Olurmu oyle sey canim burda herkese yer var :) ben 4-5 saatir yolladayim az once vardik internetim olmadigi icin okuyamadim birde sayfa cok ilerleyinca kaciriyor olabiliyor insan yazilanlari... Kisisel bir durum olmaz canim :)
Trip atma kız hoşgeldin tabiki:) kendini anlat bize :) ne aşamadasın tüp bebekte :)
allahım allahım ne güldüm bu lafına allah seni
Beni neden listeye eklemiyorlar bilgilerimi de gönderdim
Erken daha durrr bekleKızlar bu arada bugun 6. Günüm ya ama ben bugünü bitirirdim akşam oldu ya:)
Yarın acayip test yapasım var iyiki evde yok yoksa şeytana uyar yapardım
Belkide 2ci testi yaptirmamak icindir cnmm ins olumlu sonuc alirsin takma kafana stres cok zararliiBenimde 5. Gün embriyosu canım 7. Gün yaptım kan testini ama sonuç 1.20 cuma günü yeniden yaptırıcam ama bana doktorum neden 14.gün olarak verdi test günümü anlamadım. Dondurulmuşların testleri gwç mi yapılıyor anlamadım daha öncekini 12. Günde yapmıştık ama bunu 14. Gün dedi
Yok yok yapamam zaten evde test yok ama olsa sanki yarın şansımı denerdim :)Erken daha durrr bekle
Kiz sabret lutfen... Erken daha bosuna yaparsin :)Kızlar bu arada bugun 6. Günüm ya ama ben bugünü bitirirdim akşam oldu ya:)
Yarın acayip test yapasım var iyiki evde yok yoksa şeytana uyar yapardım
Cuma olurmu acaba :) eşim bugun diyo sen çok rahatsın doğru söyle testmi yaptın yemegin üzerine Yemin ettim yapmadım diye inandı :) gecen düşük yaptığımda 7. Günden itibaren hergün yaptım aşırı silik çıkmıştı aklım ona gidiyor :)Kiz sabret lutfen... Erken daha bosuna yaparsin :)
Cnm bnm yaaa kiyamammm sanaaa ne kaldikiii sabrettt cikmazsa uzuleceksin ya kanda cikarsaa bende sabredememistim ama son 1gunn sonra zaferrr bayragiii insssCuma olurmu acaba :) eşim bugun diyo sen çok rahatsın doğru söyle testmi yaptın yemegin üzerine Yemin ettim yapmadım diye inandı :) gecen düşük yaptığımda 7. Günden itibaren hergün yaptım aşırı silik çıkmıştı aklım ona gidiyor :)
Ben keseyide kalp atisinida duydum cok şükür cok guzel bi duyguymus insallah saglikla devaminida yasarim hepimiz yasariz insallahKese filan gordnz mu siz? Bana once ocak 12 gibi demisti. Bugun aradigimda daha gitmedin mi bu hafta gidin dedi
Maşallah Allah sağlıkla tamamlasın inşallahBen keseyide kalp atisinida duydum cok şükür cok guzel bi duyguymus insallah saglikla devaminida yasarim hepimiz yasariz insallah
Amin arkadasim hepinize dua ediyorumMaşallah Allah sağlıkla tamamlasın inşallah
bnm donuk transfer olacak sanırım cumartesi aşa yukarı aynı olcaz demekki beraber gün sayarız artıkKızlar merhaba kaç gündür girmiyorum sayfaya
Bugün benim yumurtlarlar alında doktor 10 tane sayıyordu kontrollerde 9 tane aldık dedi 1 tanesi boş çıkmış Perşembe veya cumartesi transfer olacak yani duruma göre benimle aynı durumu paylaşan var mı ? Bide kullanmam içşn progestan ilaç verdi
Neyseki 6 gün bitti kaldı 4:)Cnm bnm yaaa kiyamammm sanaaa ne kaldikiii sabrettt cikmazsa uzuleceksin ya kanda cikarsaa bende sabredememistim ama son 1gunn sonra zaferrr bayragiii insss
:) hadi cuma olsun..Cuma olurmu acaba :) eşim bugun diyo sen çok rahatsın doğru söyle testmi yaptın yemegin üzerine Yemin ettim yapmadım diye inandı :) gecen düşük yaptığımda 7. Günden itibaren hergün yaptım aşırı silik çıkmıştı aklım ona gidiyor :)
Canimm yariladin :) en zorlari kaldi :))))Neyseki 6 gün bitti kaldı 4:)
Valla hiç bitmez diyordum ama az kaldı inş:)
Hadi inşallah canımMerak etme hemde çok iyi bir beta Hcg rakamı seni bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?