Cnm ayni ay oldugu icin bakmalarina gerek yok dondurulmus olsaydi bakiyorlarSelam kızlar bugün bahceciden aradılar dün 7 adet yumurta toplanmışti 6 tanesi döllenmis o u haber verdiler inşallah devamı da gelir.. Perşembe ya da cumartesi transfer olacaksınız dedi eğer 5. Güne giderse cumartesi olacakmışım ama.gitmesse perşembe yani 3. Gün embriyosu olacakmış çok heyecanlıyım. Ama.kafama su takıldı rahime bakmaları gerekmezmi transfere uygun mu diye ???
Yormayın böyle şeylerle kendinizi allah niyetimizi biliyor.Canım ben 6 gün sonra banyo yaptım. Gusül bozulduğunu bilmiyodum. 3 gün banyo yapma diyolar zaten. Ama gusül bozulur mu ki?
Cnm yarın yaptır sen varsa çıkar 9. Günün oluyor7. Gün yaptım canım dün 7. Günümdü transferden sonraki 7. Günüm cuma günü 12. Günüm ama doktorum bana 15. Günü test olarak söyledi anlamadım...
Bnmde cumartesi olucak transferim donuk bnmkiSelam kızlar bugün bahceciden aradılar dün 7 adet yumurta toplanmışti 6 tanesi döllenmis o u haber verdiler inşallah devamı da gelir.. Perşembe ya da cumartesi transfer olacaksınız dedi eğer 5. Güne giderse cumartesi olacakmışım ama.gitmesse perşembe yani 3. Gün embriyosu olacakmış çok heyecanlıyım. Ama.kafama su takıldı rahime bakmaları gerekmezmi transfere uygun mu diye ???
Allah razı olsun canım , insaniz iste hatalarımızla Allah affetsin, mekanları cennet olsunRabbim geri de kalanlari bagislasin sana cnm baba kaybetmek cok agir bnm babamda nisan ayinda vefaat etti hala gozlerimin onunde yuzu sesi rabbim sabir versin ailene cnm isyan olarak dusunme uzulursun tabiki senelerdir bekledigin bebegine bir adim yaklasiyorsun ama yok kim uzulmezz isyan Allaha karsi gelmektir senin yazindan ben kendini sucladigini anladim o yuzden bu sekilde yaziyorum yanlis anlama cnm lutfen
Gittiğin gün bakıyorlar cnm bi sorun varsa embriyoları doldururlar ogunSelam kızlar bugün bahceciden aradılar dün 7 adet yumurta toplanmışti 6 tanesi döllenmis o u haber verdiler inşallah devamı da gelir.. Perşembe ya da cumartesi transfer olacaksınız dedi eğer 5. Güne giderse cumartesi olacakmışım ama.gitmesse perşembe yani 3. Gün embriyosu olacakmış çok heyecanlıyım. Ama.kafama su takıldı rahime bakmaları gerekmezmi transfere uygun mu diye ???
Gozun aydin cnm hayirlisi olsun167 çıktı sonucum çok şükür Allah ım
Ben n kac kişiyi biliyorum kafın doguma gıdıp namazına devam eden bozulmuyodur ya ben mormal abdest alıp kuran bike okudum bu hastalık sınuçtaTabiki bozuyor cnm dr mahremini goruyo icine giriyo aletlerle ve cenin yerlestiriyor 1 hafta sabret oyle yikan ben 7 ci gun gusul aldim
Ne süpürüğ silmesi arkadasım sabret sabah kullan sonra kalk kahvaltını filan hazırla brnce süpürge acmaHadi bakalım. Hakkımızda hayırlısı bide bu jeli kullandiktan sonra 15 20 dk yürü dedi hemşire hava da soğuk jeli kullanıp evi sürüp silsek aynı kapıya cikmazmi ya hiç değilse bi işe yaramış olur
Allah razi olsun canım hepimizin geçmişlerinin mekani cennet olsun insallah. Evet selen hanim ilgisiz yani fazla konuşmuyor birsey sorunca anca ama samimi davraniyor o az anlarda da. Ben tecrübesine ve merkeze güvendim aslında cem beyi daha cok onerdiler ama ben erkek kadın doktoruna hic gitmedim. Ve evet muayene ucreti cok pahalı ben telefonda sordum selen hanimla tedaviden hamile kaldım fark etmiyor mu diye fark etmiyormuş. Hayırlısı çok meth edilen başka bir doktora randevu aldım cuma gidecem insallah izlenimlerimi yazarımcanim oncelikle basiniz sagolsun allah babannenin mekanini cennet eylesin.. Insallah bende hamile kalirsam devam etmeyi dusunmiyorum hem maddi anlamda pahali hemde okdr ilgi goremedim ackcasi selen hanimdan cok yogun
tamam canım allahın izniyle hepsini okucam. inşallah kaliteli embriyolar olurHadı guzel haberlerını alırız ınsallah :) Bol bol Rabbi yesir vela tuasir Rabbi temmim bil hayr duasını oku:)Allah yardımcınız olsun.
Kız evin içinde dolan illa dışarıda yürü demedi:)Hadi bakalım. Hakkımızda hayırlısı bide bu jeli kullandiktan sonra 15 20 dk yürü dedi hemşire hava da soğuk jeli kullanıp evi sürüp silsek aynı kapıya cikmazmi ya hiç değilse bi işe yaramış olur
Canım. Transferim olmadı daha benim.bi olsun zaten kalkmayı düşünmüyorum hiç o zaman transfer inşallah cumartesi olacak bunlar hazırlık aşamaları şimdiNe süpürüğ silmesi arkadasım sabret sabah kullan sonra kalk kahvaltını filan hazırla brnce süpürge acma
Ne üzücüZor bşy rabbim düşürmesin kimseyi çeken bilir valla .. tüp bebeğe bi arkadaşımla aynı dönem başlamıştık benim ikinci denememde kızım oldu onun 6. Denemesi ve olmadı artık pskolojisş bozulmuş pskolojik ilaçlar alıyor daha gücüm Yok yapmıycam diyo .. her onla konuşurken ağlamamak için dişimi sıkıyorum ... başkası için nevar çocuk herşeyin sonumu olmazsa olmasın diyorlar ya çocuk çok seven için herşey herşeyrabbim böyle evlat hasreti için yananların tez zamanda kucağını doldursun inş .. tüp bebek merkezine gidince tedavi olanlarla konuşuyorum bi kızım oldu kardeş yapcam diyince gözlerinin içi gülüyor umutları daha artıyor ... neyse daha yazcaktım kısa keseyim yoksa bitmez bu konuda yazılarım:)
Öyle yapiim valla dün eşimi zorla akşam çıkardım dışarı yürümemiz gerekiyormuş diye söylemiiim bari de akşam bi daha çıkalımKız evin içinde dolan illa dışarıda yürü demedi:)
Ben süpürmüyorum evi .. ev işi yapmıyorum sadece yemek yapıp yavaş yavaş ortalığı topluyorum kızım dağıttığı için :)
Amin inşNe üzücüinşallah arkadaşın hemencik hamile kalır, daha da bekletmesin Rabbim yüzünü güldürsün
kimi doktor duş yasak diyor kimisi serbest diyor. kimisi ilişki yasak diyor kimisi yasak değil diyor. kimisi kahve içmeyin kimisi için diyor bu doktorlar neden tek bi konuda hem fikir değiller acaba :)Ben eve gelir gelmez aldim canim dus almanda bi sakinca yok dediler icimde rahat etsin istedjm cunku namaz kiliuorz kuran okuyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?