Hicbi zaman kaybetme yaa umidini..git ver kanini birden artmis olucak bence mis gibi oh:)Cnm çok mutlu oldum senin adına ve içimi ümit kapladı, benimde 11. Gün 33 13. Gün 44 , yarın tekrardan kan verecem, hiç ümitli değildim hatta dünden beri ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum , ateşim 39 a kadar yükseldi. Senin mesajını okuyunca çok ümitlendim. Allahım umarım yüzümüzü güldürsün, kümsenin kucağını boş bırakmasın
Bir de su türevleri var:kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım, sen çok taktiğin için olmuyor,kendini okadar kurcalatmasan mı acaba,....,...Cnm ben kayısı suyu aldım markette günde 2 bardak içiyorum ne kabızım ne ishal iyi geliyor :)
Az önce kızımı yıkadım sırtım agrıdı
Arkadaş aradı canımı sıktı neyapıyorsun dışarı çıkalımmı dedi bende dinleniyorum uzanıyorum canım istemiyor şu belli olsun öyle yaparız bşyler dedim...
Bana sen böyle yatıyorsun ondan olmuyor dedi !
Bende bozuldum dedim kızım zaten bırakmıyor ara ara uzanıyorum elime geçmez sürekli yatmak dedim ... insanlar bizi anlamaz çünkü bu aşamalardan geçmemiş .. ikinci çocuğuna hamile ve istediği ay hemen kalıyor anlıyamaz beler yaşadığımızı hissettiğimizi ...
Öyle işte anlatasım geldi:)
Tekrar baktirsana kanda canim belki bir supriz olurrr insHepimiz için hayırlısı olsun arkadaşım. Ben de çeşitli gruplara yazdım ancak hiç cevap alamadım. Benim değerim çok az artığı için ilaçları bıraktırdı doktorum ve adetin olacak kendisi düşecek dedi .11 gündür bekliyorum en ufak kanama yok.
Tövbe yarebbim tövbe ne saçma laflar ya bu lafları söyleyenlerin kafası nasıl çalışıyor acaba .. herhalde kimse keyfi bu eziyeti çekmez ...kurcalatırım hoşuma gidiyor diycen utanmayıp o lafı söyleyene tövbe tövbe sinirden güldüm vallahi :)Bir de su türevleri var:kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım, sen çok taktiğin için olmuyor,kendini okadar kurcalatmasan mı acaba,....,...
Kizlar fazla kacirmayinn kabizlik cekerken bir anda ishal oldumm dikValla banada biraz önce annem almış cnm ya çok kötü oldum resmen ağladım ya afedersiniz kabiz oldum diye çünkü doktor özellikle uyardı kesinlikle kabiz olma diye çok kötüydü gerçekten inşallah fayda eder
Canım kendini suçlama bu kadar erken beslenmenin olumsuz etkisi olmaz kendini üzme lütfen.senjnle ilgili olduğunu hiç düşünmüyorum Rabbim biliyor elbet .Kilo al tabiki çok zayıfsan eğer ben de hep kilo almak isteyenlerdenim.doyetsyene gitmiştim 3 yıl önce işe yaradı .Kilo vermek daha kolay almak daha zor bnce:))Ben de malesef işkolikliğimin ve Israrla işe dönmek istememin bedeli diye düşünüyorum . Pozitiften negatife döndü. Çalışınca da sağlıklın beslenemedim. Nisan ayına kadar diyetisyen desteği alıp Nisanda tekrar düşünüyorum. 2. Denememdi ilki de pozitiften negatife döndü. Sanıyorum doktorum ideal kiloya gelmeden beni kabul etmeyecek. Çok zayıfımda. Yoksa hemen tekrar denemek istiyorum
Tek tüp olması sorun değil tüpte HİDROSALPİNKS olması hamile kalmamızın yüzde olarak oranını düşürüyor eğer netten HİDROSALPİNKS nedir diye bakarsan orada açıklaması daha güzel şekilde anlatılıyor...HİDROSALPİNKS olduğu zaman hsg görüntülerinde tüpün şiş bir şekilde görünüyorsa (içi dolu ve dr sucuk gibi şişmiş demişti) bebeğin rahimde durmasını ve tutunmasını engelleyecek şekilde içerisinden rahime sıvı akıtıyor ve gebeliğin oluşmasını engelliyor...Dr um o tüpün rahim ile bağlantısının kesilmesi gerektiğini söyledi ve bağlantının kesilmesi, ya da tüpün alınmasıyla hamileliği engelleyici hiçbir olumsuzluktan bahsetmedi ve yumurtlaman devam edecektir sorun olmaz dedi...Diğer dr um laparoskopi de açmaya çalışmış (aç-kapa) yapmış şimdi tekrar uğraştıracak beni...Yumurtam da 5 taneydi 2 si kondu şimdi 3 kaldı...olsun isterdim ama kısmet değilmiş...İnşallah sorun HİDROSALPİNKS tir de başka tedaviye gerek kalmadan 2. tüp bebek denememde başarılı olurum...İnşallah senin öyle bir sorunun yoktur ilk denemende hemen hamile kalırsın...
