Kızlar herkese güzel günler. Dün gece psikolojik mi bilmem. Sol tarafımda bir naif bir batma r hareketlilik hissettim. Birde benim su gibi bir akıntım var.. sizde de mevcut mu?!? Bunlar belirti olabilir mi ?!?
Aynen canm rabbim bilir ama bizim için resmen bi mucize :)Aynen öyle cnm çeken anlar bizi başka kimse anlayamaz ... korunurken hamile kalıyor insanlar nkdr mucizevi bi olay hiç Bizaman yaşayamam ben tabi yine rabbim bilir :)
İnşallah canm benim inşallah ya icimde çok tuaf duygular var rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahHadı bakalım Allah hıslerını bosa cıkarmasın yardımcınız olsuun.Guzel haberlerını alırız ınsallah :) Tutunsunda bırakmasın ınsallah :)
İnşallah tatlım.. bakalım nasip kısmet artık herşey..Insallah pozıtıf yonde cıkar degerlerın bende merak ettım :)
Ay hadi inşallah kuzu ağzından bal damlıyo resmen nerde o günler inşallah pozitifi görürüm test gününü düşündükçe bile kalbim duracak gibi oluyo3-4 sene sonra kardeş yaparsın inş
Bende Fulya Bahcecide tedavi gordum..doktorun kim canim?Selam kızlar bugün bahceciden aradılar dün 7 adet yumurta toplanmışti 6 tanesi döllenmis o u haber verdiler inşallah devamı da gelir.. Perşembe ya da cumartesi transfer olacaksınız dedi eğer 5. Güne giderse cumartesi olacakmışım ama.gitmesse perşembe yani 3. Gün embriyosu olacakmış çok heyecanlıyım. Ama.kafama su takıldı rahime bakmaları gerekmezmi transfere uygun mu diye ???
Yumurta toplama işleminde bakılıyor diye biliyorum canm benSelam kızlar bugün bahceciden aradılar dün 7 adet yumurta toplanmışti 6 tanesi döllenmis o u haber verdiler inşallah devamı da gelir.. Perşembe ya da cumartesi transfer olacaksınız dedi eğer 5. Güne giderse cumartesi olacakmışım ama.gitmesse perşembe yani 3. Gün embriyosu olacakmış çok heyecanlıyım. Ama.kafama su takıldı rahime bakmaları gerekmezmi transfere uygun mu diye ???
Sizin test zamanı ne zaman ?!?Insallah pozıtıf yonde cıkar degerlerın bende merak ettım :)
Ben kendi şahsım adına konuşuyorum ben Ağda yaptırmadığım için lüzumsuz yere de göstermiyorum. Eğer herhangi bir şekilde özel bölgemi göstermek zorunda kalırsam bayan veya erkek farketmiyor gusül abdestimi tazeleyince kendimi ruhen ve bedenen daha rahat ve temiz hissediyorumLuzumsuz yere (agda yaptirmak gibi) mahrem yerin gosterilmesi haramdir sadece gusul gerektirmez. Ama saglik gibi zaruri ihtiyactan dolayi gisterilebilir. Bayan olmak kaydiyla. Erkek de olsa haram olabilir belki ama gusl bozulmaz. Doktor sehvetleniyorsa filan onun bozulur belki artik o onun problemi :)
Allah en dogrusunu bilir.
Aaaa cook guzel canim... Yukselmis degerin..Kızlar bugün 3. Testi yaptım 44 den 77 ye yükselmiş.doktorum dedi kü ıkı gün sonra tekrar kan ver ve progesterona da bakılsın. Düşük olsa da çok kötü değilmiş yükselmesi. Belli olmaz bir an da yükseledebilir yada duradabilir dedi.
Hamile haberi alan arkadaşlar sizde hiç su gibi akıntı belirtisi yok mu yahu ?!? :)
Insallah canım o ümit hep olmali zaten.güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah kızlar ya tekrardan bir ümit kapladı içimi, inşallah bebişim benimle kalır
Benim transferden itibaren o naif batma oldu ve halada devam ediyor ara ara şiddetlenip. Akıntıda 5 veya 6.gunden sonra olmaya başladı cok normal jelden dolayı oluyor diye düşünmüstum ben.Kızlar herkese güzel günler. Dün gece psikolojik mi bilmem. Sol tarafımda bir naif bir batma r hareketlilik hissettim. Birde benim su gibi bir akıntım var.. sizde de mevcut mu?!? Bunlar belirti olabilir mi ?!?
Benim sonucum belli değil bugün 8. Gün 4. Gün su gibi akıntım başladı ara ara geliyor jel kullanıyorum ondan olabilir sizde kullanıyorsanızKızlar herkese güzel günler. Dün gece psikolojik mi bilmem. Sol tarafımda bir naif bir batma r hareketlilik hissettim. Birde benim su gibi bir akıntım var.. sizde de mevcut mu?!? Bunlar belirti olabilir mi ?!?
Canım hayırlı olsun transferin embriyolar 3.gün dondurulmuştu dimi sonra 5.güne mi bıraktılar neden 15 gün vermiş ki 2 embriyo mu transfer edildi hayırlısıyla tutulurlar inşallah sana cnm17 ocak dedi canim yaa 15 gun sonrasina verdi :/
Mekani cennet olsun nur icinde yatsin insallahGayret ediyorum ama cok zor Allah razi olsun.
Insallah öyledir devami gelmez. Allah razi olsun
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah. Ne kadar boş şeyleri kendimize dert ediyormuşuz ölüm diye bir gercek varken.
Hadi hayırlısı canım inşallah sağlıkla artarKızlar bugün 3. Testi yaptım 44 den 77 ye yükselmiş.doktorum dedi kü ıkı gün sonra tekrar kan ver ve progesterona da bakılsın. Düşük olsa da çok kötü değilmiş yükselmesi. Belli olmaz bir an da yükseledebilir yada duradabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?