Transfer işlemi gusülü bozuyor diyorlar ya o yüzden emin olamadım canımCanım guslün varsa yine gusül abdesti almana gerek yok ki. Ama için rahat etsin istiyorsan al.
Aynen canim 5. Gun embriyosu yerlestirdiler. Bekliycem bakalim sabirla. Umarim hamileyimdir canim yaa umarim tutunmustur:) yada ancak tutunuyodur :)bahceci 15 gun sonrasına veriyor dediler de bana fazla gelmişti, 5. gun embriyosu degilmi
Bende rüya gördüm kan testi yaptırıyorum 7. Gün 805 çıkıyor güya hemen ultrasondan bakıyor doktor görünüyormuş dördüz hamileymişim nasıl taşırım diye düşünüyordum :) rüyama daha girer test tarihi yaklaşıyor ya :):))) kız sonra okuyunca fark ettim nasıl yazdıgımı ama inan nasıl etkilenmisim ruya oldugunu yazmaya unutmusum işte :)))
İnsaallah arkadaşım
Canım ben 6 gün sonra banyo yaptım. Gusül bozulduğunu bilmiyodum. 3 gün banyo yapma diyolar zaten. Ama gusül bozulur mu ki?Transfer işlemi gusülü bozuyor diyorlar ya o yüzden emin olamadım canım
Canim ben daha once gebeliklerimi hep erken ogrendim ve cok dusuk degerlerle ogrendim, en son hamileligimde 10 cikmisti ilkindede 40 ti sonucikiside dis gebelikle sonuclandi. Bu sefer erken ogrenmek istemiyorum iki gunde bir kan vermek o streste insani yoruyor, eger dayana ilkrsem beklemeyi dusunuyorum :) :)
Aynen bitanem yaa cok heyecanliyim ama sanki transfer olmamis gibiyim
Valla bende transferden 4 Gün sonra banyo yaptım oda ayakta yap diyolar zaten bu gusul abdesti benimde kafama çok takılmıştı bi kaç arkadaşa sordum bozulmaz demişlerdi burda bi kaç arkadasta bozulmuyor diye yazdığını hatırlıyorumCanım ben 6 gün sonra banyo yaptım. Gusül bozulduğunu bilmiyodum. 3 gün banyo yapma diyolar zaten. Ama gusül bozulur mu ki?
Amin canim insallah, sende allahin izniyle bebisine kavusursun insallah seninde guzel haberlerini duyarizArkadaslar ,ınsallah kucaklarınıza alırsınız o bebıslerınızı :) hadı guzel haberlerınızı alalım ınsallha :) ben daha cok yenı basladım sızden guzel guzel seyler duyarımda banada moral olur ınsallah :)
Tabiki bozuyor cnm dr mahremini goruyo icine giriyo aletlerle ve cenin yerlestiriyor 1 hafta sabret oyle yikan ben 7 ci gun gusul aldimTransfer işlemi gusülü bozuyor diyorlar ya o yüzden emin olamadım canım
Ben 6 gün güsulsüz durmuşum. Doktor bana transfer yaparken fatiha ayet-el kürsü bir sürü ayet okudum. Allah affetsin bilmiyodum gusül bozulduğunu.Tabiki bozuyor cnm dr mahremini goruyo icine giriyo aletlerle ve cenin yerlestiriyor 1 hafta sabret oyle yikan ben 7 ci gun gusul aldim
Canım yarın 11de olacak işlem bugün değil. Çok heyecanlıyimmmmİnşallah o günleride görürüz canm ya naptn çıktın mı uyandn mı
Ay canim benimm..Canim ben daha once gebeliklerimi hep erken ogrendim ve cok dusuk degerlerle ogrendim, en son hamileligimde 10 cikmisti ilkindede 40 ti sonucikiside dis gebelikle sonuclandi. Bu sefer erken ogrenmek istemiyorum iki gunde bir kan vermek o streste insani yoruyor, eger dayana ilkrsem beklemeyi dusunuyorum :) :)
Aynen bitanem yaa cok heyecanliyim ama sanki transfer olmamis gibiyim
Valla bende 4. Gün yaptım banyo yaparken aldım gusül .. inş bozulmuyordur ki bana göre bozulmuyor sonuçta cinsel birleşme falan Yok haz alma Yok ...Valla bende transferden 4 Gün sonra banyo yaptım oda ayakta yap diyolar zaten bu gusul abdesti benimde kafama çok takılmıştı bi kaç arkadaşa sordum bozulmaz demişlerdi burda bi kaç arkadasta bozulmuyor diye yazdığını hatırlıyorum
İçimi rahatlattın canım ben bir sürü sure okumuştum. Korktum bide gusülsüzmüydüm diyeArkadaşlar yanlisiniz var gusul bozulmaz. Onun sartlari var. Her operasyon , her icine giren sey guslu bozmaz. O zaman jel de bozmasi gerekirdi.
Bozulmasi icin şey lerin birbirine degmesi gerekir diyor hadiste. Sonrasinda gusletmeden namaz kilabilirsiniz yani korkmayin :)
O zaman süper canım bende mantıken düşünüyorum sonuçta zevk için yapılan bişey değil. Bi hastalık gözüyle bakmak gerekir ama bı arkadaş guslü bozar yazmıştı emin olamadım.Arkadaşlar yanlisiniz var gusul bozulmaz. Onun sartlari var. Her operasyon , her icine giren sey guslu bozmaz. O zaman jel de bozmasi gerekirdi.
Bozulmasi icin şey lerin birbirine degmesi gerekir diyor hadiste. Sonrasinda gusletmeden namaz kilabilirsiniz yani korkmayin :)
Ayy hadi hayırlısı canm senin yerine ben heyecan yaptım haha :) benim yerimede güzel bi uyku çekCanım yarın 11de olacak işlem bugün değil. Çok heyecanlıyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?