Keşke sürpriz olsa. Ama doktor umutlu konuşmadığı için tekrar kan vermeye hiç cesaret edemedim.Tekrar baktirsana kanda canim belki bir supriz olurrr ins
Bna kimse kurcalatmasan demedi ama geçen burda bir ark yazmıştı:))Tövbe yarebbim tövbe ne saçma laflar ya bu lafları söyleyenlerin kafası nasıl çalışıyor acaba .. herhalde kimse keyfi bu eziyeti çekmez ...kurcalatırım hoşuma gidiyor diycen utanmayıp o lafı söyleyene tövbe tövbe sinirden güldüm vallahi :)
Bazi drlar %60diyorlar cnm merak etmeKızlar bişey sorcam transferin yapıldığı gün 1. Günümüz mu oluyor ?
Birde Benim bugün transferin 10. Günü cumartesi 61 çıkmıştı bugünde şimdi baktirdik 108 çıktı .İki katına çıkmamış yani bu bı sorun mu yani illa iki kat mı olması lazim
Aynen ya öyle valla yaşın da geçiyor okadarda tedavi gördün olmuyor hatta bana sende deve cinsi var bile demişlerdi derler herşeyi derler bana daha yok mu çocuk diyince rabbime sorun ne diyecek bakalım diyordum bıkmıştım rabbim affetsinBir de su türevleri var:kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım, sen çok taktiğin için olmuyor,kendini okadar kurcalatmasan mı acaba,....,...
Ya korkuyorum bebeğim tutunduysa zarar vermeyeyim diyorumBen bugün süt içtim tuvaleten çıkamadım karnım gurul gurul yanımdakilerden utandım
Hadi yarinnn yappp lutfennn belki suprizzzzzz hamilesinnKeşke sürpriz olsa. Ama doktor umutlu konuşmadığı için tekrar kan vermeye hiç cesaret edemedim.
Henüz adetim gelmedi. Ve psikolojim pek iyi değil.Sanırım bir kaç ay kendi haline bırakıcam canım.Hakkımızda hayırlısı inşallah.Bu topikte başarısız olanlar tekrar ne zaman deneyecek
Canim fazla tuketme salamura konserve ve hazir yiyecekler yasakkkKIXLAR acil yardım. Bugün canım çok turşu istedi.. oturdum bir tabak yedim.. şimdi ben ishal oldum.. en yüksek hassasiyette ıkınmadan yapıyorum wc yi .. ama benim gibi ishal olan var mı ?!? İshalden nasıl kurtulabilirim acil yardım ...,
Vemez canım ya muz ye hemen faydası oluyorYa korkuyorum bebeğim tutunduysa zarar vermeyeyim diyorum
Haho cnm kiyamam sana vurun abaliya 20 kiloda bende var birimizden birimiz iyi olalim bari ya sen al ya ben fazlaliklari:)Tüh veremedim yine bana kaldı desene:)))
Valla eğer bu tüp bebek olmazsa sıkı rejime gitcem biraz zayıflayıp sporada başlıycam 1 sene içinde 13 kilo aldımbu kiloyla Milet çocuk doğuruyor :)
Daha hamile olursamda arada kaynar yağlarım :)inş öylede olur :)
Bir kaç gün daha bekliyim canım ya, insan tekrar tekrar üzülmek istemiyor. Sizin haberlerinizle mutlu oluyorum. Allah herkesin kucağını doldursun.Hadi yarinnn yappp lutfennn belki suprizzzzzz hamilesinn
Amin cnm inşallahMasallah canimm
Ne guzel benimde 4,5 yasinda bir kizim var ve bizde ikinci icin ugrasiyoruz
Onca tedavi oldum ama hic biri tutmadi sonra rabbim 11 sene sonra kizimizi verdi bize...
Rabbim bu yolda hepimize yar ve yardimcimiz olsun...
Senin basıl oldu ki cnm coktu secıp koydular gerisini attılar mıNe iyi doktorlar varmis :) :) bosa gitmesin keske benimkileride verseydi bana... Bosa gittiler ki eminim cok guzel embryolardi... Rabbime havale ettim yapacak birseyim yok cunku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?