İnşallah hayırlı sonuçlar olsunYarın test günümmm
Arkadasim bende hic fark etmedi isitiyoruz ama ayni bazi gunler az daha az agriyor ama mesala bugunku fena agriyor birde 4-5 saat araba yolculugu yaptim otura otura dahada agriyor sanki...Progestan ampulu İki Elinde iyice yuvarlayarak ısıt , dene inan hic acımıyor öyle yapınca
Arkadasim bende hic fark etmedi isitiyoruz ama ayni bazi gunler az daha az agriyor ama mesala bugunku fena agriyor birde 4-5 saat araba yolculugu yaptim otura otura dahada agriyor sanki...Progestan ampulu İki Elinde iyice yuvarlayarak ısıt , dene inan hic acımıyor öyle yapınca
Walla benim ki ağrımıyor artık, ama iyice ısıtıyorum , ama yapılınca bi sure basili tutup 5dk kalkmıyorum. Ağrıyan yerlere kolonyali pamuk koy kurudukça koy sık sıkArkadasim bende hic fark etmedi isitiyoruz ama ayni bazi gunler az daha az agriyor ama mesala bugunku fena agriyor birde 4-5 saat araba yolculugu yaptim otura otura dahada agriyor sanki...
Canim ben dun 3 .gun transferden sonra AVM gittik yemek yedik gezdik dolandik 3 saat falan dolastik bugunde 4-5 saat yolculuk yaptim... Koruyan rabbim korur yapacak birsey yok hersey onun elinde inan...hamile olan arkadaşlar birşey soracam dışarı çıkıyo musunuz ben transferden beri sadece kan vermeye gidip geliyorum o kadar hep evdeyim siz napıyosunuz gezmeye gidiyo musunuz mesela
Bu agrıların eziyetlerin sonu mükafat olcak inşArkadasim bende hic fark etmedi isitiyoruz ama ayni bazi gunler az daha az agriyor ama mesala bugunku fena agriyor birde 4-5 saat araba yolculugu yaptim otura otura dahada agriyor sanki...
Evet bak onu deniyeyim... Kolanyada iyi gelir sagol arkadasimWalla benim ki ağrımıyor artık, ama iyice ısıtıyorum , ama yapılınca bi sure basili tutup 5dk kalkmıyorum. Ağrıyan yerlere kolonyali pamuk koy kurudukça koy sık sık
Insaallah arkdasin insaallah...Bu agrıların eziyetlerin sonu mükafat olcak inş
donuk transfer sanırım dimi doğru anladım bnm de öle bni 13 gün çağırdı oda yarın transfer günü belli olcak ama sadece estoferm mi öle bir hap kullanıyroum bant yokkızlar ben bgn doktor kontrolune gittim , transfer hazırlıklarına başlıyoruz cok şükür. sadece climare forte bant veri 15 gun kullanıp kontrole gidecegim. sanırım kontrole gittiğim zmn transfer gunu de belli olmuş olur. sizlerde sadece bant mı kullanmıstınız bu donemde
Masallah canimmHoşbulduk kader arkadaşlarım
8. Tedavimle karsınızdayım detayları yazmayacagım suanda üzülmek ve siİ üzmek istemiyorum çünkü
1 tane prensesim var 3. Tedavimden 5 yasında şimdi ise iki ay önce tedaviye basladık donduruldu 4 embriyo ve persembe transfer oldu
31 yasındayım şimdilik bu kadar inş kardeş gelir kızıma
rabbim yar ve yardimcin olsunYarın transfer günüm.
doğru diyon canım işte zor oldu ya ister istemez sakınıyo insanCanim ben dun 3 .gun transferden sonra AVM gittik yemek yedik gezdik dolandik 3 saat falan dolastik bugunde 4-5 saat yolculuk yaptim... Koruyan rabbim korur yapacak birsey yok hersey onun elinde inan...
inşallah pozitif sonuç alırsın canımYarın test günümmm
Ne iyi doktorlar varmis :) :) bosa gitmesin keske benimkileride verseydi bana... Bosa gittiler ki eminim cok guzel embryolardi... Rabbime havale ettim yapacak birseyim yok cunku...Maşallah kızçelere inşallah kardeşler gelir
Zaten iki taneyi ölesine atmim dedi dr koydu tutcanı sanmıyorum dediBelirtilerin oldumu cnm
Hepimiz için hayırlısı
Hamile olan arkadaslar bazen jel kahve rengi lekelerle geri geliyo sizde de oluyomu arada boyle
Evet canim aynen oyle geliyo benimde tesekkur ederim icimi rahatlattınBoyle topak topak toprak renginde mi? Benim de oyle oluyor..bugun arayip sordum da normalmis. Kan gelmezse sorun yok dedi. Zaten o jelin gelmesinden haric leke filan olmuyo.
kızlar benim bugun 7. günüm. Çok karın ağrım var. gecede sıkıştığımda yataktan kaldırıyor beni bu ağrı. dış gebelik filan olumsuz bişey yoktur değil mi. bende endişelenmiycem diyorum ama tutamıyorum kendimi
Sağol canım benim doktor gel ben takip edecem diyor doktor mersinde ben niğdedeyim kafam karıştı ya yollar okadar kötüki bilemedim ne yapacamMasaallah canimm yaa harika cok guzel :)
Olurmu cnm bnm gormemisizdirrrValla canim ben negatif aldigim halde hep yazdim en son artik topikte olamiycagim dedigim halde bakmadan duramadim bugun yine yazdim ve soru sordum ama bir kisi bile cevap yazmadi malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?