2016 Aralik tup bebek

Hicbi zaman kaybetme yaa umidini..git ver kanini birden artmis olucak bence mis gibi oh:)

Bir de su türevleri var:kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım, sen çok taktiğin için olmuyor,kendini okadar kurcalatmasan mı acaba,....,...

Tekrar baktirsana kanda canim belki bir supriz olurrr ins

Bir de su türevleri var:kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım, sen çok taktiğin için olmuyor,kendini okadar kurcalatmasan mı acaba,....,...
Tövbe yarebbim tövbe ne saçma laflar ya bu lafları söyleyenlerin kafası nasıl çalışıyor acaba .. herhalde kimse keyfi bu eziyeti çekmez ...kurcalatırım hoşuma gidiyor diycen utanmayıp o lafı söyleyene tövbe tövbe sinirden güldüm vallahi :)

Kizlar fazla kacirmayinn kabizlik cekerken bir anda ishal oldumm dik

Canım kendini suçlama bu kadar erken beslenmenin olumsuz etkisi olmaz kendini üzme lütfen.senjnle ilgili olduğunu hiç düşünmüyorum Rabbim biliyor elbet .Kilo al tabiki çok zayıfsan eğer ben de hep kilo almak isteyenlerdenim.doyetsyene gitmiştim 3 yıl önce işe yaradı .Kilo vermek daha kolay almak daha zor bnce:))

Anladım canım.kolay bi süreç degil rabbim seninde yüzünü güldürsün insallah.Bir an evvel sağlıklı sıhhatli evlatlara kavuşursun

Bna kimse kurcalatmasan demedi ama geçen burda bir ark yazmıştı:))

Bazi drlar %60diyorlar cnm merak etme

Aynen ya öyle valla yaşın da geçiyor okadarda tedavi gördün olmuyor hatta bana sende deve cinsi var bile demişlerdi derler herşeyi derler bana daha yok mu çocuk diyince rabbime sorun ne diyecek bakalım diyordum bıkmıştım rabbim affetsin

Canim fazla tuketme salamura konserve ve hazir yiyecekler yasakkk

Haho cnm kiyamam sana vurun abaliya 20 kiloda bende var birimizden birimiz iyi olalim bari ya sen al ya ben fazlaliklari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…