- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Spermler kaliteliyse çoğu döllenşr cnmKızlar bugün yumurtalarımı topladılar ve akşam doktorla konuştuk 7 tane olgun olduğunu söyledi sizlerde kaç embriyo olmuştu
Ah canimm benimm..Cnm ben kayısı suyu aldım markette günde 2 bardak içiyorum ne kabızım ne ishal iyi geliyor :)
Az önce kızımı yıkadım sırtım agrıdı
Arkadaş aradı canımı sıktı neyapıyorsun dışarı çıkalımmı dedi bende dinleniyorum uzanıyorum canım istemiyor şu belli olsun öyle yaparız bşyler dedim...
Bana sen böyle yatıyorsun ondan olmuyor dedi !
Bende bozuldum dedim kızım zaten bırakmıyor ara ara uzanıyorum elime geçmez sürekli yatmak dedim ... insanlar bizi anlamaz çünkü bu aşamalardan geçmemiş .. ikinci çocuğuna hamile ve istediği ay hemen kalıyor anlıyamaz beler yaşadığımızı hissettiğimizi ...
Öyle işte anlatasım geldi:)
Amin arkadaim insallah hepimiz guzel haberler verelim :)Yumoşların hep kaliteli olsun hepsi döllensin inş:)
Gözün aydın cnm 12 gün sonra güzel haberi ver inş :)
Aminn canim insallahHadi inşallah güzel bi haberle gelirsin 12 Gün sonra canm :)
Benim 29yumurta toplandı, 18döllendi 12 tanesi 5.güne gitti senikiler de hepsi 1.kalite olur inşallahKızlar bugün yumurtalarımı topladılar ve akşam doktorla konuştuk 7 tane olgun olduğunu söyledi sizlerde kaç embriyo olmuştu
Basiniz sagolsun canimSelam kızlar birkać gundür yazamadım. Babannem kötu demiştim sakaryaya geldim ve babanemi dün kaybettik. Bugün cenazesi vardı. Üç gündür çok kötüyüm ağlamaktan uykusuzluktan baş ağrısından mahfoldum. Kendimi kasmamaya çalıştım ama koyverdim kendimi toparlayamadım. Daha once hic geri gelmeyen jel ili gündür parca parca sarılı geliyor ve bu akşamda kahve rengi akıntıyla geldi çok korkuyorum sizce normal mi beneğime birsey olmuşmudur????
Olmamıştır canım başın sağ olsun ama bukadar üzme kendini stres yapma yat bacaklarının altınada bi yastık koy bebeğinide düşün artık ölenle ölünmüyorSelam kızlar birkać gundür yazamadım. Babannem kötu demiştim sakaryaya geldim ve babanemi dün kaybettik. Bugün cenazesi vardı. Üç gündür çok kötüyüm ağlamaktan uykusuzluktan baş ağrısından mahfoldum. Kendimi kasmamaya çalıştım ama koyverdim kendimi toparlayamadım. Daha once hic geri gelmeyen jel ili gündür parca parca sarılı geliyor ve bu akşamda kahve rengi akıntıyla geldi çok korkuyorum sizce normal mi beneğime birsey olmuşmudur????
Ah canimm benimm..
Vallahi normal sartlarda insanin beli agriyor cocuk yikadigin zaman...
Ama dedigin gibi bu yollardan gecen anca anlar gecmeyen kolay kolay anlamaz...
Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun cnmSelam kızlar birkać gundür yazamadım. Babannem kötu demiştim sakaryaya geldim ve babanemi dün kaybettik. Bugün cenazesi vardı. Üç gündür çok kötüyüm ağlamaktan uykusuzluktan baş ağrısından mahfoldum. Kendimi kasmamaya çalıştım ama koyverdim kendimi toparlayamadım. Daha once hic geri gelmeyen jel ili gündür parca parca sarılı geliyor ve bu akşamda kahve rengi akıntıyla geldi çok korkuyorum sizce normal mi beneğime birsey olmuşmudur????
