2016 Aralik tup bebek

Nebilim kuzu ya keşke kuruyemiş yemez olsaydım inşallah bişey olmamıştır kasıklarım çok kötü batıyo
Korkma bende bu süreçte kaç kez geçirdim kabızlık boşver tutacak olan her türlü tutuyor ama şurup iç rahatlarsın ben öyle yaptım tabi doktorunun önerdiği bi şurup olsn

Ben keseyide kalp atisinida duydum cok şükür cok guzel bi duyguymus insallah saglikla devaminida yasarim hepimiz yasariz insallah
Canım kaç haftalıkken duydun kalbini hayırlı olsun. Benim 16 ocakta randevum var acaba duyulur mu ozaman.

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorcam transferin yapıldığı gün 1. Günümüz mu oluyor ?
Birde Benim bugün transferin 10. Günü cumartesi 61 çıkmıştı bugünde şimdi baktirdik 108 çıktı .İki katına çıkmamış yani bu bı sorun mu yani illa iki kat mı olması lazim

Tatlım artmış ya sen ona bak.. kafana takma böyle şeyleri

Korkma bende bu süreçte kaç kez geçirdim kabızlık boşver tutacak olan her türlü tutuyor ama şurup iç rahatlarsın ben öyle yaptım tabi doktorunun önerdiği bi şurup olsn
Bende bi msj ataym o zamanda bana da bi ilaç versin inşallah tutunur canm ya gerçekten ilk günler bi korkum düşüncem yoktu ama yavaş yavaş en ufak biseyde korkmaya başladım bişey olacak diye

Transfer günü sayılmıyor değerinizde bence sorun yok nerdeyse iki katı zaten sağlıkla yükselmeye devam eder inş

Kızlar yine ben ve yine size bi sorum var kuru kayısı yesem bi sorun olur mu bu arada kuruyemiş kabiz yapiyo haberiniz olsun beni öyle yaptı
Cnm ben kayısı suyu aldım markette günde 2 bardak içiyorum ne kabızım ne ishal iyi geliyor :)
Yorma kendini diyecem ama elde değil rabbim korusun bebislermizi
Az önce kızımı yıkadım sırtım agrıdı
Arkadaş aradı canımı sıktı neyapıyorsun dışarı çıkalımmı dedi bende dinleniyorum uzanıyorum canım istemiyor şu belli olsun öyle yaparız bşyler dedim...
Bana sen böyle yatıyorsun ondan olmuyor dedi !
Bende bozuldum dedim kızım zaten bırakmıyor ara ara uzanıyorum elime geçmez sürekli yatmak dedim ... insanlar bizi anlamaz çünkü bu aşamalardan geçmemiş .. ikinci çocuğuna hamile ve istediği ay hemen kalıyor anlıyamaz beler yaşadığımızı hissettiğimizi ...
Öyle işte anlatasım geldi:)

Cnm %60 artması gerekiyor en az seninde ondan fazla artımızı ufak rakam farklara takılma bile :)

Annemde sabah kayısı hosafı yapayım da iç dedi bende öyle yapcam bu arada kusura bakma cnm ama arkadaşın çok dengesiz birisi sanırım sen sıkma canını rabbim verdiği gibi almasını da biliyor ama o arkadaşın bundan mahrum sanırım sen üzülme inşallah bebisin seninledir

Bu topikte başarısız olanlar tekrar ne zaman deneyecek
Canim ben 4. Negatifi yasadim malesef. Valla maddi imkanim olsa 1 ay sonra yine yapardim ama makesef. Dondurulmus embriyom da yok o yuzden 10.000 tl lazim onu biriktirmek icin de zaman. Ne zaman biriktirirsek o zaman deniycez artik. Rapor vs onlari da bi arastircam bakalim hayirlisi. Senin pozitifmiydi?

Dikkatli olun. İki kat kural olmakla birlikte sizin artış ta iyi. İşi gücü bırakın. Güzel beslenin. Sizin artış 1,77 olmuş. %60 minimum diye biliyorum

Kayısı hoşafı daha işe yarar cnm iç şifa olsun

İnsanlar garip aslında yatarım ondan tutmaz derler yatmam sen çok ayaktaydın ondan düşük yaptın derler .. herşeye bşy derler ... özellikle kalp kırmak istemiyorum ama kolay kalp kırıyor insanlar .. rabbim herkesin gönlüne göre versin nediyim kimseyi bu imtihanla sınamasın zor gerçekten çeken bilir

Ben de malesef işkolikliğimin ve Israrla işe dönmek istememin bedeli diye düşünüyorum . Pozitiften negatife döndü. Çalışınca da sağlıklın beslenemedim. Nisan ayına kadar diyetisyen desteği alıp Nisanda tekrar düşünüyorum. 2. Denememdi ilki de pozitiften negatife döndü. Sanıyorum doktorum ideal kiloya gelmeden beni kabul etmeyecek. Çok zayıfımda. Yoksa hemen tekrar denemek istiyorum

Allah yardım eder erkenden parayı ayarlarsın inş cnm

KIXLAR acil yardım. Bugün canım çok turşu istedi.. oturdum bir tabak yedim.. şimdi ben ishal oldum.. en yüksek hassasiyette ıkınmadan yapıyorum wc yi .. ama benim gibi ishal olan var mı ?!? İshalden nasıl kurtulabilirim acil yardım ...,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…