2016 Aralik tup bebek

Öyle yapiim valla dün eşimi zorla akşam çıkardım dışarı yürümemiz gerekiyormuş diye söylemiiim bari de akşam bi daha çıkalım
:))))) ben böyle belirsizlik olunca içimden hiç bşy yapmak gelmiyor çalışan bi insanım 1 haftadır camdan dışarı bile bakmadım canım istemiyor valla hayırlı işe bi sonucu alsam normal hayatıma dönsem keşke

Hadı guzel haberlerını alırız ınsallah :) Bol bol Rabbi yesir vela tuasir Rabbi temmim bil hayr duasını oku:)Allah yardımcınız olsun.
Ayy hadi inşallah kuzu ya gün yaklaştıkça içim bi tuaf oluyor üzülmekten çok korkuyorum keşke benim doktorumda bana 15 Gün sonra yap deseydi sırf korku yüzünden test günüm uzasın istiyorum

Ayy hadi inşallah kuzu ya gün yaklaştıkça içim bi tuaf oluyor üzülmekten çok korkuyorum keşke benim doktorumda bana 15 Gün sonra yap deseydi sırf korku yüzünden test günüm uzasın istiyorum

Bosver korkma hayırlısı deyıp gıdeceksın.Olusmsuz olursada bıdaha yaaparsın ama negatıf gıtmemelısın pozıtıf olmasın Rabbımpısman edıcı seyler yasatmasın ,kalbınıze gore versııınnnnn Insallahhhh.

Gerçekten çok zor canm ya evleri çocuk sesiyle dolanlar ne diye bizi anlayamazlar ki çok çaresiz bi durum gerçekten hani bu çocuğum çok yaramaz keske bi süre daha olmasaydı diyenler istemiyodum niye oldu bu diyenler onlardan öyle gıcık alıyorum ki öyle nefret ediyorum ki kollarından tutup tüp bebek merkezlerine götüresim tüm işlemleri gösteresim ve bak senin istemiyodum niye oldu diye isyan ettiğin can için biz bu masalarda nasıl çırpınıyoruz ne umutlar besliyoruz ne dualar ediyoruz bak gör diye kolundan tutup masaya atasm var rabbim gerçekten kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten inşallah arkadaşın da bi an önce kucağına alır

Kızlar transferimin 10.günğydü bugün adetim geldi resmen adet gibi kanamam var hastaneyi aradım 12.gün gelin diyor moralim bozuk çok tutunma kanaması değil bu adett böle başına gelen varmıııı

İnşallah canm benm inşallah ya ama sanki tutundu bebeğim bana öyle hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur olumsuz olursa tekrardan maddi konuda kendimi toparlamam lazm canm o yüzden bi 3 4 sene daha beklemem lazım

mahrem yerin görünmesi açısından gusülü tazelemek gerekiyor diye biliyorum ben arkadaşlar

Luzumsuz yere (agda yaptirmak gibi) mahrem yerin gosterilmesi haramdir sadece gusul gerektirmez. Ama saglik gibi zaruri ihtiyactan dolayi gisterilebilir. Bayan olmak kaydiyla. Erkek de olsa haram olabilir belki ama gusl bozulmaz. Doktor sehvetleniyorsa filan onun bozulur belki artik o onun problemi :)
Allah en dogrusunu bilir.

Bebegin ve senin icin hakkinda hayirli olan doktoru cikarsin karsina rabbim
hamiss kalirsam onerini alirimm canimm :)

Aynen öyle cnm çeken anlar bizi başka kimse anlayamaz ... korunurken hamile kalıyor insanlar nkdr mucizevi bi olay hiç Bizaman yaşayamam ben tabi yine rabbim bilir :)

kimi doktor duş yasak diyor kimisi serbest diyor. kimisi ilişki yasak diyor kimisi yasak değil diyor. kimisi kahve içmeyin kimisi için diyor bu doktorlar neden tek bi konuda hem fikir değiller acaba :)
Valla bilmiyorumm canimm bana iliski disinda hersey serbest :)) ilk gun onemli sonra normal hayatina donebilirsin dediler

Kızlar transferimin 10.günğydü bugün adetim geldi resmen adet gibi kanamam var hastaneyi aradım 12.gün gelin diyor moralim bozuk çok tutunma kanaması değil bu adett böle başına gelen varmıııı
Cnm test yaptırsana gidip belli olur
Kimi hamileler adet gibi kanamalı geçirebiliyor ilk aylarını eğer hamileysen onda göre iğneler var ondan vurunursun

İnşallah canm benm inşallah ya ama sanki tutundu bebeğim bana öyle hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur olumsuz olursa tekrardan maddi konuda kendimi toparlamam lazm canm o yüzden bi 3 4 sene daha beklemem lazım

Hadı bakalım Allah hıslerını bosa cıkarmasın yardımcınız olsuun.Guzel haberlerını alırız ınsallah :) Tutunsunda bırakmasın ınsallah :)

Kızlar herkese güzel günler. Dün gece psikolojik mi bilmem. Sol tarafımda bir naif bir batma r hareketlilik hissettim. Birde benim su gibi bir akıntım var.. sizde de mevcut mu?!? Bunlar belirti olabilir mi ?!?

Kızlar bugün 3. Testi yaptım 44 den 77 ye yükselmiş.doktorum dedi kü ıkı gün sonra tekrar kan ver ve progesterona da bakılsın. Düşük olsa da çok kötü değilmiş yükselmesi. Belli olmaz bir an da yükseledebilir yada duradabilir dedi.

Aaa bak süper busefer güzel yğkselmiş cnmm inş iki gün sonra dahada güzel artar:)

İnşallah değerlerin güzelce katlanır canım Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…