2016 Aralik tup bebek

Allaaaah iyiligini versin arkadasiimm :)))) 4uz birde :))) hay insaallah yarisi olur ikiz olur bari :)) cok guldum canim yaa... Gunumuz yaklastikca bol bol ruyalar goruruz :))

mahrem yerin görünmesi açısından gusülü tazelemek gerekiyor diye biliyorum ben arkadaşlar

Valla bende 4. Gün yaptım banyo yaparken aldım gusül .. inş bozulmuyordur ki bana göre bozulmuyor sonuçta cinsel birleşme falan Yok haz alma Yok ...
Aynen valla canm ama ben yinede abdest alana kadar sadece dua ettim sure ayet felan okumadm zaten ilk 3 Gün kasiklari baskılama dedikleri için korkuya namazda kılamadm abdesti aldıktan sonra içim rahat etti

Doktor haz duyarsa onun gider bahane banane:)))
Neyapalım mecbur açıyoruz valla herseferinde eziyet orayı açmak kimse istemez

Selam kızlar!
Benimde bugün transfer sonrası 8. Günüm dün kan testim negatifti ama bugün çok ağrım var kasıklarım adet olacak mışım gibi ağrıyor sancım var, neden çözemedim, tabi birazda batmalar var inşallah bebeklerim tutunuyordur bacağıma kadar uyuştum yaa

Aynen valla canm ama ben yinede abdest alana kadar sadece dua ettim sure ayet felan okumadm zaten ilk 3 Gün kasiklari baskılama dedikleri için korkuya namazda kılamadm abdesti aldıktan sonra içim rahat etti
İnsan bi vesvese ediyor tabi ben duş alıp abdesr aldım resmen hafifledim zaten klasik her duşta alırım abdest takıntı gibi olmuş bende :)

Kan testini kaçıncı gün yaptın cnm

Doktor haz duyarsa onun gider bahane banane:)))
Neyapalım mecbur açıyoruz valla herseferinde eziyet orayı açmak kimse istemez
Ayy ne güldüm yaaa garibim doktor da artık alışmıştır günde kaç tane görüyor çünkü aynen valla canm ya kimse zevkinden o masaya çıkıpta tanımadığı o kadar insanın önünde de mahremini açmaz yani yinede kalbimizi ikiletmeyelim inşallah bozulmaz

Ayy hadi hayırlısı canm senin yerine ben heyecan yaptım haha :) benim yerimede güzel bi uyku çek

Hadı guzel haberlerını alırız ınsallah :) Bol bol Rabbi yesir vela tuasir Rabbi temmim bil hayr duasını oku:)Allah yardımcınız olsun.

Zor bşy rabbim düşürmesin kimseyi çeken bilir valla .. tüp bebeğe bi arkadaşımla aynı dönem başlamıştık benim ikinci denememde kızım oldu onun 6. Denemesi ve olmadı artık pskolojisş bozulmuş pskolojik ilaçlar alıyor daha gücüm Yok yapmıycam diyo .. her onla konuşurken ağlamamak için dişimi sıkıyorum ... başkası için nevar çocuk herşeyin sonumu olmazsa olmasın diyorlar ya çocuk çok seven için herşey herşey rabbim böyle evlat hasreti için yananların tez zamanda kucağını doldursun inş .. tüp bebek merkezine gidince tedavi olanlarla konuşuyorum bi kızım oldu kardeş yapcam diyince gözlerinin içi gülüyor umutları daha artıyor ... neyse daha yazcaktım kısa keseyim yoksa bitmez bu konuda yazılarım:)

Ben 6 gün güsulsüz durmuşum. Doktor bana transfer yaparken fatiha ayet-el kürsü bir sürü ayet okudum. Allah affetsin bilmiyodum gusül bozulduğunu.
Ben masaya yattigim anda okudum cnm dr gelmeden rabbim ne niyetle okudugumuzu biliyor cnm ama kizlar bence teemmum olur diye dusunuyorum zevki degil cunku aslinda diyanete danismak lazim durun alo fetva ya sorayim

Canım çok geçmiş olsun benimde bazen kasıklarına ağrı giriyor ama sürekli değil. İlaç verdi mi sadece istirahat mi verdi.
Sadece istirahat verdi. Benim idrarım gelince birde gece ağrı oluyordu. İnşallah güzel sonucu almamıza az kaldı. Allah hepimizinkini tamamına erdirsin ve bu guzel duyguyu bütün kadınlara yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…