- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Ben de çok merak ediyorum geçen de yazdım neredesin şekerim diyee.ses vermediiiazrass iki üç gündür girmiyor cnm ondan ekleyememiştir gelince ekler .. merak ediyorum aslında hergün girerdi inş olumsuz bşy yoktur
Canım gözün aydinnnnHadi inşallah canım
Aynen canım bir adet olabilsem. Ki haldır huldur iş yapıyorum.Psikolojik olarak böyle yapınca düşecekmiş gibi geliyor.Cuma doktora gideceksen kan verme iki iş olmasın sana ... İnsan kan vermekten nefret ediyor o dönem((((
Ama bak ben düşükten 2 ay sonra bidaha yaptırdım geçiyor adet olsan daha rahatlarsın hiç umudum kalmıyor ozaman
Canım 8 azcik erken bnce 9 iyisidir:))Kızlar benim 3. Gün embriyosu test günüm cumartesi bugün 7. Gün idrar testini yarın mı yapsam öbürgün mü
Evet canım Aynen güzel haberleri beraber veririz inşallahbnm donuk transfer olacak sanırım cumartesi aşa yukarı aynı olcaz demekki beraber gün sayarız artık
Ben yiyorum hem kabizliga hemde kansızlığa iyi gelirmiş hergun 3 yda 4 tane yiyorumKızlar yine ben ve yine size bi sorum var kuru kayısı yesem bi sorun olur mu bu arada kuruyemiş kabiz yapiyo haberiniz olsun beni öyle yaptı
Yorma kendini diyecem ama elde değil rabbim korusun bebislermiziBende haftaya başlıycam bisürü iş birikmiştir bukdr girmem imkansız(((((
Valla banada biraz önce annem almış cnm ya çok kötü oldum resmen ağladım ya afedersiniz kabiz oldum diye çünkü doktor özellikle uyardı kesinlikle kabiz olma diye çok kötüydü gerçekten inşallah fayda ederBen yiyorum hem kabizliga hemde kansızlığa iyi gelirmiş hergun 3 yda 4 tane yiyorum
Aman yerde kar varsa boşver cikmaman en iyisi Allah'ım korsun. Ama arada bir esinle yapacağın kaçamaktan da bişey olmazanladım canım öğretmensin heralde maşallah dışarda çok kar var bende sakarım biraz eşim aksam geliyo evde yalnızım tekte çıkmak istemiyorum o yüzden baya sıkıldım siz çıkıyo musunuz merak ettim eşimin izinli gününde ilk fırsatta çıkacam çok bunaldım
Ye canım faydası var zararı yokKızlar yine ben ve yine size bi sorum var kuru kayısı yesem bi sorun olur mu bu arada kuruyemiş kabiz yapiyo haberiniz olsun beni öyle yaptı
Doktorlar bu kabızlık konusunu neden bu kadar onemsiyo acaba.Valla banada biraz önce annem almış cnm ya çok kötü oldum resmen ağladım ya afedersiniz kabiz oldum diye çünkü doktor özellikle uyardı kesinlikle kabiz olma diye çok kötüydü gerçekten inşallah fayda eder
Nebilim kuzu ya keşke kuruyemiş yemez olsaydım inşallah bişey olmamıştırYe canım faydası var zararı yok
Bilakis sabah özellikle 2,3 aksamdan suda beklemiş kayısı ye ve üzerine bol su iç, hic kabızlığın kalmazYe canım faydası var zararı yok
Kabizken kasıklarını kasıyomuşsun oda bebeğin tutunmasını engelliyormus canmDoktorlar bu kabızlık konusunu neden bu kadar onemsiyo acaba.
Saabahlari ac karnina ye arkasindan ilik su icValla banada biraz önce annem almış cnm ya çok kötü oldum resmen ağladım ya afedersiniz kabiz oldum diye çünkü doktor özellikle uyardı kesinlikle kabiz olma diye çok kötüydü gerçekten inşallah fayda eder
Hadi hayırlısı olsun..Yarın test günümmm
Öyle yapaym artıkSaabahlari ac karnina ye arkasindan ilik su ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?