2016 Aralik tup bebek

:))) kız sonra okuyunca fark ettim nasıl yazdıgımı ama inan nasıl etkilenmisim ruya oldugunu yazmaya unutmusum işte :)))
İnsaallah arkadaşım
Bende rüya gördüm kan testi yaptırıyorum 7. Gün 805 çıkıyor güya hemen ultrasondan bakıyor doktor görünüyormuş dördüz hamileymişim nasıl taşırım diye düşünüyordum :) rüyama daha girer test tarihi yaklaşıyor ya :)

Arkadaslar ,ınsallah kucaklarınıza alırsınız o bebıslerınızı :) hadı guzel haberlerınızı alalım ınsallha :) ben daha cok yenı basladım sızden guzel guzel seyler duyarımda banada moral olur ınsallah :)

Canım ben 6 gün sonra banyo yaptım. Gusül bozulduğunu bilmiyodum. 3 gün banyo yapma diyolar zaten. Ama gusül bozulur mu ki?
Valla bende transferden 4 Gün sonra banyo yaptım oda ayakta yap diyolar zaten bu gusul abdesti benimde kafama çok takılmıştı bi kaç arkadaşa sordum bozulmaz demişlerdi burda bi kaç arkadasta bozulmuyor diye yazdığını hatırlıyorum

Amin canim insallah, sende allahin izniyle bebisine kavusursun insallah seninde guzel haberlerini duyariz

Tabiki bozuyor cnm dr mahremini goruyo icine giriyo aletlerle ve cenin yerlestiriyor 1 hafta sabret oyle yikan ben 7 ci gun gusul aldim
Ben 6 gün güsulsüz durmuşum. Doktor bana transfer yaparken fatiha ayet-el kürsü bir sürü ayet okudum. Allah affetsin bilmiyodum gusül bozulduğunu.

Arkadaşlar yanlisiniz var gusul bozulmaz. Onun sartlari var. Her operasyon , her icine giren sey guslu bozmaz. O zaman jel de bozmasi gerekirdi.
Bozulmasi icin şey lerin birbirine degmesi gerekir diyor hadiste. Sonrasinda gusletmeden namaz kilabilirsiniz yani korkmayin :)

Ay canim benimm..
Benimde tam tersi oluyor test gunume varmadan kanamam basliyorsu test yapmaya bile firsatim olmazdi... Bende nezaman test yaparim bilemiyorum :) cok zor bu bekleme sureci rabbim yar ve yardimcimiz olsun insaallah

Valla bende 4. Gün yaptım banyo yaparken aldım gusül .. inş bozulmuyordur ki bana göre bozulmuyor sonuçta cinsel birleşme falan Yok haz alma Yok ...

İçimi rahatlattın canım ben bir sürü sure okumuştum. Korktum bide gusülsüzmüydüm diye

O zaman süper canım bende mantıken düşünüyorum sonuçta zevk için yapılan bişey değil. Bi hastalık gözüyle bakmak gerekir ama bı arkadaş guslü bozar yazmıştı emin olamadım.

Arkadaşlar gusul için yaptığım araştırmada bi yazıyla karşılaştım ki mantıklı " ilk önce gusul gerektirmesi için senin o işten zevk alman ve zevk sıvısı gelmesi gerek. ama bizim öyle bişey olmadığı için gusul bozulmuyo ve gusul alman gerekmez." ve ayrıca zaten doktorlar rahat 2 3 gün dusu önermiyolar ee 2 3 gün ki bazısı daha uzun süre önermiyor cenabet cenabet dolaşmakta herşeyden önemlisi günah bende sanmıyorum bozacağını çünkü söylenenler gerçekten aklıma yattı ama doktorun mahrem yerini görmesi de kafamı kurcalamıyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…