2016 Aralik tup bebek

Dun hamilelik takvimini nasil iptal edebilirim diye sordum cevap veren olmadi. Bugun de testim negatif cikti ama hala adet gormedim suzce normalmi dedim yine kimse bisey yazmadi. (Daha onceki 2 denemende test gununden 2 gun once adet olmustum. )
Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşım. Ben de çeşitli gruplara yazdım ancak hiç cevap alamadım. Benim değerim çok az artığı için ilaçları bıraktırdı doktorum ve adetin olacak kendisi düşecek dedi .11 gündür bekliyorum en ufak kanama yok.

Senin değerin gününe göre iyiydi demi cnm
Kısmette olmayınca olmuyor ... kan testi yaptırsana değerin sıfırlaması biraz uzun sürüyor benim 960 dan sonra düşmüştü 2 hafta adet oldum parça parça gelmişti hep ..

Kacinci denemenizdi

Nasıldı değerleriniz

Değerim güzeldi canım ama dediğin gibi olmayınca olmuyor. Nasipten ötesi yok.Allahım hepimize nasip etsin inşallah.cumaya kadar gelmezse doktor gel bakalım dedi. Kan testi yaptırsam iyi ama hastaneye gitmek zor geliyor artık

Cuma doktora gideceksen kan verme iki iş olmasın sana ... İnsan kan vermekten nefret ediyor o dönem ((((
Ama bak ben düşükten 2 ay sonra bidaha yaptırdım geçiyor adet olsan daha rahatlarsın hiç umudum kalmıyor ozaman

@cogi

bnde bgn kan pıhtılaşması ve kromozom analizi için kan verdim 2 aya cıkarmıs sonuc önlem amaclı yaptryorum bklım lazım olmaz inş ama
2 ay çok uzunmusss bnada 1 ayı bulur demişlerdi daha kısa sürede geldi.insallah bir sıkıntı yoktur canım iyi yaptın için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…