2016 Aralik tup bebek

Kizlar merhaba degerlerim duzenli artarken sonradan bozuldu artmamaya basladi ilaclri biraktik simdi merkez degistirmek istiyorum ama cok embriyom var embryolar tasınabiliyomus diye birsey duydum boyle bisey varmidir bilgisi olan varmi
Çok üzüldüm cnm içine sinmiyorsa değiştir tabi.embriyolari tasiyorlarmis bende öyle duydum istersen yeni başlayacağın yere sor onlar daha iyi bilir.Allah kolaylik versin.Sağlıklı sihatli evlatların olsun:)

İnşallah canım benim ya bende şaşırdım bi sorunmu var diye kız gerçekmi hiç ikiz değeri bilen varmı yazsın ne olur bu kadar katlarmı acaba
CNm benim kız kardesiminde böyle arttı 2 katından fazla dedim ikiz diye 33 hf olduk bile

Caniiim bugun aksam 8 de oldum transferimi, agrisiz bi islemdi 5 dk ancak surdu. Ben bayaa stres yapmistim. Cok kolay gecti. Oh ohh sende pesinden geliyosun cnm benimde dualarim hepimizle cok sagol arkadasim

İyi geceler kizlar. Bende az once catlatma ignemi yaptim. Allah nasip ederse çarşamba günü yumurtalar toplanacak. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Yumoşların hep kaliteli olsun hepsi döllensin inş:)
Caniiim bugun aksam 8 de oldum transferimi, agrisiz bi islemdi 5 dk ancak surdu. Ben bayaa stres yapmistim. Cok kolay gecti. Oh ohh sende pesinden geliyosun cnm benimde dualarim hepimizle cok sagol arkadasim
Gözün aydın cnm 12 gün sonra güzel haberi ver inş :)

Hadi bakalım hayırlı sonuçlar canım

İyi geceler kizlar. Bende az once catlatma ignemi yaptim. Allah nasip ederse çarşamba günü yumurtalar toplanacak. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Hadi inşallah bol bol kaliteli yumoslarin ve embriyolarn olur inşallah canm bence bu tedavinin en güzel işlemi yumurta toplatma çıktığında ki o uyku varya oh mis hala diyorum keske test gününe kadar beni yine öyle uyutsalar negatifse uyandirmasalar

Hadi inşallah güzel bi haberle gelirsin 12 Gün sonra canm :)

Kızlar bugün yumurtalarımı topladılar ve akşam doktorla konuştuk 7 tane olgun olduğunu söyledi sizlerde kaç embriyo olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…