Evet cnm mlsf asiri gaz sikismasi yapiyorIshal olmak sorun olur mu ki kuzu
Oncelikle basiniz sagolsun canim rabbim mekanini guzel eylesin ins merak etme rabbim korur bebegini insSelam kızlar birkać gundür yazamadım. Babannem kötu demiştim sakaryaya geldim ve babanemi dün kaybettik. Bugün cenazesi vardı. Üç gündür çok kötüyüm ağlamaktan uykusuzluktan baş ağrısından mahfoldum. Kendimi kasmamaya çalıştım ama koyverdim kendimi toparlayamadım. Daha once hic geri gelmeyen jel ili gündür parca parca sarılı geliyor ve bu akşamda kahve rengi akıntıyla geldi çok korkuyorum sizce normal mi beneğime birsey olmuşmudur????
Günaydın arkadaslar
Nasıl uyandım bu sabah... Transferimin 5.ci günüymüs ve benim kanamam baslamıs aman ne aglamak ne aglamak
Ve bugun benim 5.ci günüm kızlar ay cok tuhaf oldum... Rabbim ne olur bu yolda bütün arkadaslarımızı evlat sahibi eyle içlerinde benide AMIIN
Rabbim geri de kalanlari bagislasin sana cnm baba kaybetmek cok agir bnm babamda nisan ayinda vefaat etti hala gozlerimin onunde yuzu sesi rabbim sabir versin ailene cnm isyan olarak dusunme uzulursun tabiki senelerdir bekledigin bebegine bir adim yaklasiyorsun ama yok kim uzulmezz isyan Allaha karsi gelmektir senin yazindan ben kendini sucladigini anladim o yuzden bu sekilde yaziyorum yanlis anlama cnm lutfenCanım basın sağ olsun, allah sabırlar versin. Önceki ivf deneme başarısız olunca eşim de ben de dağıldık. Boyle büyük başka bir acı olmaz sandım bağıra bağıra ağladım. İsyan mi oldu bilmem 2gün sonra aniden babamın ölüm haberi geldi , herşeyin hayirlisi. Bizim bilmediğimiz gücümüzün aklımızın yetmediği zamanlar durumlar var tabii. Allah sabir versin. Bebisin de geleceği varsa gelir, sağlıkla gelsin inşallah canim. Tüm sevdiklerimizin mekanları cennet olsun inşallah
17 ocak dedi canim yaa 15 gun sonrasina verdi :/hadi bakalım geri sayım başlasın test gunune ne dediler 12 gun sonramı
Ay unutmusun rüya yazmaya okadar etkilenmisimki inan nasıl size yazdigımı bilmiyorum :) hala uzanmısım yataktan kalkamıyorum :)))Rüya mı kız allah seni rüya yazsana anam nası korktum allah korusun tutunmuştur sıkı sıkı Inşallah rüyalar tersine de çıkar
Canım banada 14 gün sonra yap dedi.. Ben sonra kendim dedim uzun degilmi diye odoktorumda tamam ozaman 12.ci günü yap dedı :)17 ocak dedi canim yaa 15 gun sonrasina verdi :/
Ayy cnm bnm cok az kaldi haadi hayirlisiiiii17 ocak dedi canim yaa 15 gun sonrasina verdi :/
Ay unutmusun rüya yazmaya okadar etkilenmisimki inan nasıl size yazdigımı bilmiyorum :) hala uzanmısım yataktan kalkamıyorum :)))
Kız yüreğime indirdin başta yazacağını sonda yazmışsın aşkolsun:))))))) rüyaların tersi olurmuş :)Günaydın arkadaslar
Nasıl uyandım bu sabah... Transferimin 5.ci günüymüs ve benim kanamam baslamıs aman ne aglamak ne aglamak
Ve bugun benim 5.ci günüm kızlar ay cok tuhaf oldum... Rabbim ne olur bu yolda bütün arkadaslarımızı evlat sahibi eyle içlerinde benide AMIIN
Canım ben transfere gitmeden önce Meryem suresi ve Kenzül Arş duasını okudum. Transferden geldikten sonrada okudum.hamişler test gününe kadar okuduğunuz dualar var mıydı ?!? Neydi paylaşır mısınız ?!?
Geçmiş olsun cnm dinlen onun ağırını şişkinligi zor olurmuşArkadaşlar hepinize günaydın. Karnım çok ağrıyo demiştimya doktora gittim yumurtalıklar şişmiş dedi. Yumurta toplamadan kullanılan ilaçlardan kaynaklı sanırım.Dinlenme verdi. Ani hareketlerden sakın dedi. Gebelikle birlikte artabilir dinlen dedi. Böyle bir ağrı çeken varsa ihmal etmesin kendini.
Boşver daha ilk yaptırmışsınız ya ondan vesveseliyazdıklarında o kadar haklısın ki hiçte kızılacak bi tarafı yok bana göre , tüp bebeğe bir anda karar verdim ben,ne eşimde ne de bende tam anlamıyla bir sorun olmadığı için bir tanede 9 yaşında kızım olduğu içinde eşim hiç istemedi ilk denemede de şans yüzümüze gülüverdi ya hamileyim şu angeçen bahsettiğin haberide izleyince bizimki yine başladı tabii kalbi oynamaya hiç içime sinmedi benim bu yöntem falan diye söylenip duruyo.Bu arada 5.gün gayet kaliteli bi embriyo dondurulmuştu ,onu napcaklar şimdi ?satarlar birilerine deyip deli deli konuşup benimde sinirimi bozuyo
13. Gün değeri iyi canım. İki sonra baktırması lazım ikiye katlıyormu diye. Gurulda ma iyidir. İyi beslensin canım bebek tutunmaya çalışıyo.Arkadaşın 13.gün değeri 100, bir de sorar karnında 2-3 gündür guruldulamalar ve hareketlemeleri varmış o da durmuş. Genel olarak nasıl sizce ?
bahceci 15 gun sonrasına veriyor dediler de bana fazla gelmişti, 5. gun embriyosu degilmi17 ocak dedi canim yaa 15 gun sonrasina verdi :/
Tamam teşekkür ederiz13. Gün değeri iyi canım. İki sonra baktırması lazım ikiye katlıyormu diye. Gurulda ma iyidir. İyi beslensin canım bebek tutunmaya çalışıyo.
:) insaallah arkdasım yaaG Gurbetkusu79 Allah seni bende gercek zannetmistim ruyani bozmussun kan ile korkmaaa
Benimde Bahçeci ve bir embryom blast 2.cisi blasta yakın 14 gün test yap demisti ama banada uzun geldi.. Bakalım artık nezaman yaparım test bilmiyorum...bahceci 15 gun sonrasına veriyor dediler de bana fazla gelmişti, 5. gun embriyosu degilmi
:))) kız sonra okuyunca fark ettim nasıl yazdıgımı ama inan nasıl etkilenmisim ruya oldugunu yazmaya unutmusum işte :)))Kız yüreğime indirdin başta yazacağını sonda yazmışsın aşkolsun:))))))) rüyaların tersi olurmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?