- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
:))))) ben böyle belirsizlik olunca içimden hiç bşy yapmak gelmiyor çalışan bi insanım 1 haftadır camdan dışarı bile bakmadım canım istemiyor valla hayırlı işe bi sonucu alsamÖyle yapiim valla dün eşimi zorla akşam çıkardım dışarı yürümemiz gerekiyormuş diye söylemiiim bari de akşam bi daha çıkalım
Ayy hadi inşallah kuzu ya gün yaklaştıkça içim bi tuaf oluyor üzülmekten çok korkuyorum keşke benim doktorumda bana 15 Gün sonra yap deseydi sırf korku yüzünden test günüm uzasın istiyorumHadı guzel haberlerını alırız ınsallah :) Bol bol Rabbi yesir vela tuasir Rabbi temmim bil hayr duasını oku:)Allah yardımcınız olsun.
Ayy hadi inşallah kuzu ya gün yaklaştıkça içim bi tuaf oluyor üzülmekten çok korkuyorum keşke benim doktorumda bana 15 Gün sonra yap deseydi sırf korku yüzünden test günüm uzasın istiyorum
Hepımız ııcın cok cok dua edıcem bugun insallah :)tamam canım allahın izniyle hepsini okucam. inşallah kaliteli embriyolar olur
İnşallah tutar canım. Fındık badem ye bol bol. Yumurtaların kaliteli olsun.Rabbim gönlüne göre versin.
Gerçekten çok zor canm ya evleri çocuk sesiyle dolanlar ne diye bizi anlayamazlar ki çok çaresiz bi durum gerçekten hani bu çocuğum çok yaramaz keske bi süre daha olmasaydı diyenler istemiyodum niye oldu bu diyenler onlardan öyle gıcık alıyorum ki öyle nefret ediyorum ki kollarından tutup tüp bebek merkezlerine götüresim tüm işlemleri gösteresim ve bak senin istemiyodum niye oldu diye isyan ettiğin can için biz bu masalarda nasıl çırpınıyoruz ne umutlar besliyoruz ne dualar ediyoruz bak gör diye kolundan tutup masaya atasm var rabbim gerçekten kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten inşallah arkadaşın da bi an önce kucağına alırZor bşy rabbim düşürmesin kimseyi çeken bilir valla .. tüp bebeğe bi arkadaşımla aynı dönem başlamıştık benim ikinci denememde kızım oldu onun 6. Denemesi ve olmadı artık pskolojisş bozulmuş pskolojik ilaçlar alıyor daha gücüm Yok yapmıycam diyo .. her onla konuşurken ağlamamak için dişimi sıkıyorum ... başkası için nevar çocuk herşeyin sonumu olmazsa olmasın diyorlar ya çocuk çok seven için herşey herşeyrabbim böyle evlat hasreti için yananların tez zamanda kucağını doldursun inş .. tüp bebek merkezine gidince tedavi olanlarla konuşuyorum bi kızım oldu kardeş yapcam diyince gözlerinin içi gülüyor umutları daha artıyor ... neyse daha yazcaktım kısa keseyim yoksa bitmez bu konuda yazılarım:)
İnşallah canm benm inşallah ya ama sanki tutundu bebeğim bana öyle hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur olumsuz olursa tekrardan maddi konuda kendimi toparlamam lazm canm o yüzden bi 3 4 sene daha beklemem lazımBosver korkma hayırlısı deyıp gıdeceksın.Olusmsuz olursada bıdaha yaaparsın ama negatıf gıtmemelısın pozıtıf olmasın Rabbımpısman edıcı seyler yasatmasın ,kalbınıze gore versııınnnnn Insallahhhh.
