2016 Aralik tup bebek

Hayirlisi canim. Herkesin derdi ayri iste. Bende keske kilo verebilsem benimde fazlam var. Keske bu konudada birbirimize kilo alip verme imkanimiz olsaydi ne guzel olurdu di mi?

Hayirlisi canim. Herkesin derdi ayri iste. Bende keske kilo verebilsem benimde fazlam var. Keske bu konudada birbirimize kilo alip verme imkanimiz olsaydi ne guzel olurdu di mi?
Bende size 10-15 kilo veririm fazla valla hiç bşy istemem verirken :))))))

Ustu kalsin diyosun ahhahaa... Ben almiim bende zaten cok var canim sagol...
Tüh veremedim yine bana kaldı desene:)))
Valla eğer bu tüp bebek olmazsa sıkı rejime gitcem biraz zayıflayıp sporada başlıycam 1 sene içinde 13 kilo aldım bu kiloyla Milet çocuk doğuruyor :)
Daha hamile olursamda arada kaynar yağlarım :)inş öylede olur :)

Ya tabiki ideal kiloda olup oyle hamile kalmak cok daha saglikli ama napalim. Herkesin yapisi bir olmuyor. Insaallah hamileyken cok almazsin canim.

Ah öyle bir imkan olsa verecek çok ta başta kocam
Insaallah ideal kil9na bir an once gelirsin canim. Tedavi surecinde daha rahat olur senin icin. Bol bol sagliksiz beslen abur cubur ye. Yatmadan once ye. Pogca borek tatli ye.. Hep ye...

Boş ver canım sıkma canını bizimde normal davranmamızı bekliyorlar sen yat pişman olmaktansa yatmak daha iyi

Bunu bana söyleyen çok yok öyle yaptığın için yok böyle yaptığın için olmuyor kocakarı metodlarını yapmadığım zaman sen daha çok doktor gezersin diye insanlar acımasız ve düşüncesiz

Tabiki canm sanırım bizde çok hassaslasıyoruz durumu öğrendikten sonra ama insanlarda kalp kırmakta artık ustalaşmış durumdalar sen sıkma canını boşver bence senin bebisin sana tutunacak inşallah tutunur içimdeki ses yanıltmaz beni

Ben bugün süt içtim tuvaleten çıkamadım karnım gurul gurul yanımdakilerden utandım

Tamam ben matematikte sıkıntı yasarsam senin kapını calarim tarihim iyidir sende bana sorarsın
Anlaştık ortak:)))))
Ya tabiki ideal kiloda olup oyle hamile kalmak cok daha saglikli ama napalim. Herkesin yapisi bir olmuyor. Insaallah hamileyken cok almazsin canim.
İnş hamile olayım da sonda veririz daha .. rabbim hayırlısını versin az önce forumda dolaşırken kızıma tüp bebek yaptıgım dönemdeki bi arkadaşın yazısına rasladım çok tanıdık geldi nicki okudum ikinci çoçuğa hamile kalmış biri down sendromlu ve 7 ağdır hastahanede yatıyormuş ne zor bi imtihan çok üzüldüm hiç bşy yazmadım elim varmadı ... rabbim bizi böyle ağır imtihanla sınamasın .. kimi zaman çok isteyip bşy olmuyorsa gerçekten olmamasında bi hayır vardır
Boş ver canım sıkma canını bizimde normal davranmamızı bekliyorlar sen yat pişman olmaktansa yatmak daha iyi
Valla bende bilmiyorum neyapayım yatıyorum bi dert yatmıyorum bi dert ... olacağı varsa hertürlü olur öyle düşünüyorum ama İnsanlar pskolojini bozabiliyor
Malesef cnm malesef .. anlamazlar bizi bizden başkası

Ya öylemi hisettin inş cnm seninde benimde hepimizin de tutar valla burda negatif alanlara kendim kadar üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…