- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
Allaaaah iyiligini versin arkadasiimm :)))) 4uz birde :))) hay insaallah yarisi olur ikiz olur bari :)) cok guldum canim yaa... Gunumuz yaklastikca bol bol ruyalar goruruz :))Bende rüya gördüm kan testi yaptırıyorum 7. Gün 805 çıkıyor güya hemen ultrasondan bakıyor doktor görünüyormuş dördüz hamileymişim nasıl taşırım diye düşünüyordum :) rüyama daha girer test tarihi yaklaşıyor ya :)
Aynen valla canm ama ben yinede abdest alana kadar sadece dua ettim sure ayet felan okumadm zaten ilk 3 Gün kasiklari baskılama dedikleri için korkuya namazda kılamadm abdesti aldıktan sonra içim rahat ettiValla bende 4. Gün yaptım banyo yaparken aldım gusül .. inş bozulmuyordur ki bana göre bozulmuyor sonuçta cinsel birleşme falan Yok haz alma Yok ...
Doktor haz duyarsa onun gider bahane banane:)))Arkadaşlar gusul için yaptığım araştırmada bi yazıyla karşılaştım ki mantıklı " ilk önce gusul gerektirmesi için senin o işten zevk alman ve zevk sıvısı gelmesi gerek. ama bizim öyle bişey olmadığı için gusul bozulmuyo ve gusul alman gerekmez." ve ayrıca zaten doktorlar rahat 2 3 gün dusu önermiyolar ee 2 3 gün ki bazısı daha uzun süre önermiyor cenabet cenabet dolaşmakta herşeyden önemlisi günah bende sanmıyorum bozacağını çünkü söylenenler gerçekten aklıma yattı ama doktorun mahrem yerini görmesi de kafamı kurcalamıyor değil
Hadi gözün aydın canm rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayida nasip eylesin inşallah amin167 çıktı sonucum çok şükür Allah ım
İnsan bi vesvese ediyor tabi ben duş alıp abdesr aldım resmen hafifledim zaten klasik her duşta alırım abdest takıntı gibi olmuş bende :)Aynen valla canm ama ben yinede abdest alana kadar sadece dua ettim sure ayet felan okumadm zaten ilk 3 Gün kasiklari baskılama dedikleri için korkuya namazda kılamadm abdesti aldıktan sonra içim rahat etti
Kan testini kaçıncı gün yaptın cnmSelam kızlar!
Benimde bugün transfer sonrası 8. Günüm dün kan testim negatifti ama bugün çok ağrım var kasıklarım adet olacak mışım gibi ağrıyor sancım var, neden çözemedim, tabi birazda batmalar var inşallah bebeklerim tutunuyordur bacağıma kadar uyuştum yaa
Mşlh cnm Bnm çok güzel çok :) darısı biz bekleyenlere inş:)167 çıktı sonucum çok şükür Allah ım
Ayy ne güldüm yaaa garibim doktor da artık alışmıştır günde kaç tane görüyor çünkü aynen valla canm ya kimse zevkinden o masaya çıkıpta tanımadığı o kadar insanın önünde de mahremini açmaz yani yinede kalbimizi ikiletmeyelim inşallah bozulmazDoktor haz duyarsa onun gider bahane banane:)))
Neyapalım mecbur açıyoruz valla herseferinde eziyet orayı açmak kimse istemez
Haha aynen bende sanki bedenime su değince abdestim bozuluyo :)İnsan bi vesvese ediyor tabi ben duş alıp abdesr aldım resmen hafifledim zaten klasik her duşta alırım abdest takıntı gibi olmuş bende :)
Ayy hadi hayırlısı canm senin yerine ben heyecan yaptım haha :) benim yerimede güzel bi uyku çek
Zor bşy rabbim düşürmesin kimseyi çeken bilir valla .. tüp bebeğe bi arkadaşımla aynı dönem başlamıştık benim ikinci denememde kızım oldu onun 6. Denemesi ve olmadı artık pskolojisş bozulmuş pskolojik ilaçlar alıyor daha gücüm Yok yapmıycam diyo .. her onla konuşurken ağlamamak için dişimi sıkıyorum ... başkası için nevar çocuk herşeyin sonumu olmazsa olmasın diyorlar ya çocuk çok seven için herşey herşeyAyy ne güldüm yaaa garibim doktor da artık alışmıştır günde kaç tane görüyor çünkü aynen valla canm ya kimse zevkinden o masaya çıkıpta tanımadığı o kadar insanın önünde de mahremini açmaz yani yinede kalbimizi ikiletmeyelim inşallah bozulmaz
Hayırlı olsun canım167 çıktı sonucum çok şükür Allah ım
7. Gün yaptım canım dün 7. Günümdü transferden sonraki 7. Günüm cuma günü 12. Günüm ama doktorum bana 15. Günü test olarak söyledi anlamadım...Kan testini kaçıncı gün yaptın cnm
Ben masaya yattigim anda okudum cnm dr gelmeden rabbim ne niyetle okudugumuzu biliyor cnm ama kizlar bence teemmum olur diye dusunuyorum zevki degil cunku aslinda diyanete danismak lazim durun alo fetva ya sorayimBen 6 gün güsulsüz durmuşum. Doktor bana transfer yaparken fatiha ayet-el kürsü bir sürü ayet okudum. Allah affetsin bilmiyodum gusül bozulduğunu.
Ben eve gelir gelmez aldim canim dus almanda bi sakinca yok dediler icimde rahat etsin istedjm cunku namaz kiliuorz kuran okuyorzTransfer işlemi gusülü bozuyor diyorlar ya o yüzden emin olamadım canım
Sadece istirahat verdi. Benim idrarım gelince birde gece ağrı oluyordu. İnşallah güzel sonucu almamıza az kaldı. Allah hepimizinkini tamamına erdirsin ve bu guzel duyguyu bütün kadınlara yaşatsın inşallah.Canım çok geçmiş olsun benimde bazen kasıklarına ağrı giriyor ama sürekli değil. İlaç verdi mi sadece istirahat mi verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?