2016 Aralik tup bebek

Ayy evet ben gördüm o haberi iğrenç bişey düşünmesi bile kötü allahım esirgemiş seni canım olmuyorsa var bi hayır demekki inşallah burdan yüzün güler hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim

Yaaa ve bu benim tedaviler gördügüm hastane düsünemiyorum yaaa.. Allahtan hic bir tedavim tutmadı...
Ben artık olmaz diye birsey diyemem hersey olabilir canım...

Ayy evet ben gördüm o haberi iğrenç bişey düşünmesi bile kötü allahım esirgemiş seni canım olmuyorsa var bi hayır demekki inşallah burdan yüzün güler hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim
Evet canım bizde esimle ona dua ediyoruz... Varmıs bundada bir hayır dedik... İnsaallah istanbuldaki tedavimiz tutar...

Basınız sagolsun canım.. Allah rahmet etsin..
Uzuldum ınan...
Ama sende suan kendını cok uzme ne olur... Babaannenın ömrü bukadarmıs...

Allah razı olsun zaten moralim sıfırdı birde bugün lekeli gelince aklım çıktı gece olduğu içinde kimseyi arayamadım. Inşallah ihtiyaç fazlasıdır dışarı çıkan.
Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun cnm
Korkma jel kahve pembe turuncu sarı renklerde gelebilir
Allah razı olsun. Gelebilir demislerdi ama şimdiye kadar hiç gelemişti ve bu durumda gelmesi çok korkuttu.
Başın sağolsun ölümden daha acı birşey yok gerçekten. Tüp bebeğe başladığım zaman babannem rahatsızlandı telefonda gelmeni isterim dedi ama hava soğuk sende hastasın ama olsun baban fransadan gelince gelirsin demişti. Nitekimde öyle oldu ağırlaşinca babam geldi babamla gittik yanına ama bize tepki veremedi bile bir nefes can çekişiyordu. Her geldiğimde bebek nerde diyordu bende hep dua et dedim. Bu sefer bebegimle geldim ama o yoktu. Tarif edilemeyecek duygular. Rabbim onların mekanıni cennet etsin bizi de o cennete samimi adaylardan inşallah.

Cnm nasılsın bakalım iyi enerjin var maşallah bize yansıyan:) bnde bgn doktora gttm bantlara basladık 3 haftaya transferım olur hakkımda hayırlısı olsn inş
İyiyim Can'ım cok sukur hayat koşturmacasi iyi geldi kafamda tutmuyorum sanki hic tedavi olmamis gibi düşünüyorum vücûd olarakta rahatım adet oldum bitecek nerdeyse iyice rahatladım adetim de gayet normaldi oyle bazisi cok kanamalı
Filan oluyor demişti korkmuştum sizden guzel haberler bekliyorum okuyorum sizi ins :)
@cogi

bnde bgn kan pıhtılaşması ve kromozom analizi için kan verdim 2 aya cıkarmıs sonuc önlem amaclı yaptryorum bklım lazım olmaz inş ama
Nereye yaptirdim cnm bende bir yaptırayım diyirum ikinci tedavi düşünürsem butun testlerim yapılmış olsun
Bu topikte başarısız olanlar tekrar ne zaman deneyecek
Senin olmadı mi cnm ? Benim başarısız oldu Suan icin bilmiyoruz NE zmn deneriz tekrar biraz doğal yoldan deneriz diyoruz fkt belli de olmaz bir iki ay sonra tekrar bir hasret gelir hadi deriz baslariz belki :)

Bende transfer sonrasi 2 gün dinlenebildim ,bu hafta çalışmaya basladim. Öğretmen olduğum için hep ayaktayim ,insallah kötü etkilemez

Kizlar liste hic güncellenmemiş baktım benim sonucum
Bile yazılmamis

FarahFarah başın sagolsun canım.Allah rahmet eylesin. Bu dünyada bi ölüme care yok heralde.Bende bu yaz 2 tane kuzenimi trafik kazasinda kaybettim,insan bi türlü inanamiyo

Muz ye canım. Muz iyi geliyor

Başın saolsun canm babannenin mekanı cennet olsun inşallah kendini bebeğin için toparlamaya çalış sen artık bi annesin ve en önemlisi babannen hep bebeğin için dua edermiş emin ol bebeğine bişey olmasını o asla istemez bunun için bian önce toparlanmaya bak kahverengi lekede sorun olmaz parlak kırmızı gelmediği sürece sorun yok demektir demişti doktor şimdi kafanı biraz rahatlatmaya ve dinlenmeye çalış bebeğin için

Basınız sagolsun canım.. Allah rahmet etsin..
Uzuldum ınan...
Ama sende suan kendını cok uzme ne olur... Babaannenın ömrü bukadarmıs...
Gayret ediyorum ama cok zor Allah razi olsun.
FarahFarah korkma cnm cok okudum
Ben o jelin oyle kahve geldiğini.. babaanneinin mekanı cennet olsun Rabb'im sabırlar versin ..
Insallah öyledir devami gelmez. Allah razi olsun
FarahFarah başın sagolsun canım.Allah rahmet eylesin. Bu dünyada bi ölüme care yok heralde.Bende bu yaz 2 tane kuzenimi trafik kazasinda kaybettim,insan bi türlü inanamiyo
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah. Ne kadar boş şeyleri kendimize dert ediyormuşuz ölüm diye bir gercek varken.

Insallah canlarim ya iyiki varsınız Allah razi olsun bir nebze olsun rahatladım. Uykusuzum ama uyku tutmuyor üzulüyorum bebege zarar veriyormuyum diye ama elimden gelmiyor. Rabbime emanet artık veren o alacak olan o.

Insallah canlarim ya iyiki varsınız Allah razi olsun bir nebze olsun rahatladım. Uykusuzum ama uyku tutmuyor üzulüyorum bebege zarar veriyormuyum diye ama elimden gelmiyor. Rabbime emanet artık veren o alacak olan o.
Sendende canm benm kendini çok fazlada yıpratma inşallah bişey olmaz bebeğine en kötü gidebilirsen kontrole gidersin için rahatlar birazda olsa kendinede bebisinede dikkat et canm benim rabbim sana şu anda peygamber efendimizin sabrindan versin çok zor bi durum gerçekten

FarahFarah inna lillah ve inna ileyhi raciun. Rabbim sabir versin ates dustugu yeri yakiyor cok zor ama Allahtan geldik donus onadir. Allah dayanma gucu versin babanneye merhameti ile muamele etsin. Transfer zamani sonuc beklerken ben de kuzenimi kaybettim aniden ve cok gencti. boyle hassas donemlere denk gelmesi Allahin imtihani napalim.

Jel e gelince benim de iki uc gundur kahverengi geliyor acaba yoruldum biraz is yaptim ondan mi dedim ama tahminen icerde birikiyor kendi rengi o sekilde. Hemsireyi aradim onun haricinde bi lekeleme yada kan gibi bisey yoksa sorun degil diyo.

Allah razı olsun hepsi imtihan ne doğru yazdın ama akılla duygular karışiyor Allah yardımcimız olsun. Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…