- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Canimm yariladin :) en zorlari kaldi :))))
:) hadi cuma olsun..
Ne guzel pazarlik yapiyorsun :)
Kendini uzme erkende varsada cikmayabilir biliyorsun...
Insallah bizde yaşarız bu duygulariBen keseyide kalp atisinida duydum cok şükür cok guzel bi duyguymus insallah saglikla devaminida yasarim hepimiz yasariz insallah
Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşım. Ben de çeşitli gruplara yazdım ancak hiç cevap alamadım. Benim değerim çok az artığı için ilaçları bıraktırdı doktorum ve adetin olacak kendisi düşecek dedi .11 gündür bekliyorum en ufak kanama yok.Dun hamilelik takvimini nasil iptal edebilirim diye sordum cevap veren olmadi. Bugun de testim negatif cikti ama hala adet gormedim suzce normalmi dedim yine kimse bisey yazmadi. (Daha onceki 2 denemende test gununden 2 gun once adet olmustum. )
Senin değerin gününe göre iyiydi demi cnmHepimiz için hayırlısı olsun arkadaşım. Ben de çeşitli gruplara yazdım ancak hiç cevap alamadım. Benim değerim çok az artığı için ilaçları bıraktırdı doktorum ve adetin olacak kendisi düşecek dedi .11 gündür bekliyorum en ufak kanama yok.
Kacinci denemenizdiHepimiz için hayırlısı olsun arkadaşım. Ben de çeşitli gruplara yazdım ancak hiç cevap alamadım. Benim değerim çok az artığı için ilaçları bıraktırdı doktorum ve adetin olacak kendisi düşecek dedi .11 gündür bekliyorum en ufak kanama yok.
Nasıldı değerlerinizHepimiz için hayırlısı olsun arkadaşım. Ben de çeşitli gruplara yazdım ancak hiç cevap alamadım. Benim değerim çok az artığı için ilaçları bıraktırdı doktorum ve adetin olacak kendisi düşecek dedi .11 gündür bekliyorum en ufak kanama yok.
İnsallah canim rabbim isteyen herkese yasatsinInsallah bizde yaşarız bu duygulari
Değerim güzeldi canım ama dediğin gibi olmayınca olmuyor. Nasipten ötesi yok.Allahım hepimize nasip etsin inşallah.cumaya kadar gelmezse doktor gel bakalım dedi. Kan testi yaptırsam iyi ama hastaneye gitmek zor geliyor artıkSenin değerin gününe göre iyiydi demi cnm
Kısmette olmayınca olmuyor ... kan testi yaptırsana değerin sıfırlaması biraz uzun sürüyor benim 960 dan sonra düşmüştü 2 hafta adet oldum parça parça gelmişti hep ..
İlk denememdiKacinci denemenizdi
Cuma doktora gideceksen kan verme iki iş olmasın sana ... İnsan kan vermekten nefret ediyor o dönemDeğerim güzeldi canım ama dediğin gibi olmayınca olmuyor. Nasipten ötesi yok.Allahım hepimize nasip etsin inşallah.cumaya kadar gelmezse doktor gel bakalım dedi. Kan testi yaptırsam iyi ama hastaneye gitmek zor geliyor artık
2 ay çok uzunmusss bnada 1 ayı bulur demişlerdi daha kısa sürede geldi.insallah bir sıkıntı yoktur canım iyi yaptın için rahat eder@cogi
bnde bgn kan pıhtılaşması ve kromozom analizi için kan verdim 2 aya cıkarmıs sonuc önlem amaclı yaptryorum bklım lazım olmaz inş ama
Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin.tam oldu deyip sevinmek sonra olumsuz sonuç almak zor gercektenİlk denememdi
Canım sanmıyorum bir matematikçi olarak mantıklı gelmedi:))Arkadaşlar bişey sorucammmmmm
İlk tüp bebek denmesinde diğerlerine göre tutma şansı daha düşük mü? Öyle duyumlar aldım
İlkinde ikiz tutan arkadaşlarım var :)Canım sanmıyorum bir matematikçi olarak mantıklı gelmedi:))
Genetik sonucunu bkliyorummmm 3 haftayı bulur demişti cem bey bugün 2 haftabittii .İnşallah güzel gelir aminSenin ne durumda cnm transferin ne zaman olacak hayırlısıyla belli mi
Hic bilmiyorum kii :) sonucumu alip hollandaya donmem lazim kizimin okulu basliyor.. Mecburi degil ama 3 hafta zaten izin aldik okuldan cok fazla kalamiyacagim... Bakalim belki haftaya pazartesi yaparim testSen nezaman test yapcan cnm :)
Dvlet hastanesi ya işler yavas işliyor. İnş test sonuclarımız temiz gelir cnm2 ay çok uzunmusss bnada 1 ayı bulur demişlerdi daha kısa sürede geldi.insallah bir sıkıntı yoktur canım iyi yaptın için rahat eder
Hayırlı olsun canım ilk defa böyle bir test gördüm:))Dayanamayıp idrar testi yaptım:) şükür pozitif yarında kan vericem
Amin canimmDvlet hastanesi ya işler yavas işliyor. İnş test sonuclarımız temiz gelir cnm
İnşallah canım,Allah hepimize nasip etsin. kesinlikle zor oluyor ve hala ara ara ağlıyorum. Diyorum zaten iyiki çalışıyorum yoksa kafama çok takacakmışım.Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin.tam oldu deyip sevinmek sonra olumsuz sonuç almak zor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?