2016 Aralik tup bebek

Tweety ben taşıdım embriyomu özel kapları var cok değişik bi duygu al bebeğini elinde kabun içinde tası

yazdıklarında o kadar haklısın ki hiçte kızılacak bi tarafı yok bana göre , tüp bebeğe bir anda karar verdim ben,ne eşimde ne de bende tam anlamıyla bir sorun olmadığı için bir tanede 9 yaşında kızım olduğu içinde eşim hiç istemedi ilk denemede de şans yüzümüze gülüverdi ya hamileyim şu an geçen bahsettiğin haberide izleyince bizimki yine başladı tabii kalbi oynamaya hiç içime sinmedi benim bu yöntem falan diye söylenip duruyo.Bu arada 5.gün gayet kaliteli bi embriyo dondurulmuştu ,onu napcaklar şimdi ?satarlar birilerine deyip deli deli konuşup benimde sinirimi bozuyo

Sağol canım inşallah.. kaçar adet biliyor Musun ?!?

ALLAH RAHMET EYLESIN CANIM. Bende adapazarliyim su an yoldayim ailemin yanina gidiyorum biraz kafa dagitmak icin. Insaallah senin icin hersey yolunda gider..

Ay canım ağzın bal yesin inşallah. Aynen ya mışıl mışıl uyusun sonrada hamişsiniz deyip uyandırsalar

ah be canım başın sağolsun Rabbim yerinde dinlendirsin mekanı cennet olsun inşallah. Bebeğin için güçlü olmaya çalış, toparlamaya çalış kendini.

Caniiim bugun aksam 8 de oldum transferimi, agrisiz bi islemdi 5 dk ancak surdu. Ben bayaa stres yapmistim. Cok kolay gecti. Oh ohh sende pesinden geliyosun cnm benimde dualarim hepimizle cok sagol arkadasim
hadi bakalım geri sayım başlasın test gunune ne dediler 12 gun sonramı

Malesef canım öyle bir imkanım yok sen nasipse düsünüyormusun
canim oncelikle basiniz sagolsun allah babannenin mekanini cennet eylesin.. Insallah bende hamile kalirsam devam etmeyi dusunmiyorum hem maddi anlamda pahali hemde okdr ilgi goremedim ackcasi selen hanimdan cok yogun

Arkadaşlar hepinize günaydın. Karnım çok ağrıyo demiştimya doktora gittim yumurtalıklar şişmiş dedi. Yumurta toplamadan kullanılan ilaçlardan kaynaklı sanırım.Dinlenme verdi. Ani hareketlerden sakın dedi. Gebelikle birlikte artabilir dinlen dedi. Böyle bir ağrı çeken varsa ihmal etmesin kendini.

Ay canım benim...
Erkekler bu konularda cok daha hassas ama biz anne olmak icin bu konuları hic kafaya takmıyoruz erkekler gibi... Ben sadece allaha havale edıyorum baksa yapacak hıc bır seyim yok cünkü ....
Bu arada kızına kardes geliyormus cok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin....

Başın sağolsun canım çok üzücü gerçekten. Allah mekanını cennet eylesin babanın. İsyan etmemek ve her halükarda halimize şükretmek gerek ama insanoğluyuz elimizde değil tabi. Bnde tüp bebek için gittiğmde doktorlar kanserden şüphelenince çok üzülmüştüm, allah nasip etmezse tüp bebek bile yapamıyoruz demiştim o bile şükür sebebi demiştim. ama değerlerim temiz çıktı gene normal hayata döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…