Canım çok geçmiş olsun benimde bazen kasıklarına ağrı giriyor ama sürekli değil. İlaç verdi mi sadece istirahat mi verdi.Arkadaşlar hepinize günaydın. Karnım çok ağrıyo demiştimya doktora gittim yumurtalıklar şişmiş dedi. Yumurta toplamadan kullanılan ilaçlardan kaynaklı sanırım.Dinlenme verdi. Ani hareketlerden sakın dedi. Gebelikle birlikte artabilir dinlen dedi. Böyle bir ağrı çeken varsa ihmal etmesin kendini.
Hayırlı olsun canım.12-15 iğnelerini kullanırsın. Yumurtalar gelişince toplanır. İnşallah hepsi kaliteli olur döllenir. Embriyo haline gelince de doktor transfer için çağırır bebişini alır gelirsin. İnşallah pozitifi görürsün canımKızlarcım selamlar herkese,
Bende pazartesı gunu Gonal F 450 ml ılaca gunluk 150 doz ıle basladım ,cuma gunu kontrolum var.Sızce bundan sonralo surecte ne olabılır,ilkez yaptırıyorum cok heyecanlıyım :)
Ben 12 gün gonalf i 300luk kullandim mesela.sonraki gunlerde yeni iğneler ekleniyo. 2 güne bir kontrole gidersin yumurtalarin durumuna bakar.sonrada toplanip,transfer edilir.Kızlarcım selamlar herkese,
Bende pazartesı gunu Gonal F 450 ml ılaca gunluk 150 doz ıle basladım ,cuma gunu kontrolum var.Sızce bundan sonralo surecte ne olabılır,ilkez yaptırıyorum cok heyecanlıyım :)
Hayırlı olsun canım.12-15 iğnelerini kullanırsın. Yumurtalar gelişince toplanır. İnşallah hepsi kaliteli olur döllenir. Embriyo haline gelince de doktor transfer için çağırır bebişini alır gelirsin. İnşallah pozitifi görürsün canım
Canım eşinle gidersin hastaneye. Anestezi yapıyorlar senin haberin bile olmuyo. Korma çok uzun bile sürmüyo.Insallah canım cok tesekkurler ,Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın inşallah :) yumurta alma ıslemı nasıl zor oluyor mu acaba ben bıraz korkak bırıyım :) bırının yanımda olması gerekıyor mu ?
Anestezi ortaminda alıyorlar genellikle.o yüzden birsey hissetmiyosun.Devlet hastaneleri nasil yapiyo bilmiyorum.Insallah canım cok tesekkurler ,Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın inşallah :) yumurta alma ıslemı nasıl zor oluyor mu acaba ben bıraz korkak bırıyım :) bırının yanımda olması gerekıyor mu ?
Ben 12 gün gonalf i 300luk kullandim mesela.sonraki gunlerde yeni iğneler ekleniyo. 2 güne bir kontrole gidersin yumurtalarin durumuna bakar.sonrada toplanip,transfer edilir.
Anestezi ortaminda alıyorlar genellikle.o yüzden birsey hissetmiyosun.Devlet hastaneleri nasil yapiyo bilmiyorum.
Canım eşinle gidersin hastaneye. Anestezi yapıyorlar senin haberin bile olmuyo. Korma çok uzun bile sürmüyo.
İnşallah o günleride görürüz canm ya naptn çıktın mı uyandn mıAy canım ağzın bal yesin inşallah. Aynen ya mışıl mışıl uyusun sonrada hamişsiniz deyip uyandırsalar
İnşallah tutar canım. Fındık badem ye bol bol. Yumurtaların kaliteli olsun.Rabbim gönlüne göre versin.Bende hıc bır problem yok ,esımın spermı dusuk oldugu ıcın tup bebege basladık ,umarım tutar :)
Ayy benimde en büyük problemim asla gaz ckartamamEvet cnm mlsf asiri gaz sikismasi yapiyor
Allah hayır etsin iyiye yoralim iyi olsun canım :)Günaydın arkadaslar
Nasıl uyandım bu sabah... Transferimin 5.ci günüymüs ve benim kanamam baslamıs aman ne aglamak ne aglamak
Ve bugun benim 5.ci günüm kızlar ay cok tuhaf oldum... Rabbim ne olur bu yolda bütün arkadaslarımızı evlat sahibi eyle içlerinde benide AMIIN
Ignelerin saati önemli demişti bana doktorum.benimde bi kac gün 1 saat gec vurdugum oldu ama bunu sureklilik haline getirmemistim.Evet canım sanırım cuma gunu kontrole gıttıgımde yenı ıgne ekleyecek ,cunku onunla gel demıstı .Pekı gonal f 150 ml kullnadıgım ıgne saatı saatıne uymak zorundamı sabak 9 da yapmıstım sonrakı gunde mı aynı saatte yapmam gerek acaba.Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın:)
Canım gusül abdesti aldın mı o gün. Kimisi gerekli diyor kimisi gerek yok abdeste diyorCanım ben transfere gitmeden önce Meryem suresi ve Kenzül Arş duasını okudum. Transferden geldikten sonrada okudum.
Canım guslün varsa yine gusül abdesti almana gerek yok ki. Ama için rahat etsin istiyorsan al.Canım gusül abdesti aldın mı o gün. Kimisi gerekli diyor kimisi gerek yok abdeste diyor
Canim ben daha once gebeliklerimi hep erken ogrendim ve cok dusuk degerlerle ogrendim, en son hamileligimde 10 cikmisti ilkindede 40 ti sonucCanım banada 14 gün sonra yap dedi.. Ben sonra kendim dedim uzun degilmi diye odoktorumda tamam ozaman 12.ci günü yap dedı :)
Aynen bitanem yaa cok heyecanliyim ama sanki transfer olmamis gibiyimAyy cnm bnm cok az kaldi haadi hayirlisiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?