2016 Aralik tup bebek

Progestan ampulu İki Elinde iyice yuvarlayarak ısıt , dene inan hic acımıyor öyle yapınca
Arkadasim bende hic fark etmedi isitiyoruz ama ayni bazi gunler az daha az agriyor ama mesala bugunku fena agriyor birde 4-5 saat araba yolculugu yaptim otura otura dahada agriyor sanki...

Progestan ampulu İki Elinde iyice yuvarlayarak ısıt , dene inan hic acımıyor öyle yapınca
Arkadasim bende hic fark etmedi isitiyoruz ama ayni bazi gunler az daha az agriyor ama mesala bugunku fena agriyor birde 4-5 saat araba yolculugu yaptim otura otura dahada agriyor sanki...

Walla benim ki ağrımıyor artık, ama iyice ısıtıyorum , ama yapılınca bi sure basili tutup 5dk kalkmıyorum. Ağrıyan yerlere kolonyali pamuk koy kurudukça koy sık sık

hamile olan arkadaşlar birşey soracam dışarı çıkıyo musunuz ben transferden beri sadece kan vermeye gidip geliyorum o kadar hep evdeyim siz napıyosunuz gezmeye gidiyo musunuz mesela
Canim ben dun 3 .gun transferden sonra AVM gittik yemek yedik gezdik dolandik 3 saat falan dolastik bugunde 4-5 saat yolculuk yaptim... Koruyan rabbim korur yapacak birsey yok hersey onun elinde inan...

donuk transfer sanırım dimi doğru anladım bnm de öle bni 13 gün çağırdı oda yarın transfer günü belli olcak ama sadece estoferm mi öle bir hap kullanıyroum bant yok

Masallah canimm
Ne guzel benimde 4,5 yasinda bir kizim var ve bizde ikinci icin ugrasiyoruz
Onca tedavi oldum ama hic biri tutmadi sonra rabbim 11 sene sonra kizimizi verdi bize...
Rabbim bu yolda hepimize yar ve yardimcimiz olsun...

Canim ben dun 3 .gun transferden sonra AVM gittik yemek yedik gezdik dolandik 3 saat falan dolastik bugunde 4-5 saat yolculuk yaptim... Koruyan rabbim korur yapacak birsey yok hersey onun elinde inan...
doğru diyon canım işte zor oldu ya ister istemez sakınıyo insan

Maşallah kızçelere inşallah kardeşler gelir
Zaten iki taneyi ölesine atmim dedi dr koydu tutcanı sanmıyorum dedi Belirtilerin oldumu cnm
Hepimiz için hayırlısı
Ne iyi doktorlar varmis :) :) bosa gitmesin keske benimkileride verseydi bana... Bosa gittiler ki eminim cok guzel embryolardi... Rabbime havale ettim yapacak birseyim yok cunku...

Hamile olan arkadaslar bazen jel kahve rengi lekelerle geri geliyo sizde de oluyomu arada boyle

Boyle topak topak toprak renginde mi? Benim de oyle oluyor..bugun arayip sordum da normalmis. Kan gelmezse sorun yok dedi. Zaten o jelin gelmesinden haric leke filan olmuyo.

Sorma benim de oyleydi. Hala da oluyor bunlar guzel seyler pozitif dusun. Ben de dayanamayip aramistim dis gebelik mi diye. Oyle hi ihtimal yok demişti. Senin su an belli olmaz ama dis gebelik de su an agri yapmaz zaten yuzde 2 ihtimal. ALLAH Muhafaza. Hemsire yerlesme ağrısı o birak agrisin dedi bana:)

Kizlar merhaba degerlerim duzenli artarken sonradan bozuldu artmamaya basladi ilaclri biraktik simdi merkez degistirmek istiyorum ama cok embriyom var embryolar tasınabiliyomus diye birsey duydum boyle bisey varmidir bilgisi olan varmi

Valla canim ben negatif aldigim halde hep yazdim en son artik topikte olamiycagim dedigim halde bakmadan duramadim bugun yine yazdim ve soru sordum ama bir kisi bile cevap yazmadi malesef...
Olurmu cnm bnm gormemisizdirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…