Sag ol canimEvet cnm farketmiyomus benim hesaplarimla doktorunki ayni çıktı gittigimde son adetten hesapladi
Çok üzüldüm cnm içine sinmiyorsa değiştir tabi.embriyolari tasiyorlarmis bende öyle duydum istersen yeni başlayacağın yere sor onlar daha iyi bilir.Allah kolaylik versin.Sağlıklı sihatli evlatların olsun:)Kizlar merhaba degerlerim duzenli artarken sonradan bozuldu artmamaya basladi ilaclri biraktik simdi merkez degistirmek istiyorum ama cok embriyom var embryolar tasınabiliyomus diye birsey duydum boyle bisey varmidir bilgisi olan varmi
Maşallah canım değerin kaçtı keseyi gördüğünde acabaEvet doktor oyle hesapladi bugunde tam 7 hafta oldu
Evet canım donmuştu çarşamba gel dedi doktor seninkide perşembe falan olur canımCanım senin embriyon dondurulmuş embriyo mu. Benim dün 583 çıktı.kese ne zaman görünür acaba.
CNm benim kız kardesiminde böyle arttı 2 katından fazla dedim ikiz diye 33 hf olduk bileİnşallah canım benim ya bende şaşırdım bi sorunmu var diye kız gerçekmi hiç ikiz değeri bilen varmı yazsın ne olur bu kadar katlarmı acaba
Valla bilmiyorm 15. Gunden sonra bidaha test istememişti doktorumMaşallah canım değerin kaçtı keseyi gördüğünde acaba
Sen niye umutsuzluğa kapılıyorsun hemen tutunma var savaş var dua et umut et ve bekle lütfen, benim ki de yavaş artıyor ama umutla benimle diyorum inşallahDua edip beklicez artık yapacak bişey yok..Sağol canim
Tamam canım sağol bende son adetten hesapladığımda 5 haftalık falan oluyor ikinci aya girdik ayy darısı bekleyenlerin başına inşallahValla bilmiyorm 15. Gunden sonra bidaha test istememişti doktorum
Malesef canım öyle bir imkanım yok sen nasipse düsünüyormusunFarahFarah canim sen selen hanima mi devam ediceksin
Seninde gozukur allahin izniyle artik:) amin canim insallah herkese dua ediyorumTamam canım sağol bende son adetten hesapladığımda 5 haftalık falan oluyor ikinci aya girdik ayy darısı bekleyenlerin başına inşallah
Caniiim bugun aksam 8 de oldum transferimi, agrisiz bi islemdi 5 dk ancak surdu. Ben bayaa stres yapmistim. Cok kolay gecti. Oh ohh sende pesinden geliyosun cnm benimde dualarim hepimizle cok sagol arkadasimcogito88 aldınmı bebişini cnm nasıl gecti transfer? Bgn 11 gbı merkezdeydm dua ettim sana ve herkese inş tutunur bebişin. Bnde transfer hazırlıklarına basladım cok sukur 3 haftaya kalmaz bnde alırım bebişimi
Yavrun hep seninle kalır sıkı sıkı tutunur inşallahCaniiim bugun aksam 8 de oldum transferimi, agrisiz bi islemdi 5 dk ancak surdu. Ben bayaa stres yapmistim. Cok kolay gecti. Oh ohh sende pesinden geliyosun cnm benimde dualarim hepimizle cok sagol arkadasim
Yumoşların hep kaliteli olsun hepsi döllensin inş:)İyi geceler kizlar. Bende az once catlatma ignemi yaptim. Allah nasip ederse çarşamba günü yumurtalar toplanacak. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Gözün aydın cnm 12 gün sonra güzel haberi ver inş :)Caniiim bugun aksam 8 de oldum transferimi, agrisiz bi islemdi 5 dk ancak surdu. Ben bayaa stres yapmistim. Cok kolay gecti. Oh ohh sende pesinden geliyosun cnm benimde dualarim hepimizle cok sagol arkadasim
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar canımCaniiim bugun aksam 8 de oldum transferimi, agrisiz bi islemdi 5 dk ancak surdu. Ben bayaa stres yapmistim. Cok kolay gecti. Oh ohh sende pesinden geliyosun cnm benimde dualarim hepimizle cok sagol arkadasim
Hadi bakalım canım kolay geleİyi geceler kizlar. Bende az once catlatma ignemi yaptim. Allah nasip ederse çarşamba günü yumurtalar toplanacak. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Hadi inşallah bol bol kaliteli yumoslarin ve embriyolarn olur inşallah canm bence bu tedavinin en güzel işlemi yumurta toplatma çıktığında ki o uyku varya oh mis hala diyorum keske test gününe kadar beni yine öyle uyutsalar negatifse uyandirmasalarİyi geceler kizlar. Bende az once catlatma ignemi yaptim. Allah nasip ederse çarşamba günü yumurtalar toplanacak. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Hadi inşallah güzel bi haberle gelirsin 12 Gün sonra canm :)Caniiim bugun aksam 8 de oldum transferimi, agrisiz bi islemdi 5 dk ancak surdu. Ben bayaa stres yapmistim. Cok kolay gecti. Oh ohh sende pesinden geliyosun cnm benimde dualarim hepimizle cok sagol arkadasim
Maşallah 7 si de kaliteli embrio olsun inşallahKızlar bugün yumurtalarımı topladılar ve akşam doktorla konuştuk 7 tane olgun olduğunu söyledi sizlerde kaç embriyo olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?