2016 Aralik tup bebek

Canım çok geçmiş olsun benimde bazen kasıklarına ağrı giriyor ama sürekli değil. İlaç verdi mi sadece istirahat mi verdi.

Kızlarcım selamlar herkese,

Bende pazartesı gunu Gonal F 450 ml ılaca gunluk 150 doz ıle basladım ,cuma gunu kontrolum var.Sızce bundan sonralo surecte ne olabılır,ilkez yaptırıyorum cok heyecanlıyım :)

Bende pazartesı gunu Gonal F 450 ml ılaca gunluk 150 doz ıle basladım ,cuma gunu kontrolum var.Sızce bundan sonralo surecte ne olabılır,ilkez yaptırıyorum cok heyecanlıyım :)
Hayırlı olsun canım.12-15 iğnelerini kullanırsın. Yumurtalar gelişince toplanır. İnşallah hepsi kaliteli olur döllenir. Embriyo haline gelince de doktor transfer için çağırır bebişini alır gelirsin. İnşallah pozitifi görürsün canım

Insallah canım cok tesekkurler ,Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın inşallah :) yumurta alma ıslemı nasıl zor oluyor mu acaba ben bıraz korkak bırıyım :) bırının yanımda olması gerekıyor mu ?

Ben 12 gün gonalf i 300luk kullandim mesela.sonraki gunlerde yeni iğneler ekleniyo. 2 güne bir kontrole gidersin yumurtalarin durumuna bakar.sonrada toplanip,transfer edilir.

Insallah canım cok tesekkurler ,Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın inşallah :) yumurta alma ıslemı nasıl zor oluyor mu acaba ben bıraz korkak bırıyım :) bırının yanımda olması gerekıyor mu ?

Canım eşinle gidersin hastaneye. Anestezi yapıyorlar senin haberin bile olmuyo. Korma çok uzun bile sürmüyo.

Anestezi ortaminda alıyorlar genellikle.o yüzden birsey hissetmiyosun.Devlet hastaneleri nasil yapiyo bilmiyorum.

Ben 12 gün gonalf i 300luk kullandim mesela.sonraki gunlerde yeni iğneler ekleniyo. 2 güne bir kontrole gidersin yumurtalarin durumuna bakar.sonrada toplanip,transfer edilir.

Evet canım sanırım cuma gunu kontrole gıttıgımde yenı ıgne ekleyecek ,cunku onunla gel demıstı .Pekı gonal f 150 ml kullnadıgım ıgne saatı saatıne uymak zorundamı sabak 9 da yapmıstım sonrakı gunde mı aynı saatte yapmam gerek acaba.Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın:)

Anestezi ortaminda alıyorlar genellikle.o yüzden birsey hissetmiyosun.Devlet hastaneleri nasil yapiyo bilmiyorum.

bende devlet hastanesıne gıdıyorum, umarım oradada oyledır.Yumurta alınnca esımınde mı aynı gun sperm vermesı gerekecek acaba ?

Allah hayır etsin iyiye yoralim iyi olsun canım :)

Ignelerin saati önemli demişti bana doktorum.benimde bi kac gün 1 saat gec vurdugum oldu ama bunu sureklilik haline getirmemistim.

Canım ben transfere gitmeden önce Meryem suresi ve Kenzül Arş duasını okudum. Transferden geldikten sonrada okudum.
Canım gusül abdesti aldın mı o gün. Kimisi gerekli diyor kimisi gerek yok abdeste diyor

Canım banada 14 gün sonra yap dedi.. Ben sonra kendim dedim uzun degilmi diye odoktorumda tamam ozaman 12.ci günü yap dedı :)
Canim ben daha once gebeliklerimi hep erken ogrendim ve cok dusuk degerlerle ogrendim, en son hamileligimde 10 cikmisti ilkindede 40 ti sonuc ikiside dis gebelikle sonuclandi. Bu sefer erken ogrenmek istemiyorum iki gunde bir kan vermek o streste insani yoruyor, eger dayana ilkrsem beklemeyi dusunuyorum :) :)
Ayy cnm bnm cok az kaldi haadi hayirlisiiiii
Aynen bitanem yaa cok heyecanliyim ama sanki transfer olmamis gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…