2016 Aralik tup bebek

Kızlar bugün yumurtalarımı topladılar ve akşam doktorla konuştuk 7 tane olgun olduğunu söyledi sizlerde kaç embriyo olmuştu
Spermler kaliteliyse çoğu döllenşr cnm
Bizde sperm sorunu vardı 11 yumurtamdan ikisi döllendi
Ama sperm yumurta kaliteli olursa en fazla 1-2 tane döllenmez

Ah canimm benimm..
Vallahi normal sartlarda insanin beli agriyor cocuk yikadigin zaman...
Ama dedigin gibi bu yollardan gecen anca anlar gecmeyen kolay kolay anlamaz...

Selam kızlar birkać gundür yazamadım. Babannem kötu demiştim sakaryaya geldim ve babanemi dün kaybettik. Bugün cenazesi vardı. Üç gündür çok kötüyüm ağlamaktan uykusuzluktan baş ağrısından mahfoldum. Kendimi kasmamaya çalıştım ama koyverdim kendimi toparlayamadım. Daha once hic geri gelmeyen jel ili gündür parca parca sarılı geliyor ve bu akşamda kahve rengi akıntıyla geldi çok korkuyorum sizce normal mi beneğime birsey olmuşmudur????

Kızlar bugün yumurtalarımı topladılar ve akşam doktorla konuştuk 7 tane olgun olduğunu söyledi sizlerde kaç embriyo olmuştu
Benim 29yumurta toplandı, 18döllendi 12 tanesi 5.güne gitti senikiler de hepsi 1.kalite olur inşallah

Son düzenleme:
Basiniz sagolsun canim cok aci sevdigin bi insani ugurlamak cok iyi bilirim bence bebegin sna simsiki tutundu ve birakmayacak beslenmene sagligina dikkat et, jelin o sekilde gelmesi normal, bugun bana hemsire dediki ilerki gunlerde oyle gelme durumu daha cok olur dedi. Sikma canini sen

Olmamıştır canım başın sağ olsun ama bukadar üzme kendini stres yapma yat bacaklarının altınada bi yastık koy bebeğinide düşün artık ölenle ölünmüyor

hamişler test gününe kadar okuduğunuz dualar var mıydı ?!? Neydi paylaşır mısınız ?!?

Ah canimm benimm..
Vallahi normal sartlarda insanin beli agriyor cocuk yikadigin zaman...
Ama dedigin gibi bu yollardan gecen anca anlar gecmeyen kolay kolay anlamaz...

Aynen valla ben çok zorlanıyorum kızımı yıkarken o oyun istiyor ben hemen yıkayıp çıkarmak :)
Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun cnm
Korkma jel kahve pembe turuncu sarı renklerde gelebilir

Canım basın sağ olsun, allah sabırlar versin. Önceki ivf deneme başarısız olunca eşim de ben de dağıldık. Boyle büyük başka bir acı olmaz sandım bağıra bağıra ağladım. İsyan mi oldu bilmem 2gün sonra aniden babamın ölüm haberi geldi , herşeyin hayirlisi. Bizim bilmediğimiz gücümüzün aklımızın yetmediği zamanlar durumlar var tabii. Allah sabir versin. Bebisin de geleceği varsa gelir, sağlıkla gelsin inşallah canim. Tüm sevdiklerimizin mekanları cennet olsun inşallah

: çok üzüldüm cnm babanın mekanı cennet olsun rabbim sizlere uzun ömür versin
Hep diyorum saglık herşeyden önce geliyor bizi rabbim daha zor sınavlardan geçirmesin

hamişler test gününe kadar okuduğunuz dualar var mıydı ?!? Neydi paylaşır mısınız ?!?
Ben genelde esmaları çektim burda bi arkadaş yazmıştı ya halik ya bari ya mucip ya vasiy demişti bi arkadaş sende çek içinden geldiği gibi dua et rabbim geri çevirmez inşallah inşallah tutunur bebeğin canım

Senin basıl oldu ki cnm coktu secıp koydular gerisini attılar mı
Ah canim bilmiyorum nasil yaptilar ama attilar herhalde yada bilmiyorum artik hic kimseye guvenim kalmadi.. Belki ebryolarimi baska ulkeye sattilar biliyorum kizaniniz olur boyle yazdigim icin ama inanin artik hic birseye guvenmiyorum...
Yillardir 15 sene tedavi gormus oldugum hastane (hollandada) gecen haberlere ciktiki 26 cocuk baska birilerin embryolarla dunyaya gelmis yani baska birinin embryosu transfer edilmis dusunebiliyormusunuz??? 26 bebek boyle yanlis olmus... Ve kimbilir daha duymadiklarimiz.. Cok hatalar oluyor cok haksizliklar oluyor bilmediklerimiz... Neyse ben konuyu fazla uzatmayim canim sıkılıyor

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Aaaaaa o haberi gördüm hatta eşim çağırdı izleyeyim diye nasıl korkunç geldi başkasının çocuğunu taşıyacaksın yada senin çocugunu başkası taşıycak çok üzücü bi durum ..ülkemizde böyle bşy olmaz sanırım inş diyim

Caniiim bugun aksam 8 de oldum transferimi, agrisiz bi islemdi 5 dk ancak surdu. Ben bayaa stres yapmistim. Cok kolay gecti. Oh ohh sende pesinden geliyosun cnm benimde dualarim hepimizle cok sagol arkadasim
Hadı canım 10-12 gun sonra güzel haberını alırsiız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…