2016 Aralik tup bebek

Kizlar merhaba degerlerim duzenli artarken sonradan bozuldu artmamaya basladi ilaclri biraktik simdi merkez degistirmek istiyorum ama cok embriyom var embryolar tasınabiliyomus diye birsey duydum boyle bisey varmidir bilgisi olan varmi
Gecmis olsun canim..
O konu hakkinda bilgi sahibi degilim canim.. Ama yanlis hatirlamiyorsam olsbilecegini okumustum

Cnm benim 3ci gun embriyosuydu 7 ci gun kanda 1.29 cikmisti ins tutmustur bekle biraz daha bakalimm

donuk transfer sanırım dimi doğru anladım bnm de öle bni 13 gün çağırdı oda yarın transfer günü belli olcak ama sadece estoferm mi öle bir hap kullanıyroum bant yok
Evt cnm dondurulmus transfer olacak sanırım hepsi Aynı işe yarıyor

Beni neden listeye eklemiyorlar bilgilerimi de gönderdim

CNm rahat ol öyle bir şey olsa embriyolog doktoruna söylerdi. Sen içini ferah tut ve olumlu enerji gonder:))

Cnm benim 3ci gun embriyosuydu 7 ci gun kanda 1.29 cikmisti ins tutmustur bekle biraz daha bakalimm
Benimde 5. Gün embriyosu canım 7. Gün yaptım kan testini ama sonuç 1.20 cuma günü yeniden yaptırıcam ama bana doktorum neden 14.gün olarak verdi test günümü anlamadım. Dondurulmuşların testleri gwç mi yapılıyor anlamadım daha öncekini 12. Günde yapmıştık ama bunu 14. Gün dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…