2016 Aralik tup bebek

Kızlar herkese güzel günler. Dün gece psikolojik mi bilmem. Sol tarafımda bir naif bir batma r hareketlilik hissettim. Birde benim su gibi bir akıntım var.. sizde de mevcut mu?!? Bunlar belirti olabilir mi ?!?

Insallah pozıtıf yonde cıkar degerlerın bende merak ettım :)

Hadı bakalım Allah hıslerını bosa cıkarmasın yardımcınız olsuun.Guzel haberlerını alırız ınsallah :) Tutunsunda bırakmasın ınsallah :)
İnşallah canm benim inşallah ya icimde çok tuaf duygular var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bende Fulya Bahcecide tedavi gordum..doktorun kim canim?

Yumurta toplama işleminde bakılıyor diye biliyorum canm ben

Hamile haberi alan arkadaşlar sizde hiç su gibi akıntı belirtisi yok mu yahu ?!? :)

Ben kendi şahsım adına konuşuyorum ben Ağda yaptırmadığım için lüzumsuz yere de göstermiyorum. Eğer herhangi bir şekilde özel bölgemi göstermek zorunda kalırsam bayan veya erkek farketmiyor gusül abdestimi tazeleyince kendimi ruhen ve bedenen daha rahat ve temiz hissediyorum

Aaaa cook guzel canim... Yukselmis degerin..
Rabbimden umit kesilmez.. İnsaallah bebegin seninle kalir canim...

Kızlar herkese güzel günler. Dün gece psikolojik mi bilmem. Sol tarafımda bir naif bir batma r hareketlilik hissettim. Birde benim su gibi bir akıntım var.. sizde de mevcut mu?!? Bunlar belirti olabilir mi ?!?
Benim transferden itibaren o naif batma oldu ve halada devam ediyor ara ara şiddetlenip. Akıntıda 5 veya 6.gunden sonra olmaya başladı cok normal jelden dolayı oluyor diye düşünmüstum ben.

Benim sonucum belli değil bugün 8. Gün 4. Gün su gibi akıntım başladı ara ara geliyor jel kullanıyorum ondan olabilir sizde kullanıyorsanız

17 ocak dedi canim yaa 15 gun sonrasina verdi :/
Canım hayırlı olsun transferin embriyolar 3.gün dondurulmuştu dimi sonra 5.güne mi bıraktılar neden 15 gün vermiş ki 2 embriyo mu transfer edildi hayırlısıyla tutulurlar inşallah sana cnm

Mekani cennet olsun nur icinde yatsin insallah

Kızlar dün kızım 39.5 derece ateslendi koltur kostyr hastaneye gıttık bende zaten ondan kapmıştım geceyidr kızımın bAsında gecırdık rabbim evlatlarımıza şifa versin dünyaya zorluklarla ne badireler atlatıp bi evlat getiriyorsun gözünün içine bakıyosun hasta olunca canından can gidio ama insanlar anlamıuo tabi nazlı cok nazlıypdunuz kime ne acaba bırt die olmadı ki o cocuk

Hadi hayırlısı canım inşallah sağlıkla artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…