2016 Aralik tup bebek

Oncelikle basiniz sagolsun canim rabbim mekanini guzel eylesin ins merak etme rabbim korur bebegini ins

Rüya mı kız allah seni rüya yazsana anam nası korktum allah korusun tutunmuştur sıkı sıkı Inşallah rüyalar tersine de çıkar

Rabbim geri de kalanlari bagislasin sana cnm baba kaybetmek cok agir bnm babamda nisan ayinda vefaat etti hala gozlerimin onunde yuzu sesi rabbim sabir versin ailene cnm isyan olarak dusunme uzulursun tabiki senelerdir bekledigin bebegine bir adim yaklasiyorsun ama yok kim uzulmezz isyan Allaha karsi gelmektir senin yazindan ben kendini sucladigini anladim o yuzden bu sekilde yaziyorum yanlis anlama cnm lutfen

Rüya mı kız allah seni rüya yazsana anam nası korktum allah korusun tutunmuştur sıkı sıkı Inşallah rüyalar tersine de çıkar
Ay unutmusun rüya yazmaya okadar etkilenmisimki inan nasıl size yazdigımı bilmiyorum :) hala uzanmısım yataktan kalkamıyorum :)))

Ay unutmusun rüya yazmaya okadar etkilenmisimki inan nasıl size yazdigımı bilmiyorum :) hala uzanmısım yataktan kalkamıyorum :)))
Kız yüreğime indirdin başta yazacağını sonda yazmışsın aşkolsun:))))))) rüyaların tersi olurmuş :)

hamişler test gününe kadar okuduğunuz dualar var mıydı ?!? Neydi paylaşır mısınız ?!?
Canım ben transfere gitmeden önce Meryem suresi ve Kenzül Arş duasını okudum. Transferden geldikten sonrada okudum.

Geçmiş olsun cnm dinlen onun ağırını şişkinligi zor olurmuş
Boşver daha ilk yaptırmışsınız ya ondan vesveseli
Bide tuzu kuru zaten bitane çocuğu var erkekler bencil yaratıklardır:) sen kardeşi olsun diye istersin eşin olmasada olur nolacak sanki der düz mantıklar çünkü:)

Arkadaşın 13.gün değeri 100, bir de sorar karnında 2-3 gündür guruldulamalar ve hareketlemeleri varmış o da durmuş. Genel olarak nasıl sizce ?
13. Gün değeri iyi canım. İki sonra baktırması lazım ikiye katlıyormu diye. Gurulda ma iyidir. İyi beslensin canım bebek tutunmaya çalışıyo.

Kız yüreğime indirdin başta yazacağını sonda yazmışsın aşkolsun:))))))) rüyaların tersi olurmuş :)
:))) kız sonra okuyunca fark ettim nasıl yazdıgımı ama inan nasıl etkilenmisim ruya oldugunu yazmaya unutmusum işte :)))
İnsaallah arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…