2016 Aralik tup bebek

cogito88 aldınmı bebişini cnm nasıl gecti transfer? Bgn 11 gbı merkezdeydm dua ettim sana ve herkese inş tutunur bebişin. Bnde transfer hazırlıklarına basladım cok sukur 3 haftaya kalmaz bnde alırım bebişimi

Kızlar benim 3. Gün embriyosu test günüm cumartesi bugün 7. Gün idrar testini yarın mı yapsam öbürgün mü

Aynen canım bir adet olabilsem. Ki haldır huldur iş yapıyorum.Psikolojik olarak böyle yapınca düşecekmiş gibi geliyor.

Kızlar yine ben ve yine size bi sorum var kuru kayısı yesem bi sorun olur mu bu arada kuruyemiş kabiz yapiyo haberiniz olsun beni öyle yaptı

Ben yiyorum hem kabizliga hemde kansızlığa iyi gelirmiş hergun 3 yda 4 tane yiyorum
Valla banada biraz önce annem almış cnm ya çok kötü oldum resmen ağladım ya afedersiniz kabiz oldum diye çünkü doktor özellikle uyardı kesinlikle kabiz olma diye çok kötüydü gerçekten inşallah fayda eder

Aman yerde kar varsa boşver cikmaman en iyisi Allah'ım korsun. Ama arada bir esinle yapacağın kaçamaktan da bişey olmaz

Doktorlar bu kabızlık konusunu neden bu kadar onemsiyo acaba.

Saabahlari ac karnina ye arkasindan ilik su ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…