Tweety ben taşıdım embriyomu özel kapları var cok değişik bi duygu al bebeğini elinde kabun içinde tasıÇok üzüldüm cnm içine sinmiyorsa değiştir tabi.embriyolari tasiyorlarmis bende öyle duydum istersen yeni başlayacağın yere sor onlar daha iyi bilir.Allah kolaylik versin.Sağlıklı sihatli evlatların olsun:)
yazdıklarında o kadar haklısın ki hiçte kızılacak bi tarafı yok bana göre , tüp bebeğe bir anda karar verdim ben,ne eşimde ne de bende tam anlamıyla bir sorun olmadığı için bir tanede 9 yaşında kızım olduğu içinde eşim hiç istemedi ilk denemede de şans yüzümüze gülüverdi ya hamileyim şu anAh canim bilmiyorum nasil yaptilar ama attilar herhalde yada bilmiyorum artik hic kimseye guvenim kalmadi.. Belki ebryolarimi baska ulkeye sattilarbiliyorum kizaniniz olur boyle yazdigim icin ama inanin artik hic birseye guvenmiyorum...
Yillardir 15 sene tedavi gormus oldugum hastane (hollandada) gecen haberlere ciktiki 26 cocuk baska birilerin embryolarla dunyaya gelmis yani baska birinin embryosu transfer edilmisdusunebiliyormusunuz??? 26 bebek boyle yanlis olmus... Ve kimbilir daha duymadiklarimiz.. Cok hatalar oluyor cok haksizliklar oluyor bilmediklerimiz... Neyse ben konuyu fazla uzatmayim canim sıkılıyor
Sağol canım inşallah.. kaçar adet biliyor Musun ?!?Ben genelde esmaları çektim burda bi arkadaş yazmıştı ya halik ya bari ya mucip ya vasiy demişti bi arkadaş sende çek içinden geldiği gibi dua et rabbim geri çevirmez inşallah inşallah tutunur bebeğin canım
Yedim tatlım sağol :))Muz ye canım. Muz iyi geliyor
ALLAH RAHMET EYLESIN CANIM. Bende adapazarliyim su an yoldayim ailemin yanina gidiyorum biraz kafa dagitmak icin. Insaallah senin icin hersey yolunda gider..Selam kızlar birkać gundür yazamadım. Babannem kötu demiştim sakaryaya geldim ve babanemi dün kaybettik. Bugün cenazesi vardı. Üç gündür çok kötüyüm ağlamaktan uykusuzluktan baş ağrısından mahfoldum. Kendimi kasmamaya çalıştım ama koyverdim kendimi toparlayamadım. Daha once hic geri gelmeyen jel ili gündür parca parca sarılı geliyor ve bu akşamda kahve rengi akıntıyla geldi çok korkuyorum sizce normal mi beneğime birsey olmuşmudur????
Arkadaşın 13.gün değeri 100, bir de sorar karnında 2-3 gündür guruldulamalar ve hareketlemeleri varmış o da durmuş. Genel olarak nasıl sizce ?2 iki günde bir ikiye katlarsa iyidir
maşallah ya n kadar çokmuş öyleBenim 29yumurta toplandı, 18döllendi 12 tanesi 5.güne gitti senikiler de hepsi 1.kalite olur inşallah
Ay canım ağzın bal yesin inşallah. Aynen ya mışıl mışıl uyusun sonrada hamişsiniz deyip uyandırsalarHadi inşallah bol bol kaliteli yumoslarin ve embriyolarn olur inşallah canm bence bu tedavinin en güzel işlemi yumurta toplatma çıktığında ki o uyku varya oh mis hala diyorum keske test gününe kadar beni yine öyle uyutsalar negatifse uyandirmasalar
Sağol canım inşallahHadi bakalım canım kolay gele
ah be canım başın sağolsun Rabbim yerinde dinlendirsin mekanı cennet olsun inşallah. Bebeğin için güçlü olmaya çalış, toparlamaya çalış kendini.Selam kızlar birkać gundür yazamadım. Babannem kötu demiştim sakaryaya geldim ve babanemi dün kaybettik. Bugün cenazesi vardı. Üç gündür çok kötüyüm ağlamaktan uykusuzluktan baş ağrısından mahfoldum. Kendimi kasmamaya çalıştım ama koyverdim kendimi toparlayamadım. Daha once hic geri gelmeyen jel ili gündür parca parca sarılı geliyor ve bu akşamda kahve rengi akıntıyla geldi çok korkuyorum sizce normal mi beneğime birsey olmuşmudur????
sana da hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar kızlar, hepimiz için güzel bir gün olur inşallah
hadi bakalım geri sayım başlasın test gunune ne dediler 12 gun sonramıCaniiim bugun aksam 8 de oldum transferimi, agrisiz bi islemdi 5 dk ancak surdu. Ben bayaa stres yapmistim. Cok kolay gecti. Oh ohh sende pesinden geliyosun cnm benimde dualarim hepimizle cok sagol arkadasim
canim oncelikle basiniz sagolsun allah babannenin mekanini cennet eylesin.. Insallah bende hamile kalirsam devam etmeyi dusunmiyorum hem maddi anlamda pahali hemde okdr ilgi goremedim ackcasi selen hanimdan cok yogunMalesef canım öyle bir imkanım yok sen nasipse düsünüyormusun
Ay canım benim...yazdıklarında o kadar haklısın ki hiçte kızılacak bi tarafı yok bana göre , tüp bebeğe bir anda karar verdim ben,ne eşimde ne de bende tam anlamıyla bir sorun olmadığı için bir tanede 9 yaşında kızım olduğu içinde eşim hiç istemedi ilk denemede de şans yüzümüze gülüverdi ya hamileyim şu angeçen bahsettiğin haberide izleyince bizimki yine başladı tabii kalbi oynamaya hiç içime sinmedi benim bu yöntem falan diye söylenip duruyo.Bu arada 5.gün gayet kaliteli bi embriyo dondurulmuştu ,onu napcaklar şimdi ?satarlar birilerine deyip deli deli konuşup benimde sinirimi bozuyo
Başın sağolsun canım çok üzücü gerçekten. Allah mekanını cennet eylesin babanın. İsyan etmemek ve her halükarda halimize şükretmek gerek ama insanoğluyuz elimizde değil tabi. Bnde tüp bebek için gittiğmde doktorlar kanserden şüphelenince çok üzülmüştüm, allah nasip etmezse tüp bebek bile yapamıyoruz demiştim o bile şükür sebebi demiştim. ama değerlerim temiz çıktı gene normal hayata döndümCanım basın sağ olsun, allah sabırlar versin. Önceki ivf deneme başarısız olunca eşim de ben de dağıldık. Boyle büyük başka bir acı olmaz sandım bağıra bağıra ağladım. İsyan mi oldu bilmem 2gün sonra aniden babamın ölüm haberi geldi , herşeyin hayirlisi. Bizim bilmediğimiz gücümüzün aklımızın yetmediği zamanlar durumlar var tabii. Allah sabir versin. Bebisin de geleceği varsa gelir, sağlıkla gelsin inşallah canim. Tüm sevdiklerimizin mekanları cennet olsun inşallah
Canım sayı tutmadım aklıma geldikçe çektim arkadaşlardan sayıyla çekenler varsa görünce yazarSağol canım inşallah.. kaçar adet biliyor Musun ?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?