Sonra nasıl çıktı sonuçların katlandımıCnm benim 3ci gun embriyosuydu 7 ci gun kanda 1.29 cikmisti ins tutmustur bekle biraz daha bakalimm
Bir daha yememCanim fazla tuketme salamura konserve ve hazir yiyecekler yasakkk
Canim 6 haftalik derken son adet tarihinden itibaren mi hesapladin normal gebelik gibi6 haftalikken kalbini duyduk canim ama alttan muayneyle karindan duyulurmu okadar erken bilmiyorum
Evet doktor oyle hesapladi bugunde tam 7 hafta olduCanim 6 haftalik derken son adet tarihinden itibaren mi hesapladin normal gebelik gibi
O kadar çok duydum ki bunları :)Bir de su türevleri var:kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım, sen çok taktiğin için olmuyor,kendini okadar kurcalatmasan mı acaba,....,...
Tup bebekle normal gebelik fark etmiyor o zaman canim demiEvet doktor oyle hesapladi bugunde tam 7 hafta oldu
Dua edip beklicez artık yapacak bişey yok..Sağol canimBazi drlar %60diyorlar cnm merak etme
Bende öyle biliyorum yani son adet tarihi baz alınıyor sanirimTup bebekle normal gebelik fark etmiyor o zaman canim demi
Transfer gunleri degisiyo ya ben farkli olur saniyodum daBende öyle biliyorum yani son adet tarihi baz alınıyor sanirim
Aynen ya sanki ben negatif aldm basmdan aşağı sıcak su dökülüyoYa öylemi hisettin inş cnm seninde benimde hepimizin de tutar valla burda negatif alanlara kendim kadar üzülüyorum
Ishal olmak sorun olur mu ki kuzuKizlar fazla kacirmayinn kabizlik cekerken bir anda ishal oldumm dik
Canım senin embriyon dondurulmuş embriyo mu. Benim dün 583 çıktı.kese ne zaman görünür acaba.Aynen ya öyle valla yaşın da geçiyor okadarda tedavi gördün olmuyor hatta bana sende deve cinsi var bile demişlerdi derler herşeyi derler bana daha yok mu çocuk diyince rabbime sorun ne diyecek bakalım diyordum bıkmıştım rabbim affetsin
Amin canımminikgelin S Sece44 çok teşekkür ederim içime doğmuştu tutacağı ilk transfer ama olsun. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin İnşAllah
Kızlar bütün msjları okuyamadım kusura bakmayın Yen'i gelenler hoşgeldiniz. Yen'i transferler hayırlısı olsun İnşAllah. melekleri narin olan arkadaşlar üzülmeyin Allah Büyüktür İnşAllah sizde meleklerinize tez vakitte kavuşursunuz İnşAllah.
Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öper iyi akşamlar dilerim. Bende kelli felli bi üye değilim ama sizi çok sevdim Rabbim in izni ile dualarımdasınız.
Evet cnm farketmiyomus benim hesaplarimla doktorunki ayni çıktı gittigimde son adetten hesapladiTup bebekle normal gebelik fark etmiyor o zaman canim demi
10 gun sonra fln gozukur kesen benim 15.gun 503 tu dondurulmustu.10 gun sonra cagirmisti keseyi gormek icin gozukmustudeCanım senin embriyon dondurulmuş embriyo mu. Benim dün 583 çıktı.kese ne zaman görünür acaba.
Çok sağol canım10 gun sonra fln gozukur kesen benim 15.gun 503 tu dondurulmustu.10 gun sonra cagirmisti keseyi gormek icin gozukmustude
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?