mahrem yerin görünmesi açısından gusülü tazelemek gerekiyor diye biliyorum ben arkadaşlar
Bebegin ve senin icin hakkinda hayirli olan doktoru cikarsin karsina rabbimAllah razi olsun canım hepimizin geçmişlerinin mekani cennet olsun insallah. Evet selen hanim ilgisiz yani fazla konuşmuyor birsey sorunca anca ama samimi davraniyor o az anlarda da. Ben tecrübesine ve merkeze güvendim aslında cem beyi daha cok onerdiler ama ben erkek kadın doktoruna hic gitmedim. Ve evet muayene ucreti cok pahalı ben telefonda sordum selen hanimla tedaviden hamile kaldım fark etmiyor mu diye fark etmiyormuş. Hayırlısı çok meth edilen başka bir doktora randevu aldım cuma gidecem insallah izlenimlerimi yazarım
Aynen öyle cnm çeken anlar bizi başka kimse anlayamaz ... korunurken hamile kalıyor insanlar nkdr mucizevi bi olay hiç Bizaman yaşayamam ben tabi yine rabbim bilir :)Gerçekten çok zor canm ya evleri çocuk sesiyle dolanlar ne diye bizi anlayamazlar ki çok çaresiz bi durum gerçekten hani bu çocuğum çok yaramaz keske bi süre daha olmasaydı diyenler istemiyodum niye oldu bu diyenler onlardan öyle gıcık alıyorum ki öyle nefret ediyorum ki kollarından tutup tüp bebek merkezlerine götüresim tüm işlemleri gösteresim ve bak senin istemiyodum niye oldu diye isyan ettiğin can için biz bu masalarda nasıl çırpınıyoruz ne umutlar besliyoruz ne dualar ediyoruz bak gör diye kolundan tutup masaya atasm var rabbim gerçekten kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten inşallah arkadaşın da bi an önce kucağına alır
Valla bilmiyorumm canimm bana iliski disinda hersey serbest :)) ilk gun onemli sonra normal hayatina donebilirsin dedilerkimi doktor duş yasak diyor kimisi serbest diyor. kimisi ilişki yasak diyor kimisi yasak değil diyor. kimisi kahve içmeyin kimisi için diyor bu doktorlar neden tek bi konuda hem fikir değiller acaba :)
Cnm test yaptırsana gidip belli olurKızlar transferimin 10.günğydü bugün adetim geldi resmen adet gibi kanamam var hastaneyi aradım 12.gün gelin diyor moralim bozuk çok tutunma kanaması değil bu adettböle başına gelen varmıııı
İnşallah canm benm inşallah ya ama sanki tutundu bebeğim bana öyle hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur olumsuz olursa tekrardan maddi konuda kendimi toparlamam lazm canm o yüzden bi 3 4 sene daha beklemem lazım
3-4 sene sonra kardeş yaparsın inşİnşallah canm benm inşallah ya ama sanki tutundu bebeğim bana öyle hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur olumsuz olursa tekrardan maddi konuda kendimi toparlamam lazm canm o yüzden bi 3 4 sene daha beklemem lazım
Insallah sende hamiş kalırsın ve tum arkadaslarimizda.Bebegin ve senin icin hakkinda hayirli olan doktoru cikarsin karsina rabbim
hamiss kalirsam onerini alirimm canimm :)
Aaa bak süper busefer güzel yğkselmiş cnmm inş iki gün sonra dahada güzel artar:)Kızlar bugün 3. Testi yaptım 44 den 77 ye yükselmiş.doktorum dedi kü ıkı gün sonra tekrar kan ver ve progesterona da bakılsın. Düşük olsa da çok kötü değilmiş yükselmesi. Belli olmaz bir an da yükseledebilir yada duradabilir dedi.
İnşallah değerlerin güzelce katlanır canım Amin.Kızlar bugün 3. Testi yaptım 44 den 77 ye yükselmiş.doktorum dedi kü ıkı gün sonra tekrar kan ver ve progesterona da bakılsın. Düşük olsa da çok kötü değilmiş yükselmesi. Belli olmaz bir an da yükseledebilir yada duradabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?