 14.gün olarak verdi test günümü anlamadım. Dondurulmuşların testleri gwç mi yapılıyor anlamadım daha öncekini 12. Günde yapmıştık ama bunu 14. Gün dediCnm benim 3ci gun embriyosuydu 7 ci gun kanda 1.29 cikmisti ins tutmustur bekle biraz daha bakalimm
İnşallah canım benim ya bende şaşırdım bi sorunmu var diye kız gerçekmi hiç ikiz değeri bilen varmı yazsın ne olur bu kadar katlarmı acabaİkiz bu ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?