2016 Aralik tup bebek

Canım senin embriyon dondurulmuş embriyo mu. Benim dün 583 çıktı.kese ne zaman görünür acaba.

minikgelin S Sece44 çok teşekkür ederim içime doğmuştu tutacağı ilk transfer ama olsun. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin İnşAllah

Kızlar bütün msjları okuyamadım kusura bakmayın Yen'i gelenler hoşgeldiniz. Yen'i transferler hayırlısı olsun İnşAllah. melekleri narin olan arkadaşlar üzülmeyin Allah Büyüktür İnşAllah sizde meleklerinize tez vakitte kavuşursunuz İnşAllah.
Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öper iyi akşamlar dilerim. Bende kelli felli bi üye değilim ama sizi çok sevdim Rabbim in izni ile dualarımdasınız.

Normalde insanlar birbirine film kitap mağaza restoran tavsiye ederler artık bize tı
Amin canım

Negatif alan arkadaşlarım ben gecen tüp bebekte düşük yapınca 1 ay dinlendim diğer ay çizik atıldı rahmime ve tedaviye başladım vallahi çok zor geldi keşke biraz ara verseydim dedim... biraz dinlenmek hem hormonlarınız vücudunuz için iyi hemde pskolojik iyi gelir ... dondurulmuş embriyonuz varsa deneyin ara vermesenizde olur o zahmetli olmuyor ama sil baştan yapacaksanız zor oluyor kendimden biliyorum .. şu kar kış geçsin ilkbaharda güneş gibi doğsun evinize bebekler :)ben şimdi keşke ilkbaharda yapsaydım diyorum her aşaması çok zor geldi tüp bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…