Canım basın sağ olsun, allah sabırlar versin. Önceki ivf deneme başarısız olunca eşim de ben de dağıldık. Boyle büyük başka bir acı olmaz sandım bağıra bağıra ağladım. İsyan mi oldu bilmem 2gün sonra aniden babamın ölüm haberi geldi , herşeyin hayirlisi. Bizim bilmediğimiz gücümüzün aklımızın yetmediği zamanlar durumlar var tabii. Allah sabir versin. Bebisin de geleceği varsa gelir, sağlıkla gelsin inşallah canim. Tüm sevdiklerimizin mekanları cennet olsun inşallahSelam kızlar birkać gundür yazamadım. Babannem kötu demiştim sakaryaya geldim ve babanemi dün kaybettik. Bugün cenazesi vardı. Üç gündür çok kötüyüm ağlamaktan uykusuzluktan baş ağrısından mahfoldum. Kendimi kasmamaya çalıştım ama koyverdim kendimi toparlayamadım. Daha once hic geri gelmeyen jel ili gündür parca parca sarılı geliyor ve bu akşamda kahve rengi akıntıyla geldi çok korkuyorum sizce normal mi beneğime birsey olmuşmudur????
Canım basın sağ olsun, allah sabırlar versin. Önceki ivf deneme başarısız olunca eşim de ben de dağıldık. Boyle büyük başka bir acı olmaz sandım bağıra bağıra ağladım. İsyan mi oldu bilmem 2gün sonra aniden babamın ölüm haberi geldi , herşeyin hayirlisi. Bizim bilmediğimiz gücümüzün aklımızın yetmediği zamanlar durumlar var tabii. Allah sabir versin. Bebisin de geleceği varsa gelir, sağlıkla gelsin inşallah canim
Amin canım amin: çok üzüldüm cnm babanın mekanı cennet olsun rabbim sizlere uzun ömür versin
Hep diyorum saglık herşeyden önce geliyor bizi rabbim daha zor sınavlardan geçirmesin
Ben genelde esmaları çektim burda bi arkadaş yazmıştı ya halik ya bari ya mucip ya vasiy demişti bi arkadaş sende çek içinden geldiği gibi dua et rabbim geri çevirmez inşallah inşallah tutunur bebeğin canımhamişler test gününe kadar okuduğunuz dualar var mıydı ?!? Neydi paylaşır mısınız ?!?
Ah canim bilmiyorum nasil yaptilar ama attilar herhalde yada bilmiyorum artik hic kimseye guvenim kalmadi.. Belki ebryolarimi baska ulkeye sattilarSenin basıl oldu ki cnm coktu secıp koydular gerisini attılar mı
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunCanım basın sağ olsun, allah sabırlar versin. Önceki ivf deneme başarısız olunca eşim de ben de dağıldık. Boyle büyük başka bir acı olmaz sandım bağıra bağıra ağladım. İsyan mi oldu bilmem 2gün sonra aniden babamın ölüm haberi geldi , herşeyin hayirlisi. Bizim bilmediğimiz gücümüzün aklımızın yetmediği zamanlar durumlar var tabii. Allah sabir versin. Bebisin de geleceği varsa gelir, sağlıkla gelsin inşallah canim. Tüm sevdiklerimizin mekanları cennet olsun inşallah
Amin canım aminAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Aaaaaa o haberi gördüm hatta eşim çağırdı izleyeyim diye nasıl korkunç geldi başkasının çocuğunu taşıyacaksın yada senin çocugunu başkası taşıycak çok üzücü bi durum ..ülkemizde böyle bşy olmaz sanırım inş diyimAh canim bilmiyorum nasil yaptilar ama attilar herhalde yada bilmiyorum artik hic kimseye guvenim kalmadi.. Belki ebryolarimi baska ulkeye sattilarbiliyorum kizaniniz olur boyle yazdigim icin ama inanin artik hic birseye guvenmiyorum...
Yillardir 15 sene tedavi gormus oldugum hastane (hollandada) gecen haberlere ciktiki 26 cocuk baska birilerin embryolarla dunyaya gelmis yani baska birinin embryosu transfer edilmisdusunebiliyormusunuz??? 26 bebek boyle yanlis olmus... Ve kimbilir daha duymadiklarimiz.. Cok hatalar oluyor cok haksizliklar oluyor bilmediklerimiz... Neyse ben konuyu fazla uzatmayim canim sıkılıyor
Hadı canım 10-12 gun sonra güzel haberını alırsiızCaniiim bugun aksam 8 de oldum transferimi, agrisiz bi islemdi 5 dk ancak surdu. Ben bayaa stres yapmistim. Cok kolay gecti. Oh ohh sende pesinden geliyosun cnm benimde dualarim hepimizle cok sagol arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?